Reklama

Reklama

Wire Room

  • Slovensko Sami proti presile
Trailer

Shane Mueller (Bruce Willis) je agentom Národnej bezpečnostnej agentúry, ktorý má na starosti špičkové riadiace centrum, ktoré monitoruje najnebezpečnejších zločincov. Nováčik Justin Rosa (Kevin Dillon) dostane za úlohu sledovať Eddieho Flynna (Oliver Trevena), člena kartelu obchodujúceho so zbraňami - a za každú cenu ho udržať nažive. Keď do Flynnovho domu vtrhne zásahová jednotka, Rosa poruší protokol a kontaktuje priamo gangstra, aby mu zachránil život. Krátko nato do „sledovačky“ vtrhnú ozbrojení muži. Vypukne chaos a Mueller s Rosom musia bojovať proti skorumpovaným agentom a ich šéfom, ktorí chcú zničiť dôkazy a oboch zabiť. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Wire Room je vlastně taková standardní novodobá willisovka. Bruce Willis hraje nevýraznou, nedůležitou a snadno zaměnitelnou postavu, kterou by mohl hrát v podstatě kdokoliv, ostatní herci se jen předhání v tom, kdo předvede mizernější výkon. Film jako vždy vypadá hrozně lacině a nevzhledně, příběh se s logikou nesetkal ani náznakem, stopáž o délce hodiny a půl se zdá být nekonečná. Pochvaly se nedočká ani akce, která je jedním slovem otřesná. Wire Room je již o několikátou spoluprací Bruce Willise a režiséra Matta Eskandarii. Všechny jejich filmy se více či méně rovnají odpadu. To asi hovoří úplně za vše. 0/10. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Wire room byl tak dobrý film, že i když sem ho viděl včera, tak sem přes noc zapomněl o čem to bylo a v paměti mi utkvělo jen to, že se tu v závěru kariéry opět mihne Bruce Willis a že tu hraje ten horší s Dillonů, který nikdy nebude dobrý herec a nejspíš ani průměrný herec. Zbytek je jen průměrné a velmi rychle zapomenutelné céčko, které není dobré ani v rámci žánru průměrných zapomenutelných céček...20% ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Matt Eskandari s Bruceom Willisom nič dobrého nenatočil a Wire Room tento fakt nezmenil. Kevin Dillon vo svojej role nepôsobí dôveryhodne, no a najlepšie nepôsobí i Bruce, ale tak tam je to vzhľadom na jeho diagnózu jasné. Základný námet možno nie je až tak zlý, no scenár plný obrovských nelogickostí (nevyškolený pracovník ktorý v podstate nevie čo robí dostane od FBI dozor nad kľúčovou postavou jedného z prípadov, podľa svojej vôle si zasahuje do prípadu, pri "odborne vedenej" komunikácii s cieľovým subjektom vyzradí množstvo kľúčových, tajných informácií atď) ho zráža dolu. Prestrelky, resp. akcia tiež podpriemer (aj keď vždy môže byť horšie) a vo výsledku je Wire Room ďalšie typické novodobé Willisove béčko, ktoré nestojí za pozornosť. 15% ()

septic 

všechny recenze uživatele

silnější dvě hvězdy. Jednoduchá zápletka, méně rozpočtová oblast natáčení. Proč ne. V akčních filmech to docela dobře funguje a fungovalo. Má to docela dobré tempo, člověka to drží v obraze. Willese vůbec nekomentuju, jelikož stejně jako v ostatních posledních filmech - kdyby tam nebyl, tak se vůbec nic nemění. Viděl jsem o dost horší filmy, které měly stejné ambice. Kravina to celkem je, ale na současných 24% bych to neviděl ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama