Reklama

Reklama

VOD (1)

Fresh sleduje príbeh Noy (Daisy Edgar-Jones), ktorá sa v potravinách zoznámi so zvodným Stevom (Sebastian Stan) a - vzhľadom na jej zlé skúsenosti s internetovými zoznamkami - využije šancu a dá mu svoje číslo. Po ich prvom rande je Noa vo vytržení, a tak prijme Stevovo pozvanie na romantický víkend mimo domu, len aby zistila, že jej nový milenec má akési nezvyčajné chúťky. (Disney+)

(více)

Recenze (209)

Algernons 

všechny recenze uživatele

Oceňuji filmy, které si dají na čas před drastickou změnou tónu a zápletky. Určitě příjemné překvapení v tomto ohledu. Avšak po této změně to začne velmi rychle nudit, film toho nemá moc co nabídnout a jen natahuje nevyhnutelný konec. Kdyby to v sobě mělo víc co říct a odvyprávět nevadilo by mi to. Klidně si mohli dát víc na čas se samotným odhalením a jen budovat nepříjemnou atmosféru. Takto to působí zbytečně dlouze. K tomu je tu silný rozkol tónu, jako by se autoři nemohli rozhodnout mezi vážnějším neuspokojivým tónem a trochu přitaženým praštěným tónem. První extrémně špatný rande mluví asi za vše. Fresh neurazí a ani nenadchne, působí to lehce jako slabá imitace Jordana Peela, která ale nemá tak hutný scénář a myšlenky. K tomu jsou tu otravně hloupé rozhodnutí postav a za mě lehce neuspokojivý konec. Přesto fajn podívaná 6/10. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Děsivý námět trillerového až hororového rázu, bizarně řezaný černým humorem. Rozbor degustace elegantně servírovaného lidského masa, jak ho nepodal ani žádný z filmových Hannibalů. Se šmrncovní kameramanskou formou a sympatickou herečkou v hlavní roli. Ale čtvrtou hvězdu nedám, protože v té žánrové a pocitové všehochuti, přestože bavila od první do poslední minuty, postrádám ucelenější režijní záměr. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Och. Po dlouhé době konečně opět svěží závan, tentokrát z luxusní kuchyně vysoké gastronomie. Podávají se s láskou a péčí připravované krůty, husy a slepice, všechny samozřejmě moderně bio, halal, a korektně multikultikulinářsky nediskriminované, a stačí si jen vybrat, jestli chcete sous-vide prso, stehno, prdel nebo karboše.  Vskutku originální, kapku bizarní, osvěžující a chytře sestavená receptura, která potěší nejen deviantní jedlíky či funoušky gastroporna, ale především všechny ty zamindrákované pipinky, které něco užírá. Historicky první banket, který mi skoro neznechutil ani ten prkenný neumětelský cigánský slizák Šebestián Stan. Čtyři plnotučné myšulínské hvězdičky! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná hororová komedie, kterou táhnou výkony Sebastiana Stana a Daisy Edgar-Jones a jejich vzájemná chemie. Sice to ničím vyloženě nepřekvapí, ale režijní pojetí je svěží, což mi tentokrát ke spokojenosti stačilo. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ČÍM  ČERSTVĚJŠÍ MASO, TÍM LEPŠÍ…“   Kulinářská záležitost, ve který jde o lov a přípravu a kterou si po dlouhým úvodu začne Sebastian Stan evidentně užívat… Je to taková pomalá psychopatická záležitost, s tragikomickým závěrem, kterou bych čekal spíš od korejců. Víc než cokoliv jinýho, to je zajímavý.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Řezník mi dává k masu dárky. 2.) Neustále mi opakuje, že má nejraději mě.  ///  Thx za titule „Libor Zukal“.             PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Zase jsem naletěl. 30%, víc si tento nudný film nezaslouží. Přitom, mohlo to být brutal, stačilo více krájet a bez utišujících prostředků, jenže tyhle unesené pipiny si to užívaly. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dating is dangerous!Solidní romantický Psycho-Thriller v Hannibal módu, který je na debut slušně vyzrálý.Hlavní hrdinka má problém najít si lásku, randění ji moc nevychází až do oného dne, kde v obchodě potká sympatického muže ( čti Winter Soldiera!), avšak netuší, že má poněkud zvláštní apetit.K příběhu se toho nedá moc napsat, ale přiznám se, že Trailer jsem nudou vypnul a je to jeden z těch filmů, na který jsem se netěšil a ve výsledku se jedná o hororové překvapení Jara.Film je krásně natočen ( působivý interiér, barvy, technicky zkrátka na úrovni) herecky taktéž solidní, kde hlavní hrdinka má tvář Anne Hathaway a parádní je i atmosféra s exploatačním nádechem zaměřená spíš na psychiku než na násilí, ale i na to v menší míře dojde.Samotná zápletka je poměrně dost zvrácená i refrešující, dobře film utíká a v závěru je film i slušně drsný a napínavý, takže já jsem spokojen, čekal jsem další nudné talky Drama a dostal jsem skvělý Cannibal Thriller.Příběh 4/5, Akce 2/5, Humor 2/5, Násilí 3/5, Zábavnost 4/5 Hudba 3/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 4/5, Napětí 3/5, Emoce 3/5, Herci 4/5. 7.5/10. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Láska má procházet žaludkem, tohle bylo ale možná trochu moc doslova, ne? Tak každopádně díky za hezký trauma, novou lásku s tváří Daisy Edgar-Jones, potvrzení, že Sebastian Stan dokáže zahrát všechno od Luka Skywalkera až po Hannibala Lectera a finále, který z hlavy nejspíš pár týdnů nedostanu. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Snaživé, ale tak předvídatelné, že jsem byl oproti filmu pořád asi o půl hodiny napřed. Já, který obvykle nikdy nikde nic dopředu neuhádnu, jsem se prakticky nepřetržitě nudil čekáním na něco, co (samozřejmě vždycky až po té půlhodině) nevyhnutelně přišlo. Teď, po skončení filmu, jsem napřed dokonce asi tak o jeden rok. To by totiž měla přijít dvojka, protože ti chudáci tam někde čekají na další příděl čerstvého masa, že jo. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Pre Nou je nesmierne ťažké nájsť lásku. Preto sa snaží využiť všetky moderné prostriedky a skúša rôzne zoznamky. Ani to jej však nepomáha. Všetko sa mení vo chvíli, keď stretne počas nákupu muža menom Steve. Po niekolkých stretnutiach sa do neho zamiluje, ale ešte netuší, že Steve plánuje niečo úplne iné ako spoločnú budúcnosť. - Keď som videl režisérku, očakával som nejakú feminazi / vegánsku agitku, ale vyklulo sa z toho niečo úplne iné. S výsledkom som spokojný, a hlavne som rád, že sa to vyhlo politickým alegóriam, pretože to, ako film zobrazil ''koncových odberatelov'', myslím úplne postačí. Rovnako som spokojný s hereckými výkonmi, len to mohlo byť celé o trochu kratšie. Ale za Heads Will Roll na konci tú štvrtú teda prihodím. Ak sa bude hulu držať týchto šikovných filmov ako toto alebo minulotýždňový No Exit, viem si predstaviť, že za chvílu kvalitou predbehne woke katastrofy z Netflixu. Len tak ďalej. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když najednou něco vypadá až moc dobře, bude v tom zpravidla háček. Nebo řeznický hák.. Dobré, když ochutnáváte cynické lidojedí dvojsmysly, horory seznámení přes sociální sítě i lehce kořeněná žánrová klišé. A pak je tam chuť patriarchálního kanibalismu, který ujídá ženy fyzicky i psychicky a je potřeba ho natřít, stejně jako se natírá krekr játrovou paštikou s česnekem a rozmarýnem. Čím víc jich vám bylo v minulosti naservírováno, tím víc vidíte, jak průměrný pokrm kuchařky na tohle téma připravily. Na obalu by mělo být napsáno 69 % masa a 31 % separátu, ale na ty čtyři karbanátky to Stanův masokombinát nakonec vytáhne.. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Toto není horor, ale romantická komedie. Potkají se takhle dva v obchodě a presto že nemají zrovna štěstí na vhodné protějšky, je zde velká vášeň a prostě jim to spolu dokonale klape. Možná by to i nakonec vyšlo, kdyby nebyl jeden vyšinutější než ten druhý a nezačali si vzájemně odřezávat kousky od těla. Samozřejmě děj mírně zlehčuji, ale i tak není můj výklad daleko pravdy, neboť slečna svou část zahrála s klidem sociopata a nebyla na tom o mnoho lépe, než záhadný pan doktor. Tempo filmu bylo zpočátku pomalé, ale natolik zajímavé, že jsem zkrátka hltal každou sekundu. Pracně vybudované finále pak bouřlivé a i když zde byla v jistých případech až trestuhodná hororová klišé, pravého fanouška to nemůže odradit. PS: Škoda, že se o něco více nevysvětlila úloha manželky. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Randění je v dnešní době fakt horor, takže když se rozhodnete dát sebe všanc na online seznamce, může vás to stát doslova a do písmene zadek. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Kulinářská romantika k MDŽ. Sebastian Stan tančí kuchyní a naklepává maso k večeři... Milý randící základ utnou stylové úvodní titulky a přenastaví hru na nezvyklé pojetí obchodu s bílým masem. Daisy Edgar-Jones bude muset skousnout pár věcí jestli chce aby nově navázaný vztah přežil(a). Pěkná hudba, stylový vizuál, navíc skvělé vtipy o jídle. Konec je malinko předvídatelný, ale výslednou chuť to nezkazí. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Skvělý rozjezd, slabší dojezd. Setkání u regálů zeleniny, první drink, první ranní káva. Je plastickým chirurgem, dobře vypadá, hezky mluví o své rodině, je pozorný, vtipný. A prý i dobře vaří. A chce randit pěkně po staru. Proč s ním tedy rovnou nevyrazit na romantický víkend? Noa v poslední době navíc naráží spíš na samé blby, takže kývne, ačkoliv si její nejlepší kamarádka myslí, že její „Steve“ je až podezřele dokonalý. Navíc světe, div se, ani nemá Instagram. To, co následuje, je očekávaný úkrok do jiného žánru, ale vše je řešené poměrně s citem na zajímavé detaily. Nebude snadné Stevea „získat“ na svou stranu a následně udělat zranitelným. Zvraty jsou fajn, podtóny černočerného humoru zrovna tak, jenže někde za půlkou tempo zvolní a namlsaný divák čeká víc. Jenže nic takového nepřichází. Naopak tu máme docela mdlý závěr, který dělá z věznitele poměrně velké pako, a vězněné ze závěrečné konfrontace kvůli svým hloupým krokům také nevycházejí bez poskvrny. Celé to sice pořád vzbuzuje zvědavost, ale výsledku by čtvrthodinka méně slušela víc. Stále zajímavější (úchvatně neurvalý v sérii Pam & Tommy) Sebastian Stan přichází se správnou dávkou charismatického fešáka, aby vzápětí ukázal své ďábelsky ujeté já. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Solídna, pomerne nápaditá vecička. Ja to stále hovorím, láska je nebezpečná vec :D Famózne psycho dialógy a slušné herecké výkony hlavných protagonistov, ťahajú tento počin k vyšším číslam, a treba dodať, že: zaslúžene. Ja osobne som však nie presvedčený, že to mnohých pre svoje pomalé tempo ohúri. Jednoznačne mi chýba žáner dráma, ktorý by mal byť prvý v poradí medzi menovanými. Silnejšie tri - nedá sa svietiť, iba námet nestačí, pričom úplný záver, ktorý konečne preberie z polospánku, sa dal taktiež očakávať. Hlava mi taktiež neberie tie idiotské rozhodnutia postáv, ktoré kazia celkový dojem. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Fresh je nejsilnější v prvních 30 minutách, kdy divák očekává že se něco stane, že se něco musí stát a nakonec se to stane. Poté se teprve spustí úvodní titulky. Poté proběhne nějaké to ... nebudu prozrazovat. Platí, že čím méně víte, tím více si film alespoň zpočátku užijete. Konec se zvrhne v ultimátní pomstu, kde hlavní padouch je postupně likvidován. Jako zábavná jednohubka Fresh i přes slabší prostřední část bez problému obstojí. 60% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Noa je poněkud naivní a lehkovážná, za což nakonec musí zaplatit. Seznamky jí napomáhají najít toho pravého, ten se ale zčistajasna zjeví v marketu uprostřed oddělení se zeleninou. Je to on! A tak šup s ním do postele a hurá na tajemný víkendový výlet. Z rozverného tuctového dramatu se stane survival, kde jde nejen o kůži. A vzápětí divák zjistí, že tohle není ten druh filmu, k němuž by se hodil tatarák. Nu a pak už to pěkně jede až k očekávanému konci. Tedy ono je vcelku jedno, jak film skončí, jelikož já čekal obě možnosti. Každopádně takhle to asi bylo lepší. Kuchyňský zápas byl výborný, lesní hned v závěsu. Jasně, třeskuté gore nebylo, byť pohled na porcování obětí se nabízel. Ale tentokrát mi to nevadilo, jelikož tenhle film si s náznaky vystačil. A kromě toho, jak se nechovat, zjistíte, zda účinnější zbraní jsou klíče nebo rýč. Jen mi chyběla odpověď na otázku, proč je ženské maso chutnější a jak to dotyčný zjistil... ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Ač jsem vegetarián, filmy o kanibalismu doslova žeru. A jak již název napovídá, černá komedie 'Fresh' není výjimkou..... Ideální kulinářská delikatesa k MDŽ, v který gurmán Sebastian Stan - jakožto novodobý Hannibal Lecter - vaří prdele, žere salámy z lidských končetin, a z bejvalek si dělá mletý maso k boloňským špagetám. No neber to! Daisy Edgar-Jones si zde jakožto vycházející herečka vydláždila svůj pomyslný chodník slávy. ()

Reklama

Reklama