Reklama

Reklama

Epizody(12)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Motinski 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svojím spôsobom láska na prvý pohľad, no nevyužívajúca ambície naplno. 1. séria neodokrýva všetky karty a ajkeď predstaví sympatickú partičku hrdinov, okrem jedného z nich sa nijak veľa vecí o žiadnom nedozvieme. Čo mi ale vadí najviac je nejasnosť okolo fungovania mágie. Kúzla tu hádžú ako sa im zachce a väčšinou z každej situácie postavy vyviaznú na poslednú chvíľu vďaka tomu že niekto spraví niečo o čom divák absolútne netuší že dokáže. Prvé dve časti boli na mňa zbytočne rýchle, hlavná zápletka tiež nič moc originálne nepriniesla, dosť bolo ale o negatívach. Vox Machina funguje ako zábavna oddychovka čo sa nebojí ukázať krv a akčné súboje sú pekfetné. Tie boli pre mňa alfou a omegou celéj série. Animácia tiež super a vďaka ani nie polhodinovým epizódam sa nemáte kedy nudiť. Keď máte radi podobné veci dajte tomu šancu. Postavy niekedy hláškujú zbytočne moc aj vtedy keď sa to nehodí, ja som si ich ale obľúbil a teším sa čo seriál prinesie ďalej.  7/10 ()

Carlito1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Exceletní pilot, avšak pořádně se příběh rozjíždí s koncem druhé epizody a dočkáte se úžasně provedené revenge story. Excelentní postavy, ač už naši hrdinové, či antagonisti. Humoru tu také nechybí a příběh se vine skvěle. Critical Role jsem vždy sledoval jen úryvky a partičku jsem si zamiloval a převedení jejich příběhu do seriálu pod štítem Amazonu byl náramný nápad. Tohle se opravdu povedlo. ()

Reklama

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

První sérka za mnou a těším se na volný čas, abych si dal nášup v podobě druhé. Vox Machina mají naprosto neskutečnou chemii, která se nádherně kombinuje mezi všemi členy týmu a každý je něčím vskutku zajímavý. Hlasový casting je taky špička a ta kadence hlášek, vtipů a nápadů se mi ani po těch 5 hodinách nepřejedla. Pravda, k dokonalosti chybí tak pět krůčků a hlavní důvod na tom má až příliš velká overpower některých postav, které se ve velmi "velmi příhodných" situací rozhodnou své nejsilnější schopnosti nepoužít a nebo je rovnou zapomenout. Jinak jsem ale spokojený. Pravda, někdy se Scanlan nechá až příliš často unést (doslova) a konec je na podobnou látku až příliš tuctový, ale dokud mé nadšení trvá, nebudu se v tom příliš patlat. PS: A Pierci je boží. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původní  sérii Critical Role neznám, ale tím, že jsme s kamarády často hrávali Dračí doupě, tak jsem neměl problém se do tohohle seriálu ponořit. Za mě je to zdařilá fantasy, která má tak akorát humoru i napětí, aby mě udržela u obrazovky a ani chvilku nenudila, příběh je promyšlený a překvapivý, postavy jsou zajímavé, a tak akorát sympatické, aby si žádná vysloveně nekradla celou show pro sebe a zároveň jste neměli problém mít každou z nich z nějakého důvodu aspoň trochu rádi. Výhoda fantasy příběhů založených na DnD je i v tom, že hráči během hraní dokážou přijít velmi často s originálními a nečekanými řešeními problémů, které si pro ně Pán jeskyně připravil a některé z nich se evidentně promítli i do seriálu, takže kromě osvědčených fantasy linek, které se i tady objeví, dostáváte i slušnou dávku originality. Začátek byl super, cesta nesourodé partičky hodně extravagantních hrdinů na výsluní se mi opravdu líbila a byla plná hodně vtipných momentů i povedených hlášek. Druhá část kolem Percyho pomsty už byla mnohem víc tradiční s některými očekávanými zvraty, ale pořád dostatečně dobře zpracovaná na to, abych si vše užil. Za mě spokojenost a těším se na další putování s touhle partou. 8,4/10 ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Stejně jako tepláková souprava, zažívá fantasy, ve své největší geek formě Dungeons & Dragons, návrat na mainstremové pole zábavy. Komiksy teď tolik netáhnou, takže je logické, že potřebujeme nové hrdiny. Vox Machina, byť je to seriál animovaný, je po hodně dlouhé době věrný zástupce D&D a dělá svoji práci opravdu dobře. Na cesty se vydáme s typickou klišé družinou, kterou by si vytvořila asi každá hráčská partička, ale příběh, který prožijeme, už tak klišé není. Hvězdu srážím za možná až moc velké zvážnění v druhé půlce série. Infantilní, sprosté vtípky celé skupiny jsou jedním z netradičních taháků tohoto seriálu a v posledních několika epizodách jde humor zcela stranou. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku epizody jsou první hrdinové inspirováni filmovou sérií Pán prstenů. Je zde čaroděj, hobit, elf, trpaslík a hraničář. (Shr1nK)

Reklama

Reklama