Reklama

Reklama

Jmenuji se Georgina

(pořad)
  • USA I Am Georgina
Trailer
Reality-TV
USA, 2022

Účinkují:

Georgina Rodríguez

VOD (1)

Obsahy(1)

Máma, influencerka, podnikatelka a taky partnerka Cristiana Ronalda. Georgina Rodríguez v dojemném portrétu dává nahlédnout do svého každodenního života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

vikino1 odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem dokument o jejím strastiplném životním příběhu, ale ne ono je to jen povrchní píár video o životě v luxusu plné product pacementu nejdražších značek jako LV, Prada, Guci, Ferrari atd. CR7 aspon něco umí, tahle k tomu podstaténu bohatsví přišla pouze roztáhnutím nohou (by mě zajímalo, jestli se to Chrisovi aspon líbilo - jestli není radši se spocenýma klukama po špílu ve sprchách). Vše ostatní co umí a čemu se věnuje bych s podobným majetkem dokázal taky (vlastě by to dokázal kde kdo). A to její - rodičovství  nade vše - ji absolutně nevěřím. By mě třeba zajímalo, kolik mají k dispozici chův. Ale tyhle opravdu zajímavé perličky z jejich života v téhle reklamě na luxus záměrně nenajdete. Tohle je pro mě ztráta času, přestal jsem po 4 dílu. Podstatně zajímavější určitě bude Miliardář Elon Musk - vždy s předstihem ()

enceees odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle dokument má jedinečnou vlastnost, kterou jsem ještě nepoznal. Má pozitivně vykreslit postavu, o jejíž existenci jste vlastně dosud moc nevěděli. Po zhlédnutí jste ale zjistili, jak ji vlastně nenávidíte. Místo zákulisí soužití s CR7 - jednou z nejslavnějších osobností světa - se vás jeho partnerka snaží ze soukromých jachet a tryskáčů přesvědčit, že je úplně obyčejná holka, jejíž největší starostí je výběr luxusní dovolené nebo ošacení na společenskou událost. Pokud přeci jen zapochybujete o něčem jiném, pravidelně vás o její skromnosti a dokonalosti předsvědčují její přátelé, pochlebovači, asistenti či manažeři, které hlavní hrdinka za odměnu soustavně ponižuje. Tedy pokud zrovna nepoužívá nejzažitější klišé typu, že přátelé a rodina jsou nejvíc… A ať komentář nevyznívá jen jako snůška negace - jejího milého za sportovní úspěchy uznávám a reskektuju. ()

Reklama

Mermaidee 

všechny recenze uživatele

Pokud si myslíte, že pohádková Popelka zůstala skromná i poté, co se provdala na zámek, tak si nepouštějte tenhle "dokument". Ne, Gia přece vůbec není povrchní, navíc se zajímá o druhé...ale teď už vážně, koho by ty peníze nezměnily, ať první hodí ovladačem. Při popisu jejich seznámení jsem pořád čekala, kdy zazní věta " a pak jsme podepsali smlouvu". Po zkušenostech s náhradními matkami bylo tohle zase o level výš. Je mi vlastně trochu líto Christiana a moc nechápu, proč se stále snaží vystupovat jako hetero fotbalovej bůh. Všichni asi víme, co z toho není. Naopak jeho touha po dětech je mi sympatická, i když už ho taky trochu podezřívám, že si zakládá farmu (snad ne Neverland). Teď zajdu daleko a tipnu, že si aktuálně pojistil i IVF a přibudou dva kluci (holky jsou v tomto případě plýtváním dělohy). To bude radosti. U Gii asi míň, její mateřství pro kameru mi "vadí" asi nejvíc, nezdá se, že by k dětem měla ten opravdový vztah. Možná si ho v tom nabitým programu ani nemá šanci vytvořit. ()

jatt 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa hlavne na tie časy, keď začínala v chudobe, ale najprv to bolo celé o jej priateľoch a rodine ako si len užívajú luxus. Doprajem im, ale pozerať sa na to ako sa nič nedeje bolo nudné. Prvé časti ma teda už dosť nudili, ale piata s detičkami zo sociálne slabších rodín bola skvelá, nezabudla na to odkiaľ pochádza a nielenže ich finančne podporuje a dáva im darčeky, ale to hlavné, príde ich osobne podporiť a dáva im svoj čas. To je obdivuhodné a rozumné gesto. Takže vačšina mini seriálu je nuda, ale boli tam časti, ktoré si rozhodne zaslúžia aj 5*. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Dobrou zprávou je, že seriál je koukatelný a leckdy i zajímavý. Horší zprávou je, že se nedozvíte až na pár svatých výjimek nic zajímavého ze životy Georginy či Cristiana, kvůli kterému je vlastně slavná, což si ne vždy hlavní aktérka uvědomuje. Její partner v show není, což jen potvrzuje dlouholeté konspirační teorie, jak to Cristiano vlastně má (zasvěcení moc dobře vědí). Pár dílů bylo na slušné úrovni, neboť vidíte svou hrdinku na vrcholu a zároveň na dně. Jakýkoliv pohled do jejího soukromí byl to, co jsem od tohoto seriálu očekával. Bohužel většina dílů se cvrkla na zkoušení různých šatů, nakupování oblečení, líčení, pofiderních akcí či ještě podivnějších pracovních příležitostí, kdy si nedovedu představit, jak by daný projekt mohl být pro Georginu rentabilní (vzhledem k tomu, jaké náklady musí mít na soukromý tryskáč a další aktivity k tomu spojené, tak zkrátka ta matika tady nefunguje, kdyby to Cristiano ve velkém nedotoval). V mnoha ohledech promarněná příležitost, na kterou se jen dobře dívá. Georgina je sympatická a určitě silná žena, i když na život v luxusu si poměrně rychle zvykla, což jí ale nelze úplně vyčítat. Trochu zvláštní je celý její tým a lidi, kterými se obklopuje. Až na pár výjimek jsem z nich cítil klasické vyžírky, co se snaží Georginu maximálně zneužít. Je to stále stejná sebranka stejných charakterů, která parazituje na vaší slávě, ale takovéto skupinky jsou i v Praze. A ta podobnost je neskutečná. V seriálu mi chyběl Cristiano, jeho život, trable v Manchesteru, přestup z Evropy a vlastně jakákoliv změna v jeho kariéře, která stoprocentně ovlivňuje Georginu, ale v seriálu to záhadně chybí. Škoda, mohlo se z toho vymáčknout víc. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama