Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtveřice vojensky vycvičených lupičů vykrádá banky ve Švédsku, na stopě je jim policie. Policistka Klára odhalí, že lupiči unesli syna jednoho ze zaměstnanců, který jim teď dává tipy na transporty peněz. Pátrání se komplikuje Klářinou minulostí a její současností. (countzero)

Recenze (9)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Dobrý síce otrepaný nápad..ale nulová napätosť deja a nízky rozpočet sa ukázal na tomto filme..slabý podpriemer ()

countzero 

všechny recenze uživatele

Předvídatelné (když je na zdi sekera, nědo ji brzy použije), hlavní hrdinka je většinu času s tím svým vyšetřováním na vlastní pěst na zabití. ()

Pochtli 

všechny recenze uživatele

Že by to byl zrovna zázrak se říct nedá, ale ptákovina to taky nebyla. Hlavní hrdinku sice chápu, ale její chování ke kolegům - řekl bych neodpustitelné.. Navíc jak sakra přišli na český název Odstřelovač?? Ve filmu se jeden mihl tak na pul minuty.. ()

piglit 

všechny recenze uživatele

Teda taková policajtka je hotový zlatíčko. Určitě bych ji chtěl mít v týmu a pokud možno, aby mi kryla záda... Aspoň bych měl jistotu, že se nebudu moc dlouho trápit. Dneska fakt berou k policii každýho blázna. Aspoň podle tohodle filmu. ()

magu 

všechny recenze uživatele

Každú chvíľu som mal pocit, že sledujem nejaký nemecký kriminálny seriál... Ešte aj naše Mesto tieňov a rôzne české seriály sa lepšie pozerajú. ()

Herrydos 

všechny recenze uživatele

Severské detektivky zažívají nyní boom. A tak sem náhodou natrefil i na tuhle zprvu vše ok akce i děj se pěkně šmodrchají a já se příjemně baví akce je tak akorát a pak najednou přijde ten zlom. Film vybalí závěrečný zvrat který prakticky zničí zbytek filmu protože právě v tomto okamžiku už je divákovi vše jasné a i ty doposud nezodpovězené otázky už si zodpoví sám a nějaké finále už mu je támhle kdesi. Tohle film a zážitek z něho hodně zabíjí ještě s pěkně odfláklím koncem který sice vysvětluje ale tvůrci si mohli dát se završením více práce protože stopáž je docela velkorysá takže prostor by tu byl. Docela jsme se bavil ale víc jak 3* si film nezaslouží což je škoda protože potencionál tu byl. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Ani tentokrát mě seveřané nepřesvědčili o kvalitách jejich kinematografie. Budí to dojem jako nějaká epizoda z německého krimi seriálu. Chování hlavní hrdinky je podivné, stejný je i způsob vedení vyšetřování. A ještě něco - nechápu český název Odstřelovač, protože se tam o žádného odstřelovače nejedná. Je to o partě chlápků, co vykrádají banky, s odstřelovačem to nemá vůbec nic společného. ()

Reklama

Reklama