Reklama

Reklama

Hodinář má vedlejšák coby nájemný vrah. Škodolibě plánuje nastražení bomby na vlivného náfuku, jenže jeho výbušný plán odhalí jeden mladý pár. (Netflix)

Recenze (6)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zpočátku sympatický bombový atentátník musí pro nejnovější fušku překonat řadu překážek, které se vrství jedna na druhou způsobem přímo coenovským. Nějaké ty mrtvoly a spousta nedorozumění samozřejmě nemůžou cestou k osudnému výbuchu chybět, a tahle černočerná komedie je díky tomu všemu a díky Alastairu Simovi jedním z nejhezčích překvapení, která na mě letos na Netflixu čekala. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Takto to dopadne, keď máte záľubu vo výbušninách a chcete poslať na druhý svet vplyvného muža. Do cesty sa vám pripletie množstvo obyčajných postavičiek a začnú vám váš dokonalý plán nahlodávať... Vtipná komédia ponúka nadhľad, pôvab a všadeprítomný britský humor. Štvrtá recenzia. ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu dostal G. Cole pořádnou roli a pořádný prostor a dokonale to zvládl. Sim dokázal, že i se svým klasickým herním projevem dokáže perfektně, i když trochu svérázně, zahrát nájemného vraha. Vše ostatní taky sedlo, takže výsledkem je výborná komedie. ()

StaryMech 

všechny recenze uživatele

Slibná černohumorná provokace zanedlouho zkrotne v místy vtipnou, ale konvenční frašku; Simovo z mnoha stran opěvované herectví mi tu připadalo spíš jako přehrávání. ()

Reklama

Reklama