Reklama

Reklama

Mumie smrti

(TV film)
  • Německo Das Tattoo - Tödliche Zeichen (více)

Obsahy(1)

Tři přátelé Paula, Karl a Fred tráví nádherné chvíle potápěním u chorvatského pobřeží. Do Vídně se vrací jen Paula a Karl, protože Fred zůstává v Chorvatsku a založí si tu potápěčskou školu. O dva roky později provádějí Paula a Karl měření v podzemních prostorách pod vídeňským Karlovým náměstím. Právě když Karl objeví kryptu z římské doby s tetovanou mumií vše nasvědčuje tomu, že tajemné kresby na jejím těle naznačují cestu k pokladu dojde k závalu, propadne se celé náměstí a Karl je zasypán. Paula se dostane na povrch a začínají záchranné práce, jichž se účastní i Fred. Karl se mezitím dostane ven kanálem do Dunaje, přinese vzorek předmětů nalezených v kryptě a hodlá je zpeněžit, aby poplatil všechny dluhy ještě z dob jejich společného potápění. Tím ale odstartuje řetěz nebezpečných událostí včetně několika vražd (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

made1 

všechny recenze uživatele

Proč neexistuje půlhvězdička? Tohle je film, který by ji jako první u mě získal. No nic, vydělal na tom. ()

Xavi6 

všechny recenze uživatele

Tobias Morietti to je ten typ herce, který opravdu patří jen do Komisaře Rexa, jinak nikam jinam. Tam kde se vždy objevil, tam to stálo jen za starou bačkoru. ()

Reklama

LucMosss 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních snímků z produkce německy mluvících zemí, který jsem kdy viděla. Jistě, střihač při své práci v prvních patnácti minutách filmu poněkud dřímal a co se týče konce, trochu náhlý, zdá se mi... Dala bych tři hvězdičky, avšak jednu přidávám za nostalgii a druhou na protest ostatním, docela nízkým hodnocením! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Náhodou na Rakouskou tv produkci to nebylo vůbec špatný. Solidně natočený podvodní záběry i celkem slušná atmosféra a hudba. Příběh pochopitelně klišé jako prase, ale nevadí. Škoda, že můj oblíbenec Moretti neměl trochu větší roli navíc dopadne dost neslavně, ale co už není to zas tak hrozný jak hlásá zdejší hodnocení.50% ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama