VOD (1)
Epizody(6)
Silně znečištěná planeta Země se v dystopické budoucnosti dusí a osud lidstva závisí na neohrožených kurýrech, kteří si říkají Rytíři v černém. (Netflix)
Musím přiznat, že jsem rád, že jsem si nečetl zdejší komentáře a nerozhodoval se podle hodnocení, protože bych přišel o povedený seriál. Bavilo mě to od začátku do konce. Korejské seriály mě v poslední době fakt baví a jsem rád, že jsem jim přišel na "chuť", jelikož dostanu něco jiného než to klasické americké klišé. ()
Už podle fotek a názvu, mě seriál zaujal na tolik, abych si ho pustil.. a mám z něho dobrý pocit. Parádní akční scény a soundtrack, který jsem nečekal, fakt jeden z nejlepších soundtracků! I přes malé nedokonalosti, které se mi nelíbili (např. pár zbytečných postav, nelogické momenty a nebo i jak se z jedné epizody stal druhý Rocky), tenhle seriál doporučuji. :) ()
Slabučké tri hviezdy. Malo to potenciál, malo to slušný kasting, 5-8 vyzeral fajn, myšlienka nebola najhoršia, ale v podstate to bolo celé naivné a o hovne. K čomu tam bol nový 5-7, keď sme sa nič o ňom nedozvedeli, ani to, čo a kto sú mutanti, len ako vznikli asi, ale ich potenciál taktiež zahodený. To Silent Sea bolo mnoho ale fakt omnoho lepšie. Nečudoval by som sa, keby to zarezali po prvej sérii, lebo sme nedostali v podstate ani žiadny Cliffhanger, takže prečo čakať na druhú sériu? To v Silent Sea bol cliffhanger ako sviňa. ()
Zkraje jsem to skoro vypnul. Když jsem se ale úporně proklikal asi 3 díly, tak jsem uznal, že na tom něco trochu je. Stačilo průběžně popřeskakovávat tak 50% stopáže, bo to bylo zdlouhavě zbytečné, dětinské, hloupé či po asijsku příliš ujeté. Zbytek poskytnul jakýs takýs příběh o dobru a zlu. Nic moc, no bez používání mozku budiž. (27%) ()
Solídne béčko v dystopickej budúcnosti. Možno som to trošku nadhodnotil ale popravde, keď som dopozeral secret invasion a to sklamanie po poslednej časti...toto je ale iný prípad. Zaujímavá myšlienka, nekompromisný kórejci, akcia a solídny svet. 6,5/10 hodnotenie a komentáre to skreslujú. Pre fanúšikov sci fi sa to oplatí pozrieť, navyše to má len 6 dielov. Odporúčam ()
Photo © Netflix