Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kateřina Čechová (Anna Geislerová), historicky první česká prezidentka, má za sebou rok v úřadu. Je zahlcená prací: její program je každý den nabitý k prasknutí. Občas by si chtěla v klidu odpočinout bez pozornosti celé republiky. Jednoho dne se odhodlá k riskantnímu kousku. Vezme si paruku a v dokonalém převleku se v noci potají vytratí z Hradu. Plán jí vyjde dokonale. Kateřině se noční dobrodružství inkognito v podhradí mezi lidmi zalíbí. Seznamuje se se sochařem Petrem (Ondřej Vetchý), kvůli kterému se do města vydává každou noc. Petr nemá ani ponětí, kdo okouzlující žena, do které se zamiloval, ve skutečnosti je. Situace se však brzo vymkne kontrole a prezidentčiny noční výlety se provalí. Kateřina se musí snažit, aby si vybojovala právo na lásku, která jí náleží stejně, jako kterémukoliv jinému člověku na světě. (Bioscop)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
roller

roller (hodnocení, recenze)

Vydržel jsem jen titulky... Kolik stojí lidská důstojnost herců, aby se účastnili s budovatelským úsměvem takové agitky? 

na příspěvěk reagoval Dadel

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Zoufalství tohoto počinu je skryto už v jeho názvu. Profese hlavní hrdinky je na obtíž, nejen hlavní hrdince v cestách do zahrady za fešným sochařem, ale i scénáristovi a režisérovi v jedný osobě. Vůbec neví, co si s tím jejím prezidentstvím počít, a tak zatímco scény Ani s Ondrou by se ještě daly snýst, hezky se na ty dva kouká, tak všechno to "prezidentování", který se skutečným výkonem funkce ani se skutečnou náplní práce všech těch lidí okolo nemá naprosto nic společnýho, to je jen jedna obrovská a obtížná křeč. Jo, když už točím něco, co se jmenuje Prezidentka, měl bych mít ambici přiblížit se k opusům, jako je třeba dánská Vláda (já vim, seriál). Protože jinak to mohla bejt klidně kadeřnice z Nuslí a romanťárnu na letní večer spíchneme s Aňou a Ondřejem i bez toho debilního šaškování ochranky a kondičních tréninků (to jako fakt?). Hrůza, Rudolfe, hrůza. Bohužel.

Honza8

Honza8 (hodnocení, recenze)

Aňa Geislerová, to je ta paní co řekla, že kdo nežije v Praze je vidlák? Ta chytrost ji doslova kouká z očí. Další zbytečný film pro děti, sluníčka a ovce.

Viky17

Viky17 (hodnocení, recenze)

Film byl pro mě pohlazení, relax, nic jiného než pobavení jsem od něj nečekala a to splnil. Žádný komplikovaný děj, dobří herci. Dělá reklamu starobylé Praze.

cicolably

cicolably (hodnocení, recenze)

no Zuzana celkom dobra agitka u susedov, "nech je lip at tu neni to co ted , volte mne" , slama okrajine a my sme okrajina , už budem počuť aj z Prahy , len doufej Kateřino , až pojedeš na západ ,do  Londoňa ,aby sochár Petr nebyl zrazu prezidentem a ty len bábka , ktorá je dobrá len do prvej línie , no hlavne ovčania , proti zlej východnej ríši

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Dadel

No jasně. Jede to podle ohlášených předprodejů a už se posílá / prodává. Jenom je to čistě film, bez bonusů. 

na příspěvěk reagoval Dadel

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

knihovna

Taky mě to napadlo :) Mě třeba zase zaujalo jak je asi snadné vyplížit se v noci z nejvíc střeženého oběktu v republice a u toho ještě setřást ochranku.

Mě všeobecně fascinuje ve filmech že si chlap / žena nasadí paruku, vezme brýle a může se z fleku vydávat za někoho jiného a nikdo to nepozná. Většinou u toho zoufale předstírám slepotu (asi jako ostatní kolem takových lidí)

knihovna

knihovna (hodnocení, recenze)

Film jsem ještě neviděl, ale podle obsahu a traileru by to v reálu mohlo vypadat asi takhle: Danuše Nerudová se stane prezidentkou. Já její obličej uvidím pětkrát denně v televizi či jinde. Ona si vezme paruku, spadne mi na dvůr. Paruka jí nespadne a já jí nepoznám. Ani po xté návštěvě dotyčné u mě.  No to vypadá hodně věrohodně :-) PS pro pana Nerudu - jsem v tom nevině, takhle to uplácal scénárista.

na příspěvěk reagoval Ydrosten

JRSB

JRSB (hodnocení, recenze)

Jak to, že jste uzamkli recenze a hodnocení. Protože tak hrozný film film jsem dlouho neviděla. Přímo odpad.

Reklama

Reklama