Reklama

Reklama

VOD (1)

Bohatý mladík s kamarády z elitní soukromé školy vyšetřují sérii podivných nadpřirozených událostí a odhalí přitom temné spiknutí. (Netflix)

Recenze (55)

Aurus 

všechny recenze uživatele

8/10. Za mě velké překvapení. Tento horor je docela dost originální a je sakra hodně dobrý a ponurý. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou sympatické, hudba je výborná, atmosféru tento film má solidní, napětí je zde docela dost časté, lokace jsou zájímavé a kamera filmu je fakt super. Za mě horor který každý musí alespoň jednou vidět. Doporučuji. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem koukatelná blbina s ne úplně špatným nápadem, ale jak už tady bylo napsáno, potenciál zůstal nevyužit. Z mého pohledu je problém především v tom, že tvůrci tu těch aspektů chtěli obsáhnout strašně moc, což ve finále působilo trošku chaoticky. Chyběl mi i nějaký moment hodný zapamatování a konečné odkrytí karet také nepřineslo nějaké to " ty vole to jsem fakt nečekal". Ale na jedno kouknutí bez zapnutého mozku je to fajn. 55% ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Chceli nemci spraviť nervy drásajúcu ducharinu, ktorá vlastne neni ducharina a Shitflix to s radosťou kúpil. Skrátiť o desať minút, dať tomu lepšiu pointu, viac ceckov a mohlo to byť vskutku fajn. Keď to bude mať dvojku, čo asi bude, nebude stáť dobrého slova, za predpokladu, že dvojky sú vždy horšie. Toto akože zaujme, necháva to diváka v neistote, ale príliš sa to tiahne a tá neistota nevyvrcholí úplne do toho, čo by som očakával. Na druhej strane, aspoň sa to vyhlo americkým klišé a trápnym momentom. Z časti. Kotlety ostali nedotknuté, ale nepotešilo ma to. 2 z 5 ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Já to věděl, že farmaceutické firmy jsou ve spojení s démony! Denně do nás z televize hustí, že se bez jejich přípravků neobejdeme a na každé píchnutí či kýchnutí si máme něco vzít. Tento film odhalil nejen toto tajemství, ale také že to byl jen velmi průměrný horor s rychlým hektickým závěrem a tradičním zlověstným pohledem do kamery. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Guilty Pleasure. Duchovia sú možno príbuzní démonov a sekty konšpirácií, ale dať všetky štyri tieto elementy dokopy mohlo dopadnúť ako miešanie piva s vínom a tmavého alkoholu so svetlým. No na druhý deň mi z toho mixu vôbec nebolo zle. Pár vecí mohlo byť síce menej odfláknutých, stále však sympatický mládežnícky horor. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama