Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Adam se vzpamatovává z velké chyby v práci a stres si začíná vybírat svou daň nejen na pracovišti, ale i doma. (Česká televize)

Recenze (5)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

o svědomí, ty vypočítává mrcho. Chybami se člověk učí, bohužel pro někoho tyto chyby můžou přinést fatální následky. Zle si z toho vzít ponaučení. Ale když se stanete až přílišný bázlivec, no, někdy se to obrátí proti vám. Líbí se mi ta ponurá aura, která se seriálem line jako puch správně uleželého syrečku. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Whishaw mě uhranul už  jako John Keats v Jasné hvězdě. Pocit viny, strach, aby neudělal nějakou další chybu, miminko, které má pořád před očima a kterému plete bačkůrky...chvilkami se musím smát a pak je chvilka dojemná až k pláči. Hned v úvodu mě pobavila  rouška, která by se rozložila v břiše pacientky asi za šest až sedm tisíc let. Adamovy sarkastické komentáře k dění v nemocnici jsou vždy trefné a zábavné. Hlavního hrdinu jsem si oblíbila a fandím mu. A jako příjemný doplněk navíc parádní hudba. ()

MoziMedve 

všechny recenze uživatele

O seriálu vím jenom skrze knihu, kterou jsem sám nečetl ale objevuje se na seznamech nejvtipnějších knih a tak dále. Jelikož je to taky z lékařského prostředí tak jsem ji pořídil mamce. Od seriálu jsem čekal, že to bude vtipná satyra lékařského prostředí podáno sarkastickým cynikem. Ty prvky tam rozhodně jsou, ale klube se z toho víc drama než komedie. Navíc hlavní postava, Adam, působí jak docela zmrd. Seriál asi dokoukáme do konce ale nevím, není to to co jsem čekal. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama