Jin-min KimScénář:
Láska se vrací (E02)
Ve znamení motýlů (E03)
Šťastná vina (E04)
Holka s kočkou (E05)
Mnoho povyku pro nic (E06)
Nikdy nezapomeneme! (E07)
Naděje umírá poslední (E08)
Všechno zlé je k něčemu dobré (E09)
Úplné zatmění (E10)
Poslední Vánoce (E11)
Sbohem, Země (E12)
K Zemi se řítí asteroid a nic ho nedokáže zastavit. Tahle učitelka je ale odhodlaná ochránit svoje bývalé žáky za každou cenu. (Netflix)
Videa (1)
Čekal jsem něco jineho.... a ještě to má 12 dílu :D ()
Lehce zmatený začátek je jasným výsledkem postprodukce, kde to stříhání jde vidět nejvíc. Víme proč, ne? Ale naštěstí se se to od čtvrtého dílu zlepší, a od šestého dílu až do konce, jsem si sledování užívala neskutečně. Jako jo, nejdřív jsem se bála, že to bude vážně průšvih, ale jsem ráda, že se výsledek povedl. A co říct ke konci? Jiný by nedával smysl. Není to o konci, ale o tom, jakou cestou k němu dojdeme. A i přes toho slona v místnosti, čísla ze světa mluví jasně. U nás evidentně nepochopeno. 90% ♡ ()
To co jsem od toho očekávala se bohužel nedostavilo. Kdyby se to stáhlo do jednoho filmu, tak už by to bylo koukatelné.Ten závěr mi doslova rozebral mé nervy. Samé řeči a asteroid nikde. ()
zoufale přetažená korejská předapo telenovela, která značně zkouší divákovu trpělivost a upřímně smekám před tím kdo to vydržel bez posouvání nebo občasného usínání. Korejskou tvorbu mám rád, ale tohle mi těžce nesedlo. Sestříhat na půlku a bylo by to lepší. I když asi ne o moc...30% ()
Pozor, obsahuje částečné spoilery Hrozně depresivní, marné, beznadějné. Ti lidé tam se vůbec nesnaží přežít, prostě jen dožívají. Já bych se snažil najít nějakou možnost jak přežít .. třeba uteču k moři, zbastlím vor a odplavu do Japonska nebo třeba do Číny. Sakra když na mě padá asteroid a mám stovky dní abych něco vymyslel, tak něco vymyslím .. a ne že budu sázet salát a řešit kdo komu ukradl jaký prachy ne? ()
Photo © Netflix