Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amerika se pomalu zotavuje z Občanské války a Cable, zahořklý voják Konfederace se pokouší zahojit všechny rány na duši. Po vyčerpávající cestě z bojiště se vrací zpět do Arizony, kde vznáší oprávněný nárok na pozemky, které v jeho nepřítomnosti zabrali rebelové sympatizující s Unií. Calbe je zoufalý, neboť by chtěl, aby se život vrátil do předválečných kolejí. Aby ochránil svou rodinu, musí se utkat se svým úhlavním nepřítelem Vernem Kidstonem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

majo25 

všechny recenze uživatele

Na to, že sa jedná o televízne spracovanie, ide o slušný western s dobrým obsadením (okrem Sellecka aj bratia Carradinovci či večný záporák Kilpatrick) a akčným westernovým poňatím. Samozrejme, viac sa toho udeje až v závere a hlavne strelné súboje nie sú veľkým ťahákom. Napriek tomu nehrozí nuda. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

I jako televizní film je to nesourodé a někdy i směšné. Možná to mohla být dobrá telenovela. Jedna za Toma a jedna za hudbu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tom Selleck a bratři Carradinové jsou prostě super kombinace, na kterou jsem se těšil. Opět se potvrzuje, že Keitha mám prostě radši. Tom Selleck je výborný správňák s trochu drsnějším nádechem, což nakonec pomáhá i příběhu, který je docela klišovitý. Televizní western, ale za mě dobré. ()

Denny 

všechny recenze uživatele

Je to takový western zasazený do konce americké občanské války. Takže koně, střílení, souboj dobra a zla, intriky a potrestání viníka. Zajímavé je, že ti zlí, se většinou nemůžou při přestřelkách trefit a sami padaji jako švestky. ()

Reklama

Reklama