Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(130)

Obsahy(1)

Kreslený seriál o skupině kočkovitých humanoidů, kteří musí uprchnout ze své planety, které hrozí zničení. Přistanou na planetě zvané Třetí Země, kde bojují s nemrtvým Mumm-Rou a jeho armádou různých zvířecích mutantů. (Pumiiix)

Recenze (54)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nostalgia na túto rozprávku. Hlavne tie stroje, to bola paráda a svetlo hromovej mačky. Na tomto som tiež žil, dnes už tiež veľmi nechápem, ale vtedy to pre mňa ako dieťa bol nabijak energie, potom som bol trocha hyperaktívny, takže pozor pre rodičov, ak to budete chcieť pustiť deťom takéto rozprávky. Inak však som sa z nej tešil a vedel som ju ako tak zobrať, bez vážnej poruchy mojej osobnosti, prežil som to a dnes už len spomínam ako som sa zabával. ()

Emzet 

všechny recenze uživatele

Kreslené přesvalené micinky a hlavní záporák Mumm-Ra, který mi jako děcku ve své formě poloshnilé mumie přišel dosti děsivý ...než se "reinkarnoval"... Na jednu stranu fajn akce a příjemná dětská zábava, na tu druhou fakt, že divák starší dvanácti jen stěží udrží vážnou tvář. Ale pamatuju si, jak jsme se spolužákem ze základky spekulovali, jestli by se případné chození s Cheetarou dalo klasifikovat jako zoofilie nebo ne... ()

Reklama

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Typický osemdesiatkový animovaný seriál o humanoidných kočkách, ktoré v tesných odevoch a la Barbar Conan bojujú proti všemožnej havedi. Z dnešného pohľadu pôsobí tento seriál ako paródia, ale mňa k nemu viaže nostalgické puto, pretože som na tomto seriále frčal takých 11 rokov dozadu, keď ho vysielala TV N@va. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Popravdě - tenhle animák je celkem dost přihlouplý a ještě dobitý českým doslovným dabingem,, na druhou stranu má ale snad nejlepší údernou akční znělku vůbec (společně s želvími ninjy). Nesmíte ale moc poslouchat text tý písničky :) Intro ke shlédnutí zde. ()

PAVEK 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl vybrat nejoblíbenější seriál mého mládí, Hromkočky by jednoznačně zvítězily. Napínavý a poutavý děj, zajímavé prostředí, skvělí záporáci a kvalitně zpracovaný nápad rasy "Hromkoček". Znělku seriálu bych označil za kultovní. Celkově vzato, kdo pamatuje kanál Supermax, dle mého skromného názoru se vedle Spider-mana jednalo o nejkvalitnější produkt této stanice. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • První série byla dokončena již v roce 1983, přestože byla poprvé odvysílána až o 2 roky později. (Agita)
  • V Česku měl seriál premiéru v roce 1997 a to na kabelové stanici SuperMax. Na přelomu tisíciletí byl pak se stejným dabingem vysílán ještě také na TV Nova - a to o víkendech ráno. (Jack_6428)

Reklama

Reklama