Reklama

Reklama

Madea se vrací

  • USA A Madea Homecoming
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Sláva, Madea se vrací! Na oslavě pravnukovy promoce sice dojde na pořádné rodinné drama, ale takové věci ona prostě nehodlá tolerovat. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Olík 

všechny recenze uživatele

Ač koukám, že Mr-s. Madea je tady dnes již po desáté, neměl jsem o její existenci doposavad (možná by se slušelo doplnit díkybohu) ani tucha. Každopádně jsem tak nějak doufal, že v roce 2022 už se nenajde prostor pro tento druh nevtipné zábavy nastartované Murphyho Zamilovaným profesorem. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jako obvykle zmatek a neomluvitelny nesmysl s obcasne zabavnymi gagy a jednoduchymi postavami o soucasnem kulturnim klimatu. Ale kdyz za to lidi zaplati, svet se bude tocit dal. ()

Reklama

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Devět let poté co v roce 1999 ztvárnil hvězdný Eddie Murphy sedm rolí v Zamilovaném profesorovi a vytvořil tak ve filmovém průmyslu do určité míry nový a neotřelý způsob „zábavy“, přišel Tyler Perry s postavou Medey ve svém prvním celovečerním filmu s podtitulem Deník šílené manželky, kde sám ztvárnil role tři. Zatímco úspěch a neúspěch série o zamilovaném profesorovi skončil se druhým dílem na přelomu milénia. Tyler Perry se se snímkem Medea se vrací dočkal v roce 2022 svého v pořadí jubilejního desátého hraného filmu s touto postavou v hlavní roli. Medea tak své obecenstvo bezesporu má, jinak by tolik titulů nevzniklo, avšak převážně amerického původu. Pro Evropana, zvlášť v době eskalujícího hnutí „Black Lives Matter“ má Medea se vrací zvláštní pachuť. Ta je zapříčiněna tím, že si herci tmavé pleti dělají srandu z velmi citlivých celospolečenských kauz, převážně rasisticky zaměřených, a je to v pořádku. Zatímco kdyby natočil obdobný snímek režisér jiné barvy pleti, byl by za to perzekuován. A právě v tom pociťuji hlavní problém filmu. Samotná zápletka snímku, v níž se sjede celá rodina ze všech možných koutů světa na oslavu pravnukovi promoce, je zcela v pořádku a řada gagů je opravdu povedených, divák se tak od srdce několika absurdním situacím zasměje. Bohužel vzápětí hodí zpátečku nemístně použitá vulgární či sexuální narážka, popřípadě prd. Velkou výhodou filmu je fakt, že již po úvodní scéně dokáže divák rozeznat, zda mu nastolený humor sedí či ne, a může tak své „trápení“ případně velmi brzy utnout, poněvadž ke změně v průběhu filmu nedojde. Suma sumárum, Medea se vrací je ztřeštěnou černou „černou“ komedií, v níž po technické stránce nejvíce vynikají osobité přechody scén a ze samotných scén poté ty, kde jsou představitelé zdrogovaní. Typická třicetiprocentní podívaná, kde je jedna hvězda málo a dvě hodně. 👎 (28.02.2022) ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Komentář k něčemu takovýmu jsem už dlouho (nebo nikdy?)  nepsal, jestli se nepletu.  Ale můžeme si krátký dát, když to po mně nikdo nechtěl.   Když mě občas brácha donutí k něčemu, na co bych se normálně nepodíval, je to většinou fajn a společně se nasmějem . Což tentokrát nevyšlo. Třeba s Madeou zažije super večírek někdo jiný. Hlavně pokud miluje vtipy o zadku,  koulích, a prostě  podobných nesmyslech.  Jako jo, tohle bylo vtipný třeba dvakrát, pak mě třeba rozsekalo ještě pět jinejch hlášek, to zase jo. Jinak ale  ani když jsem se smířil, že se bude na diváka střílet náboji výhradně  dlouhýho žvanění jsem se nezačal s černošskou rodinkou  moc bavit. Další díly s touto postavou a hercem   neznám a teď nemám zájem o žádný dvojprogram (:D) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama