Reklama

Reklama

Moje stará škola

  • Velká Británie My Old School (více)
Trailer
Velká Británie, 2022, 104 min

Obsahy(1)

Skutečný příběh nejznámějšího skotského podvodníka. Píše se rok 1993 a šestnáctiletý Brandon nastupuje na novou školu. Brzy se stane nejlepším žákem třídy, zkoušky zvládá na výbornou a dokonce získá hlavní roli ve školním muzikálu. Je vzorným studentem, dokud není odhalen. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Pustila jsem si film, očekávala něco pohodového, úsměvného. A ejhle on to dokument. Ani trochu mi to nevadilo, protože byl velmi zajímavě zpracovaný. Prostřednictvím svědeckých výpovědí a animovaných vstupů tak sleduji fakt zvláštní příběh. O Brandonovi a jeho aféře jsem neměla ani tušení, takže jsem ráda, že jsem mohla poznat zas o jednoho "exota" navíc. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že to bude dokument, když jsem si to pustil. Hned na začátku ale vysvětlili, jak a proč to tak bude. Ale není to klasickej dokument - zajímavou formou to tady kombinuje dokument, hraní a animaci. Dost podprůměrnou animaci, hodno říct. Ale tady jde o ten příběh, na kterém to stojí... a ten se povedl. Když vydržíte až do konce, dozvíte se zajímavé skutečnosti a dokonce i skutečného filutu ukážou... a zjistíte, jak si sere do huby. Ale hlavní je, že nikomu se nic nestalo... a je to spíš takové úsměvné, než tragické. Myslím, že i samotní spolužáci si pěkně zavzpomínali a natáčení si užili (obzvlášť když to natočil jeden z nich). A mě to i docela bavilo. Jednou. ()

Reklama

Karel321 odpad!

všechny recenze uživatele

Prvních pět minut si myslíte , že ten úvod je super a čekáte, kdy začne film. Po půl hodině zjistíte, že ten úvod je ten film. A že film už nezačne. Žádný děj. Mluvící hlavy popisují vymyšlené sračko události. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama