Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Kvůli podezření na jeho nevěru se jim začne rozpadat zdánlivě šťastné manželství, svým touhám pak v jiných vztazích podlehnou oba dva. (Netflix)

Recenze (6)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Začátek se mi hodně líbil atraktivní žena,zajímavý muž povedený pár a clv celku působivý příběh učitele a spisovatele. Nakonec se objeví sexi studentka a ve směs celý příběh nabídl nudnou podívanou, čekal jsme mnohem víc ale nakonec to šlo z kopce dolů, zahozeny příběh, škoda. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebylo to špatný, ale v rámci podobných věcí v žánru a tématu je to těžký průměr. Kamera fajn, herci sympatičtí, ale chybí tomu náboj, originalita... prostě to něco navíc, co vás přitluče k obrazovce a donutí zaujatě koukat na peripetie vztahu dvou lidí a s radostí se v tom pitvat. Lucrezia Guidone, kvůli které jsem si to pustila (protože to bylo takový mý pokračování v Tři metry nad nebem), je nádherná a sebevědomou Margheritu ztvárnila skvěle. Stejně jako JenYu se mi líbilo, že se divákovi neservíruje vše narovinu a tudíž je velmi lehké uvěřit, že nevěra proběhla a stejně tak není těžké nabýt přesvědčení, že o nic nešlo a vše je nafouknutá bublina, jen to určití lidé nevidí (nechtějí vidět). Ale tam samozřejmě nešlo jen o nevěru, ale taky třeba o fungování v dlouhodobém vztahu, pokušení, sobectví, strach z neznáma/ opuštění, ztracení se někde uprostřed cesty (architektura)... vlastně na co si vzpomenete. :D ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Hodně silné tři hvězdičky. I přesto na víc mi v tom ještě něco chybělo (víc originálních nápadů třeba...). Líbilo se mi, že mnoho věcí zůstalo před kamerou skryto (např. scéna na záchodech). Líbily se mi herecké výkony hlavní dvojice a pomalá gradace. Sofie asi taková měla být... Nějaká klišé, ale v únosné míře. Fotogenická Itálie. Hezká ústřední píseň Verosimile. Bonusové body za konec, který mi vykouzlil úsměv na rtech. ()

Reklama

Reklama