Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tlouštík Harry pochází z generace Crumbů, slavných a výjimečně talentovaných detektivů. Naneštěstí se tento dar neprojevil u posledního potomka, jenž musí pracovat v nejzapadlejší pobočce kdysi slavné agentury. Jeho současný šéf, Eliot Draison má ďábelský plán, jak dokonale zničit další kariéru Harryho. Svěří mu případ únosu dcery několikanásobného milionáře z Kalifornie, která zmizela přímo z masážního stolu. Vůbec netuší, jaké peklo tím sobě, ale i dalším osobám přichystal... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

woody 

všechny recenze uživatele

Americký inspektor Clouseau v podání Johna Candyho je okouzlující ale to je jediné pozitivum filmu.Trapné gagy převládají nad skvělými. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

John Candy je moja srdcovka. Toto je bohužiaľ jeden z jeho slabších filmov. Pozerala som kvôli nemu a príliš som sa nebavila. Sklamanie. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabá snímka, ktorá neponúka vlastne vôbec nič. Ja som si ju pozrel kvôli vtedy ešte stále sexi Annie Potts, ktorá tu v známej scéne dráždila svojimi nohami Johna Candyho. Ostatní herci sa veľmi nepredviedli a o nejakých hereckých výkonoch sa nedá ani polemizovať. Na hudbu si už absolútne neviem spomenúť a to tempo bolo neskutočne vlečúce. Aj dialógy boli absolútne nezáživné a celkovo scenár a príbeh boli jedno veľké sklamanie. Neviem či to pripisovať aj tomu, že som od toho veľa očakával kvôli Candymu, ale ja som sa len a len nudil. Nenapadá ma jediná skupina divákov, ktorá by túto snímku ocenila. Režiséra tohto slabého filmu veľmi nepoznám, ale myslím že si jeho meno radšej zapamätám, aby som jeho ostatné snímky bral už s rezervou. Neviem čo by tejto snímke prospelo najviac a či existuje niečo, čo by túto snímku pozdvihlo až na príjemný priemer. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Z roviny mierneho nadpriemeru tento film vyťahuje brilantný John Candy, ktorý je vo svojej role priblblého detektíva úžasný a nezabudnuteľný. Jeho monológy, úvahy a dialógy sú neskutočne. Na druhej strane mal John aj lepšie filmy a Harry Crumb určite patrí k horšej polovičke. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

John Candy podľa môjho názoru patril ku komikom, ktorí svojim zjavom, charizmou a vtipom dokážu zaujať aj v prípade obyčajného alebo nezáživnejšieho príbehu. A presne to sa týka aj tohto filmu. Príbeh taký nijaký, akoby presne okopírovaný podľa šablóny osemdesiatkovej rodinnej komédie s prímesou krimi, kde hlavný zločinec je v podstate jasný už hneď na začiatku. No John Candy z toho urobil funkčnú zábavu - je tu toľko gagov a vtipných situácií, že je to až na neuverenie. Lepší priemer. 65/100 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nevtipná až trapná komedie o obtloustlém, nešikovném detektivovi. Candy býval sympaťák ale zde se neskutečně pitvoří a rozesmát nedokáže. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

John Candy je pěkné číslo a Harry Crumb je šílenec. Jako soukromý detektiv používá netradiční metody při vyšetřování zločinů a také používá netradiční překvleky. Převléknout se za žokeje mohl opravdu jen on. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem slabou komedii, ale dostal jsem obstojnou zábavu 80s style. John Candy je tady skvělý, povedený hlášky, moudra a obličeje. Občas to trochu ztrácí tempo ani se u toho člověk nepopadá za břicho, ale velmi pohodové. Někdo tvrdí, že tohle je slabší film Johna Candyho. Jenže na druhou stranu on je tu naprosto famózní. - "Not so fast. I've had my eye on you for a while, lady. I knew you were up to something, and here's my proof... It was you who was having an affair with your husband all along!" ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Candy, kvůli kterému jsem se na film vlastně dívala, v opravdu mizerné roli nepříjemného a totálně blbého Crumba. Rozhodně jeden z jeho nejslabších filmů. ()

cross 

všechny recenze uživatele

John Candy byl bezpochyby skvělý komik a přestože jako Harry Crumb je idiot k pohledání, jeho převleky mě nejednou rozesmály. Jinak se jedná o film spíše trapný, nudný a nepovedený, u kterého jsem se sice několikrát pousmál, ale jehož dějová stupidnost lehce překryje i nejeden povedený vtípek. ()

klasik79 

všechny recenze uživatele

před jedenácti lety jsem hodnotil za 5*, ale asi stárnu no takže to změním a je to jen tak tak za 3* Candy se snaží, ale já už se tomu tolik nesměju jako dřív... přeci jen je film 30let starý. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie o blbečkovi, ktery je svoji hloupostí geniální a ke všemu se dostane svoji nešikovností. Bylo to tu mnohokrát od úžasného Růžového pantera až po Ernestovky. Tahle patří k průměru na nedělní odpoledne. ()

atrofonic 

všechny recenze uživatele

John Candy bol výnimočný komik, ktorý odišiel príliš skoro...napriek tomu ma tento film až tak nechytil ako jeho niektoré ostatné kúsky ()

Reklama

Reklama