Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Johna Netherwooda a jeho ženu Leann hledá policie, protože jsou podezřelí z vraždy. Manželský pár zločinců se živí vykrádáním domů, přičemž John zabije další dva lidi. Utíká s Leann do auta, ale tam je už čeká policie. Stihnou utéct, Johna však postřelí a v autě zůstane jejich malá dcera Janie. Úřady dají opuštěné dítě k adopci. Johnovi a Leann se podaří vypátrat, že ji adoptovali bezdětní manželé Russel a Dana Cliftonovi. Naplánují jejich smrt, aby dítě získali spět. Netuší, že adoptivní rodiče budou za Janie bojovat všemi způsoby... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

kingik 

všechny recenze uživatele

Wesley Strick je zkušený scenárista a režisér, který se s přehledem umí orientovat v žánru thrilleru. Příběh dvou nelítostných psychopatů bojujících o své dítě, které bylo po jejich zatčení svěřeno do péče spořádaného manželského páru, natočil přehledně a napínavě. Do hlavních rolí si vybral drsného Keitha Carradina a doslova šílenou psychopatku Daryl Hannah, která je absolutně tím nejlepším, co film nabízí. Jejich absolutní protipóly Vincent Spano a Moira Kelly nejsou oproti nim příliš zajímaví. Ale ostatní aspekty nejsou k zahození a poctivý napínavý thriller se scénářem nevnášejícím do daného žánru nic moc nového, mě na 90. minut spolehlivě zabavil. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Námět možná zajímavý, ale zpracování mě moc neoslovilo. Dva vykradači bytů a vrazi hledají svou dceru, která je dána k adopci. To, že se volně pohybují a nikdo po nich "nejde" je divné. Noví adoptivní rodiče jsou zase až moc velkým protikladem těch původních, ale v závěrečné scéně se z nich stanou také "drsní" rodiče bojující za svou novou dceru. Některé scény mi přišly přehnané, jako například moment, kdy se Russel a Dana dostanou z oprátek. Když si najednou Leann uvědomí, že její dceři bude lépe s někým jiným atd. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Na dnešní poměry už hodně nudná podívaná z poloviny devadesátek. Posledních pár minut byla pak už docela fraška. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama