Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jediné, co Stoneyho spojuje s minulostí a civilizací, je jeho dcera Kate, která mu každý rok posílá přání k narozeninám. A tak, když ho jednou Stoney nedostane, nic Shuckovi neřekne a vydá se za ní do Minneapolisu. V jejím domě najde jenom vnuka Charlieho, kterého viděl naposledy jako kojence, a ze kterého je nyní typický představitel dospívající generace. Kate na svého otce ve skutečnosti připravila past, protože se dozvěděla o jeho špatném zdraví, a chce ho dostat na lékařskou prohlídku. Stoneyho hospitalizují, ale brzy za ním přijede Shuck a pomůže mu z nemocnice utéct. Použijí k tomu pohřební auto, řidiče zajmou a po cestě vyhodí. Vezmou s sebou i Charlieho, který řídí bez řidičáku. Za jejich nepřítomnosti přepadli ranč zloději. Charlie se tam necítí dobře a chtěl by zpátky... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Radko 

všechny recenze uživatele

Na ovčej farme je fajn, len keby tí potomkovia chceli niečo prevziať z tohto starosvetského, drsného, no krásneho života. A veru aj preberú! Premena mestského chlapca sa podarí, zmierenie nastane, zlo príkladne a neveľmi brutálne potrestané. Veľmi korektné dielko, svojím cukríkovým vyznením absolútne nepravdepodobné a zároveň veľmi predpovedateľné. Televízna country hlúposť bez zaujímavých momentov. Nepomohla ani účať Fondu a Krisstoferssona. ()

Hever odpad!

všechny recenze uživatele

Nasírací hovadina pro dementní američany. Dva senilní burani, kteří v jednom kuse machrují mě u televize nedrží. Primitivní humor, stupidní zápletka, nulová zábava, jaké to krásné je počasí venku. ()

Reklama

Reklama