Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V hotelu na švýcarských hranicích se potká Pamela Osten (Maria Schell) a Paul Mayhöfer (O.W. Fischer). Profesor Stauffer (Karl Ludwig Diehl), který Pamelu doprovází, pochopí, že cizí muž se v Pamelině životě neobjevil ani náhodou, ani poprvé. Pamela je ve finanční tísni a přijímá místo manekýnky. Paulovi se dívka líbí, a tak jí nabídne pomoc s odůvodněním, že času i peněz má dost. Pamela ale odmítá. Nikdo netuší, že trpí rakovinou plic a času i peněz má málo. (ČSFD)

(více)

Recenze (1)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Paul Mayhöfer (O.W. Fischer), vlastník casina, se pokouší utéci do Švýcar, neboť za jeho nekalé machinace se nad ním povážlivě vznáší nebezpečí vazby. V hraničním hotelu se setkává s madičkou Pamelou (Maria Schell), jež je na smrt nemocna... Milostné drama, v němž se poprvé sešel hvězdný pár Maria Schell a o O. W. Fischer, kteří posléze mnohokrát rozplakali i rozesmáli celé Německo. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Pracovní název filmu byl Pamela. Hereckým partnerem Marii Schellové měl být Dieter Borsche. Natočili spolu Es kommt ein Tag (1950), Dr. Holl (1951) a měli točit i tento film. Zasáhla však Borscheho žena, a tak se zrodil hvězdný pár snů - Marie Schellové a O.W.Fischer. Po dokončení filmu uveřejnilo rozčarované duo Sibelius/Keindorff původní scénář. Protestovali proti tomu, že Ucicky jej přepsal. (ČSFD)

Reklama

Reklama