Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda může člověka osvobodit - ale také ho může dostat do spousty problémů. Génius komiků Jim Carrey tentokrát pobaví jako úspěšný advokát, ale i velký lhář, když je donucen kouzelným narozeninovým přáním svého syna přestat na 24 hodin lhát. Brzy zjišťuje, že jeho nejsilnější zbraň - nabroušený jazyk - se obrátila proti němu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (481)

packa

všechny recenze uživatele

Carrey tak nechutně přehrával (k Ace Venturovi nebo Masce to tak nějak pasovalo, sem ne), že jsem po chvilce projekci ukončil. Protože jsem neviděl celý film, nebudu hodnotit hvězdičkami. A jen tak mezi námi, i kdybych se rozhodl hodnotit, stejně bych hvězdičkami nehodnotil ;-) . Jak je sakra možný, že tentýž Jim Carrey, takový kopyto, o několik let později odehrál tak skvělé party v Truman Show, Muži na měsíci, Věčném svitu... To mi hlava nebere. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 8/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +Jim Carrey, příběh, pohodová komedie -ten se hledá těžko/// Film, který neoslní ani hereckým obsazením, ani hudbou či dokonce technickým zpracováním. Přesto se jedná o pěknou, rodinnou komedii, které kraluje Jim Carrey a k tomu mu dopomáhá pěkný námět a scénář, ušitý jemu přímo na míru. I dnes jsem se zasmál a obstojně pobavil a proto hodnotím film zaslouženými 3*/// Celkem 60%/// ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Z Carreyho filmov mám tento najradšej. Jim sa tu naplno prejavil a ukázal svetu kto je komik číslo jeden. Bavil som sa výborne počas celého filmu a to hlavne na Carreyho vtípkoch. Film je jednoduchý a krátky, ale nechýba mu nadhľad, spád ani dej a je maximálne zábavný. Carreyho by mali tvorcovia filmov viac využívať lebo začína starnúť a bolo by ho škoda. 80%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Siedmych!“ – „Na počte nezáleží.“ Komédia postavená na jedinom, hoci dobrom, nápade. Čo by sa stalo, keby slizký advokát naučený ustavične klamať... musel 24 hodín hovoriť pravdu? To je poloha, ktorá Jimovi Carreymu celkom sedí: je ako-tak (hoci miestami z posledných síl) civilná, no pritom mu umožňuje podať svoj tradičný „maniakálny výkon“ (zvuky, pazvuky, ksichtenie, gúľanie očami, vyplazovanie jazyka atď., miestami toho bolo príliš, ale zas chápem, že v polovici 90. rokov presne toto od Jima všetci chceli vidieť a on im to dával). No hoci je KLAMÁR, KLAMÁR našťastie trvá iba hodinu a 23 minút (aj s titulkami), nezaujal ma a idem s hodnotením na prísnych 40%. Carreyho mám rád alebo v totálne bláznivých rolách (BLBÝ A BLBŠÍ, ACE VENTURA 1 – 2) alebo v dramatických (TRUMAN SHOW, MUŽ NA MESIACI). Nie v takomto maglajze, ktorý chce byť dojemný a citlivý a zároveň chce uspokojiť jeho "typických" fanúšikov. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Role přesně pro Carreyho. Tenhle film se nesmí brát vážně, ale jako pořádný úlet s crazy Carreym a hezky relaxovat doma v teple. Malinká výtka směřuje jen k Dejdarovi, jehož hlas se mi ke Carreymu nehodí. A celkově nemám moc rád, když se mění u hlavních postav dabéři. Dabéry máme skvělé, jen ať se každý drží svého borce ;-) a budu spokojenej. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (31)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 45 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Závěrečné titulky obsahují vystřižené scény. (SONY_)

Související novinky

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Reklama

Reklama