Reklama

Reklama

VOD (1)

Fresh sleduje príbeh Noy (Daisy Edgar-Jones), ktorá sa v potravinách zoznámi so zvodným Stevom (Sebastian Stan) a - vzhľadom na jej zlé skúsenosti s internetovými zoznamkami - využije šancu a dá mu svoje číslo. Po ich prvom rande je Noa vo vytržení, a tak prijme Stevovo pozvanie na romantický víkend mimo domu, len aby zistila, že jej nový milenec má akési nezvyčajné chúťky. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (209)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Kulinářská romantika k MDŽ. Sebastian Stan tančí kuchyní a naklepává maso k večeři... Milý randící základ utnou stylové úvodní titulky a přenastaví hru na nezvyklé pojetí obchodu s bílým masem. Daisy Edgar-Jones bude muset skousnout pár věcí jestli chce aby nově navázaný vztah přežil(a). Pěkná hudba, stylový vizuál, navíc skvělé vtipy o jídle. Konec je malinko předvídatelný, ale výslednou chuť to nezkazí. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Vizuálně vymazlený snímek s vysoce kvalitním soundtrackem, chytrým scénářem a výbornými herci, který ovšem stojí především na suverénně rozvedeném a zpracovaném prvotním nápadu. Daná tématika sice vypadá jako čistá hororová fikce, ale že dnešní doba k podobným poměrům nesměřuje, za to bych věru ruku do ohně nedal... "Fresh" se může každopádně směle zařadit mezi špičku značně bizarních a přitom bezchybně zpracovaných příběhů, po boku titulů jako "Konkurz" nebo "Dokonalost". ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že tento film dáva vete: "Miluji tě k sežrání" trošku nový význam. "Fresh" je skutočne veľmi sviežou thrillerovou komédiou, kde sa hororové prvky dostanú trošku vo finále. Pre mňa je to asi predsa len viac thriller, no nejdem sa az to biť. Čo však treba povedať je toľko, že film má niekoľko skutočne skvelých nápadov a momentov. Daisy Edgar-Jones sa ako filmová herečka zatiaľ moc neukázala, no tú rolu som jej zožral asi so všetkým. Sebastian Stan už nejaké filmové skúsenosti má, no napriek tomu ma dokázal v jednom úplne dostať. Vo väčšine filmov, kde je postava skrytým psychopatom alebo magorom väčšinou úplne zmení svoje správanie a ukáže svoje skutočné farby. To sme videli miliónkrát. No na ňom je pre mňa fascinujúce najviac asi to, že počas celého filmu sa správa stále úplne rovnako. Mali by ste pocit, že ten chlapík z potravín a psychopat sú skutočne jedna a tá istá osoba. S celou ich povahou. To je pre mňa asi najfascinujúcejšie. A je vidno, že si túto rolu nadmieru užíval. Asi mu to dalo aj viac pristoru byť charakterom, než "The 355". Film vyzerá skvelo, je to bravúrne napísané a celú dobu som rozmýšľal ako sa Noa vlastne z tejto situácie dostane a či sa z toho dostane v celku. Pretože stať sa mohlo čokoľvek. A čo sa humoru týka... nuž musím povedať, že som sa skutočne na tých momentoch poriadne pobavil. Pretože v tej situácii znejú niektoré vety zrazu úplne inak. Myslím si, že toto bol úplne perfektný film na večer. Tak dobrú chuť a užívajte. Hodnotenie: A ()

castor 

všechny recenze uživatele

Skvělý rozjezd, slabší dojezd. Setkání u regálů zeleniny, první drink, první ranní káva. Je plastickým chirurgem, dobře vypadá, hezky mluví o své rodině, je pozorný, vtipný. A prý i dobře vaří. A chce randit pěkně po staru. Proč s ním tedy rovnou nevyrazit na romantický víkend? Noa v poslední době navíc naráží spíš na samé blby, takže kývne, ačkoliv si její nejlepší kamarádka myslí, že její „Steve“ je až podezřele dokonalý. Navíc světe, div se, ani nemá Instagram. To, co následuje, je očekávaný úkrok do jiného žánru, ale vše je řešené poměrně s citem na zajímavé detaily. Nebude snadné Stevea „získat“ na svou stranu a následně udělat zranitelným. Zvraty jsou fajn, podtóny černočerného humoru zrovna tak, jenže někde za půlkou tempo zvolní a namlsaný divák čeká víc. Jenže nic takového nepřichází. Naopak tu máme docela mdlý závěr, který dělá z věznitele poměrně velké pako, a vězněné ze závěrečné konfrontace kvůli svým hloupým krokům také nevycházejí bez poskvrny. Celé to sice pořád vzbuzuje zvědavost, ale výsledku by čtvrthodinka méně slušela víc. Stále zajímavější (úchvatně neurvalý v sérii Pam & Tommy) Sebastian Stan přichází se správnou dávkou charismatického fešáka, aby vzápětí ukázal své ďábelsky ujeté já. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Alternativní komedie s humorem tak černým... vlastně rudým, že pro většinu diváků se o komedii vůbec jednat nebude a na jedince, kteří tenhle film nazvou komedií, bude pohlíženo s nedůvěrou, despektem či rovnou odporem. No, je fakt, že abych Fresh zcela vážně nazval komedií, musel bych být ještě víc deviantním, nežli jsem. Ale na druhou stranu o vážný thriller se taky ani náhodou nejedná, děj je výrazně víc nerealistický než realistický. A je prošpikovaný jemnohumornou nadsázkou, ačkoliv nesmělý úsměv na rtech vám bude asi často zamrzat. Takže něco mezi thrillerem a komedií, vážnem a nevážnem, takový žánrový kočkopes. A pro mě určitě zatím nejvýraznější film letošního roku, i když mě příliš nenadchlo jeho poněkud nenápadité a vlažné finále. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama