Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(130)

Obsahy(1)

Kreslený seriál o skupině kočkovitých humanoidů, kteří musí uprchnout ze své planety, které hrozí zničení. Přistanou na planetě zvané Třetí Země, kde bojují s nemrtvým Mumm-Rou a jeho armádou různých zvířecích mutantů. (Pumiiix)

Recenze (54)

Stegr 

všechny recenze uživatele

70% - Já prostě nemám srdce dávat mejm oblíbenejm seriálům z dětství míň, než 4 hvězdičky, i když to třeba byly naprostý pakárny... :) ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Každý měl v dětství prostě něco.. a tohle je pro určitou část generace nezapomenutelná pohádka x) ať už má jakékoliv klady či zápory. Méně než 3* ani nejde dát, už jen z nostalgie :D ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Velka klasika, skupina kocek, ktere maji ruzne schopnosti bojuji proti zakernemu nemrtvemu (jezis, ja sem zapomel to jmeno). Jako mensi sem nevynechal ani jeden dil a priznavam ze se mi to libilo, pak sem se na to kouknul asi ve 14 a uz mi to nic nereklo. Z nostaligie 3*. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nostalgia na túto rozprávku. Hlavne tie stroje, to bola paráda a svetlo hromovej mačky. Na tomto som tiež žil, dnes už tiež veľmi nechápem, ale vtedy to pre mňa ako dieťa bol nabijak energie, potom som bol trocha hyperaktívny, takže pozor pre rodičov, ak to budete chcieť pustiť deťom takéto rozprávky. Inak však som sa z nej tešil a vedel som ju ako tak zobrať, bez vážnej poruchy mojej osobnosti, prežil som to a dnes už len spomínam ako som sa zabával. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu ,že už to asi nikdy neuvidím, tomu můžu dát s čistým svědomím 5* z nostalgie. Když mi bylo asi 6, tak jsem to megažral. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kult, seriálový trhák a nezabudnuteľné rozprávkové dobrodružstvo. V minulosti sa vedelo ako zaútočiť na detské signálne sústavy. ()

Terter 

všechny recenze uživatele

Hromkočky, hoůůůů....... Kdo by si při tomhle pokřiku nevzpomněl na partu kočkoidních hominidů vedoucích svůj věčný boj proti zlému Mumrovi a jeho neschopným henchmenům? Jedna ze seriálových klasik mého dětství. Spousta akce, skvělé technické vymoženosti a v neposlední řadě sympatický tým a valně nesympatický padouch. No uznejte, co chtít víc? ()

Laxik

všechny recenze uživatele

Moudrý Panter a sexy (ač v té době jsem to slovo asi neznal) Geparda. Všechno ujetý a úžasný, to se nedá nemilovat. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Koukám, jak ten čas letí a kroutím při tom nevěřícně hlavou. Myslela jsem si, že tenhle kreslený seriál je mnohem mladší. Není. Další kousek, který jsem sledovala na Supermaxu. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Jako špunt jsem to samozřejmě hltal díl po díle, z Lega jsem si dokonce postavil svůj vlastní hromkočičí meč :) Sice je to ohromná kravina, ale vzhledem k tomu, že je seriál určen pro děti, které při sledování alespoň chvíli neotravují své rodiče, přimhouřím oči a ty 3 hvězdy tomu dám. ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Tohle byla opravdu nudná blbost, humanoidní kočky prostě nejsou tak dobré jako zmutagenovaní želví bráchové. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

To boli časy, keď stom vstával ráno o piatej a pozeral na TV Nova Thundercats :P Zaveľa ten seriál nestál, no malo to určité čaro, ktoré ma vždy prinútilo ráno sa zobudiť ()

Reklama

Reklama