Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Normální školní den… Dokud se na chodbě neozve střelba. (Česká televize)

Recenze (8)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Působí to dětsky naivně, ale bavilo mě to. Jinak nevím, jak to má pokračovat, ale s tímhle se nežertuje- moc dětí už na to různě po světě umřelo. Taky bych se sháněl po okně… ()

TETŘEF 

všechny recenze uživatele

Su zmatené a nevím, jestli je to na triko mediální salvě, která TBH prodávala jako nějakou realističtější sondu do duše young adult nebo jen tomu, že je to nechtěně vtipné? Nebo chtěně vtipné? Seriál otevírá nejpřísnější dramatickou situací, kterou si jde na střední představit a pak nechá postavy fungovat v sitcomové realitě lehké debility a absurdnosti. Nic moc tbh. ()

Prokop_Buben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Tady nejsme v Americe, tady jsme v pos*aným Brně." Po střeleckém útoku na gymnáziu v Brně se rozjede kaskáda nepříjemných událostí. Problémy se dotýkají všech přímo či nepřímo zúčastněných a pronikají do všech aspektů života. Postupně zkoumáme osudy všech těchto osob. Úvodní sekvence, kdy pozorujeme školní život perspektivou streamu jedné z hlavních postav, nám parádně představí vše, co potřebujeme do začátku vědět. Jako pilotní díl skvělá práce. ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nízkýmu hodnocení nerozumím, aspoň šedesát procent to zaslouží. Ano, je to děsně cringe a ano, takhle cringe jsem byla i já na střední. Několik výhrad k seriálu: 1. To je florbal nějaký elitní sport na střední? Zajímalo by mě kde a odkdy. Bylo vyloženě směšný, jak florbalisti s sebou v úvodní scéně měli všichni hokejky, abychom je bezpečně poznali. 2. Holky v seriálu jsou málo namalované. Velká část náctiletých se maluje, některé slečny mají takové linky, že by se za ně nestyděla ani Jules z Euphorie. 3. Oblečení bitches. Nechápu, proč všechny postavy vypadají, jako by vykradly sekáč a vintage store. Ano, hodně děcek se obléká do volné mikči ala hoody a volných džínů, ale bitches ne a pokud ano, vypadají sexy a sakra dobře ne jako kdyby je ráno do školy oblékla babička. V tom případě by byla potupa od kamarádek téměř jistá. 4. Reakce lidí na stream.  Asi nechám stranou, jak moc je legální a ok natáčet lidi, kteří o to vyloženě nestojí. Ale že by ji jen zdvořile poslali do píči? Čekala bych daleko víc nadávek a možná i menší fyzický útok na mobil. 5. V Brně neříkáme píča, ale piča. Krátce. Děkuji. ()

tulen odpad!

všechny recenze uživatele

Nuceně "vtipné" a zároveň zřejmě s cilem nějakého "poučení", ale ve výsledku trapné a na úrovni amatérského videa z youtube ... Další díly už zkoušet nebudu. ()

Reklama

Reklama