Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diggstown je město, kde milují nejenom utkání v boxu, ale především sázky na vítězství. Gabriel Caine (James Woods) tentokrát připravil nebývalou podívanou. Přemluví bývalého šampiona 'Honey' Roy Palmera (Louis Gossett Jr.), aby se postupně utkal s deseti soupeři. Jako vždy půjde o velmi tvrdá utkání, protože v Diggstownu neuznávají žádná pravidla. Caine chce dát lekci místnímu podvodníkovi Johnu Gillonovi (Bruce Dern), ale to by jeho boxer musel v ringu dokázat něco, co se ještě nikdy nikomu nepodařilo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Gossetta mám rád ve všech filmech, ve kterých se objevil a to doslova, Půlnoční podraz nevyjímaje. Navíc jde tak trochu o sportovní téma a to já celkem můžu. Zase jsem se jednou utvrdil v tom, že velká spousta devadesátkových filmů, má svou velkou kvalitu i dnes a nemusí jít zrovna o kdovíjakou klasiku. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nechtěj převézt chytráka. Hlavně toho, kterej je lepší." Půlnoční podraz rozhodně není nejlepším boxerským snímkem všech dob, ale já ho mám nejradši. Proč? Protože je jediným, ke kterému se pravidelně vracím. Ale proč? Asi proto, že při otloukání palic se mezi napětím najde slušný prostor pro humor, že taktika obou stran stojí na těch nejpoctivějších podrazech a protože podfukář Gabriel Caine neztrácí smysl pro sarkasmus ani s krkem v oprátce. Takže pojďme si ujasnit základní otázky. Kolik boxerů přeleze provazy ringu, do něhož má vstoupit 10 boxerů? Jak dlouho trvá časová jednotka jeden den? Jak se dá definovat muž z Diggstownu? Odpovědi na tyto prosté otázky zavánějí trivialitou, ale když se domlouvají dva podvodníci, tak se dá zrelativnit cokoli a to mě baví. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hráči, Předehra, Léčka, Zápletka, Spojení, Spadla klec a Podraz. Nějaká shoda na základě názvů kapitol filmu George Roye Hilla by se našla, koneckonců, mělo se to jmenovat Midnight Sting, ale s důvtipem a elegancí už to bylo horší. Nebýt vzájemného špičkování dvojice Woods - Gossett Jr., hodila má oční víčka do ringu ručník.. ()

Kangaroo 

všechny recenze uživatele

James Woods v roli sebevedomeho managera starnouciho boxera Louise Gossetta Jr. uzavre sazku se zaporakem Brucem Dernem o to, ze jeho sverenec porazi deset boxeru z maleho mesta za jeden den. Nic neni tak jak se na prvni pohled zda a jeden svindl strida druhy. Misty vtipne a trochu predvidatelne pokoukani ktere rozhodne nezklame a docela potesi. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Rocky Brambora, teda zase pardon, Balboa je tu uz notoricky znamy - ide o znamu seriu filmov o boxe. Tento film je ale tiez o boxe, konkretne o machinaciach v tomto sporte. Hlavnou postavou je James Woods /Tenkrat v Americe, Casino, Salvador/ v roli podvodnika. Videl som aj planeho herca Caviezela /Umuceni Krista/. A Podla mna ide aj jeden z troch najlepsich filmov Michaela Ritchieho - Prime Cut, Napul drsnak 1977 a tento. Ritchie sa vyznal do rezie, odviedol dobru robotu, po hereckych vykonoch niet ani chyru, ale to tu netreba. Staci, ze dobro zvitazilo nad zlom a drsne boxerske zapasy : 88 % ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama