Reklama

Reklama

Fortress: Sniper's Eye

  • USA Fortress 2
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh se točí kolem přísně tajného komplexu pro vysloužilé americké zpravodajské důstojníky. (TommyZR)

Recenze (12)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Je to céčkový jak lacláče ze sekáče, ale snaha o "něco" tu vidět je a uplná sračka to neni. Willis tu taky na chvíli ukáže tu svojí držku. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

O výrazný kus snesitelnější, než otřesně natočená jednička, ale pořád hluboce pod průměrem žánrové zábavy, i v porovnání s televizní produkcí devadesátek. Ale netrpěl jsem, což je rozhodně pokrok. 30 % ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Podobne ako "Fortress" mi príde "Fortress: Sniper's Eye" primárne celkom slušná nuda. Ale má to pár momentiek,, ktoré ma celkom prekvapili a dali tomu aspoň malú dávku znesiteľnosti. A tým elementom je pre mňa Natali Yura, ktorá znudenému scenáru dáva aspoň nejakú dávku inteligencie. Potešil ma celkom aj návrat Ulyssesa, ktorý medzi zloduchmi v tomto filme pôsobí ako jeden z mála, čo má aj trošku inteligencie a vidieť Chada Michaela Murrayho, ako si opäť robí zo všetkého srandu vie byť miestami celkom komické. K Brucovmu výkonu sa radšej vyjadrovať nebudem. Myslím si, že je na filme vidno, že tvorcovia robili maximum, aby sa mu podarilo do toho niečo dať. Bohužiaľ, zdravie si nevyberá. A potom väčšinu filmu preleží alebo rozpráva vety, ktorým chýba akákoľvek hĺbka. No nemám mu to za zlé, nakoľko vieme čím si zdravotne počas posledných rokov prechádzal. To však neplatí v prípade Jesseho Metcalfa, ktorý je rovnako mizerný ako naposledy, Kelly Greyson, ktorá stále nevie predať tú "úprimnú love story" a celkovo znudený film, na ktorom je jeho lacnosť aj vidno. Lepšie ako jednotka, ale stále je to málo. Uvidíme či sa rozhodnú nejako spraviť trojku aj keď Bruce skončil s kariérou, alebo je táto séria nadobro pochovaná, no nevidel som v nej reálne potenciál ani prvýkrát a rovnaké je to aj tu. Hodnotenie: D+ ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to tak slabe, ze nema cenu, aby se Willis nejak v beckove roli rozumne snazil. Jen mluvi a chodi. Videt najmutou uvadajici hvezdu mi cinilo sledovani bolestne a obtizne. Zajimalo by me, jestli vzal roli kvuli penezum, nebo ze miluje herectvi. Zapletka je uplny nesmysl. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem půl hodiny, z toho deset minut byly scény z prvního filmu. Ale kritizovat to nebudu. Čekal jsem to. Všimli jste si, že ta herečka (asi Kelly Greyson) byla podobná botoxovym ksichtem krasavci Rourkemu. Hrůza co za držky to je. 10%. ()

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Takže kanální Pevnost dostala kanální pokračování. Asi zbytečnější film bych těžko hledal a k tomu tak příšerně natočený. O Bruceovi ani nemluvím. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

O kúsok lepšie ako jednotka. Ale naozaj len o kúsok, takže podobne ako 1. film je to stále nudné céčko s otrasnými hercami, nudným dejom a podpriemernou akciou, u ktorého je 1* strop čo môžem udeliť. 15% ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašně by mě zajímalo, v čem že se Fortress: Sniper´s Eye oproti jedničce tak zásadně zlepšil. Je sice o trošičku lépe natočený, zároveň je však ještě nudnější a hloupější. Dobré dvě třetiny filmu se nic neděje, místo na akční film jsem se spíše díval na nějakou užvaněnou exotickou dovolenou s nesympatickými účastníky zájezdu. Akčních scén je zoufale málo a i to málo je naprosto otřesné. Příběh je prakticky totožný s tím předchozím, vůbec nechápu, proč točili téměř totožné pokračování. Willis je tradičně odsunut na druhou kolej, opět nepředvedl žádný hmatatelný výkon. Děs a hrůza, ještě že se trojka snad již točit nebude. 0/10. ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Další z těch céčkových zbytečných filmu, které vám nic nedají, naopak vás připraví zbytečně o hodinu a půl vašeho času. ()

Reklama

Reklama