Reklama

Reklama

Vampire Hunter D

  • Japonsko Kyûketsuki hantâ D (více)
Trailer

Obsahy(1)

Lovec upírů - napůl člověk, napůl upír - dhampír jménem "D" potká mladou dívku Doris, která byla pokousána upírským hrabětem, jenž ji chce unést a učinit z ní člena své rodiny. Doris si Dho najme, aby ji ochraňoval a zlého hraběte zabil. Lovce čeká při plnění nesnadného úkolu mnoho pastí, problémů a zápasů s monstry a démony podivuhodných schopností a dojde i na jemně lechtivé scény. (Crowen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

Madadajo 

všechny recenze uživatele

Skrytá masterpeace, která je dnes svou prastarou animací natolik nevýrazná, že málokomu stojí za to, aby ji sledoval pořádně... škoda... upíří gore horor pohrávající si s westernovými prvky, bez kapky sentimentu teče krev... film, který si na nic nehraje jako jeho mladší bratříček (jen ať se stydí za svojí americkost.... fuj!) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Triviální zápletka (půvabná mladá vesničanka je pokousána upírem a tak si najme záhadného lovce, aby upíra zabil a ona se tak nemusela stát jeho nevěstou) je jenom záminka k nepřetržité řežbě s originálním obludáriem. Nuda ze začátku se sice postupně vytrácí a atmosféra neustále zlepšuje, ale i tak mi film přišel o dost delší, než těch reálných 80 minut. Animace nic moc i na dobu vzniku. ()

Reklama

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Vampire Hunter D: Bloodlust (2000) mě dostal především svou atmosférou, která pramenila z výtečné vizuální stránky a z charizmatu lovce upírů D. Původní Vampire Hunter D je z roku 1985 a je to na něm vidět - ve smyslu, že z něj na mě dýchla taková ta atmosféra levných B filmů z 80. let. Barvy jsou poměrně utlumené a spíše do temna (to je vlastně plus), hudba převážně minimalistická. Příběh není IMHO nic moc zajímavého, místo toho, aby se časem postupně rozvíjel, to bylo spíše takové "tam, zpátky, tam, zpátky". K dobru přidávám některé gore a erotické scény. ___ 70%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No jo lovkyně Doris má vážně pech. Nejprve nahání kořist, pak jí málem sejme vlkodlak, aby jí následně kousnul aristokratický upír. Ten jí chce za ženu, ona mu dát nechce, chce dát potulnému lovcovi upírů, ale ten zas nechce dát jí…To je jak z nějaké telenovely – příběhově mě to tentokrát moc neuchvátilo, ale naštěstí upíří hrad skrýval několik zajímavých monster a soubojů, díky kterým jsem to přečkal až dokonce. Není to vyloženě špatné vzhledem ke stáří, ale viděl jsem už lepší z té doby. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Chuťovka, ktorá poteší svojím krásne krvavým pohľadom na vec. Darmo ide o animák. Japonci sa nikdy nebáli vyjadriť svoje pocity a tu sa niekto pekne utrhol z reťazí. V dolnej polovičke tela ľahko odené (ne)aziatky, ohrozované podobne kaukazským stvoreniami ( rozumej beloch - šikmookí sa zrejme sa svoj zovňajšok hanbia ), následne ukázaná anatómia tela a pokémonska akcia. Manga rulez. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Jméno Count Magnus používal o téměř století dříve spisovatel H. Marion Crawford ve své knize The Blood is The Life. (HellFire)
  • Design postav vychází z návrhů japonského malíře Yoshitaka Amana. (Tomihiro)

Reklama

Reklama