Reklama

Reklama

Scooby-Doo: Arabské noci

(TV film)
  • USA Scooby-Doo in Arabian Nights (více)

Obsahy(1)

Scooby-Doo a Shaggy se vydají na cestu do Arábie, aby se tu stali Královskými ochutnavači jídla. Ale ukousnou si více, než mohou zvládnout, a tak jsou nuceni uprchnout, aby si zachránili život. Scooby-Doo, Shaggi, jejich kamarád Yogi Bear a malý námořník Magilla Gorilla Vás vezmou na divokou jízdu s kouzelným létajícím kobercem. Zažijete dobrodružství plné exotických míst a záhadných zážitků. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně jeden z prvních pokusů o přiblížení arabské kultury mladému divákovi současnosti, aneb "multikulti pro haranty". :-) Ne, to byl jen pokus o vtip - ve skutečnosti je tohle blábol, který mladé fanoušky Scooby Doo nažene pouze do náruče antiislamistů, a to celé jen kvůli zklamání, že jméno jejich miláška tady bylo zneužito v názvu k zamaskování orientálních pohádek. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Blbosť, z ktorej sú nechutne cítiť 90. roky. Tie tradičným kresleným figúrkám príliš nepriali. Animácia stojí za prdlajz, scenár je tridsiatou variáciou na príbehy videné už niekde v 70. rokoch. Najhoršie však je, že SCOOBY A SHAGGY - KRÁĽOVSKÍ ROZPRÁVKARI de facto vôbec nie je spin-off populárnej dvojice z kultového seriálu. Namiesto neho sledujeme nudné "poviedky". Ale fuj, za podraz takmer 20%. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola aká podpásovka. Veď Scooby a Shaggy tam možno boli dokopy 15 minút. Som naštvaná. Tie príbehy, ktoré rozprávali ma vôbec nebavili. Dopozerala som to s neuveriteľným premáhaním, potom som si popri tom našla dačo na robotu tak aspoň to išlo rýchlejšie. ()

MMJ 

všechny recenze uživatele

No tak tohle mě fakt nebavilo. Už od začátku to bylo příšerně animovaný. A to že ani v jednom příběhu nebyl Scooby ani Shaggy mě naštvalo nejvíc. Palec dolů. :( ()

Pacek 

všechny recenze uživatele

Tady mě chytá nostalgie jako prase. Nehodnotím ani tak Scooby-doo, ale povídku se Sindibádem, z které sem jako malý ležel na zemi smíchy a hlášky z tama používám dodnes. Ale kapitáne........NEKAPITÁNUJ TO PORÁD, JÁ ŘEK....... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tak tento snímok so Scoobym asi ani nemal vyjsť. Veď o čom je Scooby-Doo, keď tam ani poriadne neúčinkuje a celé sa to točí okolo nejakých smiešnych dobrodružstiev arabskej noci, ktoré sú už otrepané a do tohto Scooby konceptu vôbec nepasujú. Takže za mňa len zbytočný doplnok do série. 30 % ()

Maki.K 

všechny recenze uživatele

I když tento díl není moc preferovaný, musím zde vyzvednout to, čím si mě v mém dětství získal!!! Snímek tvoří několik příběhů, v kterých plně nefigurují Shaggy ani Scooby, což je pro většinu lidí velké mínus. Příběhy jsou však kouzelně utvořené! Krása a ladnost pohybů u arabských princezen, jezení neznámých pokrmů, diamanty, či spousta polštářů v Aladinově lampě... to vše je mana nebeská pro mé oči :) Napětí a strašidelnost má tu správnou hladinu pro dětské diváky. Pro mě zážitek :) ()

Drakon 

všechny recenze uživatele

Je to takové dost ujeté a dějově trošku zmatené, ale přesto dobrá zábava hlavně pro děti, když jsem to viděl po letech připadalo mi to malinko hloupé :-) ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch hoších dílů. Absence nadpoloviční většiny party taky dost zamrzí. Arabské téma moc neosloví. ()

Reklama

Reklama