Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dospívající dívka z bohaté rodiny si užívá slunečné dny na pláži v přímořském letovisku. Potkává taky svoji první lásku – volnomyšlenkářského instruktora kitesurfingu. (Netflix)

Recenze (16)

Heywood 

všechny recenze uživatele

Je to tak na 65% a inspirace Dirty Dancing je tu nesporná, ale zápletka je jasná, zvraty mírně či více překvapí, moře a surfaři úžasní, hudba lepší než by jeden čekal, herci moc nehrají, ale vypadají k světu, hlavní hrdinové nezklamou, kamera se neloudá a letní pohoda z toho čiší jak ze Setkání v červenci. Ano, románkové mírně neuvěřitelné filmy, které ale v životě také potřebujeme a tady to hodnocení je trochu ohrnující nos. Kdy jste naposledy viděli stejně dobrý český film? Dlouho ne..Proto provokativní hvězda navíc. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nalákalo mě prostředí polského moře. To je ale také to jediné, co mi z filmu zůstalo. Postavy o hovně, prostředí buržoustů ještě víc o hovně, nuda, nezájem, šeď. Navíc bez srandy a s romantikou od kluků, kteří by potřebovali tak rok dělat v lomu, aby pochopili, co je to život. Nic moc. Netflix začíná tu polskou filmařinu trošku kurvit. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ako to naznačil užívateľ kluzo, niektoré prvky filmu vykazujú silnejšie príbuzenstvo s Hriešnym Tancom. Pod Wiatr však má inú koncepciu, predovšetkým je tu snaha zachytiť vnútorný boj (strata milovanej matky) a vonkajší boj (so Svetom) mladej slečny, ktorá počas letnej dovolenky sa (prvýkrát) zamiluje. Škoda toho, že film nie je trochu kompaktnejší a ucelený, nehovoriac o tom, že dominantnejšie vedľajšie postavy nie sú na obzore. „Malá jednohubka“, ale mladá herečka Sonia Mietielica pomerne slušne chytila charakter postavy Ania. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Mel jsem pocit, ze uz jsem to videl nekde jinde v jine forme. Je tu dost klise. Nektere postavy se mi zdaly studene. Jine ok a pral jsem jim stastny zivot. Film klidne nemusel vzniknout, ale jeho existence nikoho nezrani. Chemie tu je. Baleni na plazi v obleku medvidka je ukazkove , jak ma vypadat. Odvaha, suverennost, predstirani nebaleni, pobaveni zeny ("nekdy mi smrdi srst, ale uz vim jak na to"). ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Netflix si to dělá sám. Všichni jsme z něj byli nadšený, když přicházel. Teď je většina nasraná a přechází na D+. Láska vlny přenáší je totiž další, absolutně ničím zajímavý polský film, který má možná hezkou holku v hlavní roli, ale jinak nic, čím by si divák film zapamatoval na déle než 3 dny. A sportovní film to není ani zdaleka, tak se nespalte. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama