Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví o devatenáctileté Indce Geeně (Preeya Kalidas), která ale žije od narození v Londýně. Její rodiče nechtějí vystupovat za hranice indické komunity ani podnikat nic nesouhlasícího s tradicemi, tak Geeně domluví sňatek s dalším Indem. To ale netuší, že jejich dcera před nimi pár věcí tají - například vokální R&B skupinu nebo lásku s mladým bílým Londýňanem Jayem (James McAvoy). (Morien)

(více)

Recenze (3)

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je horor! Ty písničky, ti herci, málem mě to zabilo! Strašné, neskutečně trapné, děsivé a nevkusné. Protivná Indická herečka co působila jako porno hvězda knučela to svoje "Mě už je devatenáct, mám právo na svůj vlastní život" v naprosto příšerně hloupém příběhu o "lásce". Jak začala zpívat měla jsem chuť zacpat si uši. Kvůli Jamesi McAvoyi jsem to postupně po kouskách dokoukala, ale myslím že jsem pro něj podstoupila velikou oběť. ()

Dashiella 

všechny recenze uživatele

Dosť slabučká vec a skutočne nemusím tento "bollywoodsky" štýl, ale mám k tomu len jedno slovo : McAvoy!! Tri bodíky aj za scénu stretnutia hlavných postáv, ktorá bola ako z iného vesmíru a úplne ma dojala a potom záver. A sociologický rozmer. Príjemné, nič lepšie som ani neočakávala. ()

Reklama

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Podivný roztříštěný mix bollywoodské poetiky a britské sociální kritiky. Navzdory tomu, že je dlouhý jen asi 80 minut, dost ztrácel mou pozornost a to dokonce navzdory přítomnosti Jamese McAvoye. Navíc, neschopná sehnat originál, musela jsem se poprat s nezvykem na slovenský dabing. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama