Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda může člověka osvobodit - ale také ho může dostat do spousty problémů. Génius komiků Jim Carrey tentokrát pobaví jako úspěšný advokát, ale i velký lhář, když je donucen kouzelným narozeninovým přáním svého syna přestat na 24 hodin lhát. Brzy zjišťuje, že jeho nejsilnější zbraň - nabroušený jazyk - se obrátila proti němu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (481)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey, co dodat? To je zosobněná komedie! Ani u tohoto filmu mne nezklamal. Zde, jako i u každého Carreyovského filmu doporučuji původní znění s případnými cz titulky! Dabovaný Carrey prostě není ten pravý Carrey, neužijete si jeho vytříbených skřeků, xichtů a podobných vylomenin. Co se týče děje: právník, věčný lhář, ze kterého se ze dne na den stane pomocí synova narozeninového přání "stroj na pravdu" - z toho samozřejmě pramení neuvěřitelná škála vtipných scének. Počínaje tou ve výtahu, přes modré pero až po sebedestrukci na záchodcích. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

myslím že je to jedna z nejpovedenějších Carrey komedií... můžu na ni koukat kolikrát chci.. a vím co se bude dít.. ale stejně se řežu... právník, který nemůže na jeden den lhát.. to je peklo na zemi :-D moje nejoblíbenější scéna kde se snaží říct, že to pero je rudé.. jen si na to teď vzpomenu a už mám úsměv od ucha k uchu :) ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Slabší Jim Carrey. Film má hodně dobrý námět, bohužel zužitkovaný ne ve prospěch bezuzdné kacířské srandy, ale moralizující rodinné "zábavy" (ačkoliv je tam plno sprostých slov a narážek na sex). Nabízí se srovnání s filmem Invention of Lying Rickyho Gervaise, který je ale teda ještě o dost horší. Takže až zase budu chtít nějakou totální ujetost, tak si dám Ace Venturu. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. My Dad's A Liar [2:40] ,2. To Court [1:03] ,3. The Pen Is Blue [3:02] ,4. I'm A Bad Father [1:46] ,5. Pulled Over [1:16] ,6. The Unwish [1:41] ,7. Bathroom Folly [1:47] ,8. I Love My Son [2:36] ,9. Airport Chase [1:45] ,10. It's Fletcher [1:29] ,11. Together [2:25] ,12. The Claw Returns [1:39] ,13. End Credits [3:36] ,14. Outtake Montage [2:35], ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prumerna rodinna komedie a jeden z tech horsich filmu s Jimem Carreym. Pribeh je dost jednoduchej, ale napad, ze pravnik nesmi lhat je celkem dobrej. Herci nijak zvlast nehrajou, ale ani to neni moc potreba, protoze de hlavne o Jima, kterej vetsinou hazi jeden xicht za druhym, takze si jeho fanda fakt uzije. Taky by to chtelo mozna jeste trochu vic foru, par nich tu je hodne dobrejch, par prumernejch a nekolik skutecne vynikajicich ("to pero je modre"). Jenze vetsina forku je az pote co nesmi lhat, takze tu prvni pulhodinku nic moc. Docela me stvalo, jak se ruznejma scenama snazil Shadyac tlacit na city, takze sem soup spoustu dojemnejch scen, ktery ale spis rusi a konec s happy-endem kdy se Carreymu podari aby syn zustal mi nijak nevadil, ale kdyz se nakonec jeste dal dohromady s bejvalou tak to bylo uz trochu moc. Ale musim rict, ze jsem se dobre bavil, Carreyho mam rad a je to pohodove stravenejch 80 minut, takze si 4* zaslouzi. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (31)

  • Pre Justina Coopera, ktorý si zahral malého Maxa Reeda to bola vôbec prvá filmová skúsenosť z jeho krátkeho pôsobenia vo filmovom priemysle. Neskôr začal pracovať ako producent pre Fox Sports rádio. (Raccoon.city)
  • Ve scéně na toaletách, kde si Fletcher Reede (Jim Carrey) „rozbíjí držku“ (dabing Martin Dejdar), případně „nakopává zadek“ (dabing Bohdan Tůma), lze vidět, že toaleta, do které strká hlavu a přivírá si ji prkýnkem, není keramická, ale pěnová. Zcela jasně je vidět, jak se mu pod hlavou mačká a prohýbá. (J.Cobra)

Související novinky

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Reklama

Reklama