Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jde o příběh pravdy, lži, hlavně však lásky. Hlavní hrdinka, pětatřicetiletá Bella, pracuje jako číšnice v kavárně na Manhattanu a má delší stagnující vztah. Snímek sleduje nejen její příběh, ale i osud Paula, vdovce, který musí svému stáří čelit sám, novelisty Bruna, jenž si na život vydělává taxikařením a dalších postav. (majxik)

(více)

Recenze (6)

Martin741 

všechny recenze uživatele

No komedia to teda rozhodne nebola.Skor taka drama - casnicka Bella riesi vztahy..... plus do toho sa priplietaju osudy dalsich ludi ...... celkom schopna drama, i ked rok 2000 ma aj lepsie filmy : 63 % ()

hanazu 

všechny recenze uživatele

Obsazení tohoto filmu opravdu nechápu - neustále jsem čekala, zda dojde k vysvětlení, proč ta srdečná, anorektická, rádoby pětatřicetiletá servírka má kozy nacpané silikonem k prasknutí a co se nevešlo do výstřihu, nechala si napumpovat do rtů. Než jsem si na ni zvykla, tak film pomalu končil. Ale ono to bylo celé takové podivné a její zoufalé shánění manžela mě zoufale nebavilo. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

spíše zklamání. Příběh mě nedokázal moc vtáhnout, žádné zvlášní emoce ve mě nevyvolal. Vývoj děje je místy nevěrohodný, až autorsky svévolný, nijak přesvědčivě na mě nepůsobil ani herecký casting. A komedie? K zasmání tu nebylo vůbec nic ()

Reklama

Reklama