Reklama

Reklama

Vymahač

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Vymáhač Cuda (Antonio Banderas) obetuje všetko, aby zničil zločineckú organizáciu v Miami, ktorú celý život pomáhal budovať, keď zistí, že jeho šéfka Estelle (Kate Bosworth) vystavuje život mladého dievčaťa vážnemu nebezpečenstvu. Teraz to už bude len kto z koho. Buď Cuda využije poslednú šancu napraviť svoju minulosť a nájsť vykúpenie pre seba aj pre svoju rodinu, alebo ho mafia definitívne zmetie zo sveta. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (23)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Film co se tváří na víc, než ve skutečnosti je. Příběh o dvou náhodách, kde nejdřív Cuda v podání Bandasky najde jednoho ranaře, který hraje vcelku obstojně Mojean Aria a pak náhoda, že takhle při sedánku potkám mladou černošku, kterou někdo naverbuje na prodej svého těla. Kolem kolem Cuda se setká i se svojí rodinou, když vylezl z vězení a ta o něj nejeví zájem. Díky bohu, že v tomhle se film moc nesral a ukázal jen jedno dojemné na konci. Pár pěkných záběrů tu i doopravdy je. Styl by to mělo, ale má to hrozně náhodný děj, že ten přestává bavit už od půlky filmu. Nějaký ten fight a konečný západ slunce, kde není místo pro některý, který mají na svých rukách krev. Kate Bosworth dobrej omyl, ale to jsem čekal. Bohužel film by i za něco lepšího stál, ale nepřekvapil ani Richard Hughes, kterého to byl první celovečerák. Banderas ve výsledku to co utáhl a jeho parťák. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Jednohubkove B-cko s coolovym "starostlivym" Banderasom, hnusnym podsvetim a nejakou tou macho-romantikou. Vdaka prekvapujuco vysokemu hodnoteniu som do toho siel. Dost nasilne, preto nepozerat s niekym jemnocitnym. 55% Neuhadol by som, ze ma Antonio 62 rokov. Snad budem v tom veku podobne sviezi, trebars i bez zasahu maskerky. :)) ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po technickej stránke dobre natočená dráma s prvkami akcie o málovravnom starom vymáhačovi, ktorý zaúča mladú krv. Film sa viac zaoberá ich súkromným životom ako nejakou napínavou akciou, takže film väčšinu času len tak nezáväzne plynie. Paradoxne si ma ale postavy dvakrát nezískali. Sú to len také tuctové obohrané figúrky, ktoré ani nie sú príliš sympatické a nič na tom nezmení ani ich finálna snaha o nejaký ten dobrý skutok. Čo sa týka akcie, tak je tu nejaká tá bitka alebo kratučká prestrelka. Film aspoň nevyzerá amatérsky alebo podfinancovane. Proste taká ok jednohubka, ktorú si rozhodne znova nepustím. 5/10. ()

Chicharron 

všechny recenze uživatele

Banderas je jeden z nejvíce hype herců vůbec, jeho filmy se krutě začínají blížit skvostům Bruce Willise či Mela Gibsona z poslední dekády a to tihle herci mají na svém kontě mnohem víc filmových hitů než kdy bude mít Banderas.... Film je naprosto o ničem, o jakýchsi zastydlých rodičovských pudech rádoby zkušeného zabijáka, který toho ve finále moc nepředvede a pak odejde chcípnout do východu Slunce... ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Ten film je jak na houpačce. Chvíli máte chuť to vypnout, chvíli to zase vypadá dobře. Děj je ale naprosto blbej, v americe je asi úplně normální, že pomůžete někomu koho vidíte poprvý v životě z průseru, zaplatíte mu hotel a ještě dáte peníze. Nevím no…Fakt někdy žasnu, kde se takový bizáry berou. A to, že se prakticky v každým druhým filmu hlavní postava, která byla celej svůj život svině, najednou mění v lepšího člověka už mě taky nebaví. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Přestože se děj filmu odehrává v Miami na Floridě, natáčel se v řecké Soluni. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama