Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Chan, populární hongkongský herec, specializovaný na akční filmy, se tentokrát představí v hlavní roli romantické komedie, vyprávějící o úspěšném podnikateli C. N. Chanovi, který je natolik zaměstnán, že se dosud nestačil zamilovat. Půvabná Bu, která se narodila a vyrostla v rybářské vesničce, je jeho pravým opakem umí snít s otevřenýma očima, má velikou obrazotvornost a vyznává jiné životní hodnoty než peníze a obchodní úspěch. Když náhodou objeví romantický vzkaz v lahvi, jež vyvrhlo moře, vydá se do Hongkongu hledat neznámého prince. Setkání s prostou milou dívkou změní Chanův život k nepoznání a protože láska dokáže divy, pomůže i této dvojici překlenout vzájemné rozdíly a najít skutečné štěstí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan a love story? A proč ne? Alespoň zkusil taky něco jiného. Ale aby nezklamal své fanoušky, nezapomněl ani na své bojové umění okořeněné jemným humorem pro něj typickým. Jackie se snaží hrát vážně a není to u něj zase až tak zlé. Určitého patosu se to ani tu nevyhnulo, ale asi to jinak nešlo. Příběh je velice jednoduchý a tak nebýt bojových scén, stopáž snímku by byla daleko kratší. Choreografie soubojů jsou propracované a je na co se koukat. Romantické vyznění snímku však neosloví každého a je to škoda. Něco do sebe to přeci jen má. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Koukám do programu a říkám si: "Sakra, Nova dává v 10 h nějakou čínskou bojovku s Jackie Chanem? Potom jsem zjistil, že ten název nějak neodpovídá tomu, co se tam děje. Tohle totiž je komedie, vážení. Takže kdo do tohohle jde s tím, že uvidí napínavý kung-fu film, tak bude nejspíše zklamán. Ale pokud vám, (stejně jako mě), stačí Jackie Chan a jeho typický styl boje, tak budete spokojeni. Neříkám, že to je bomba, možná je mé hodnocení trochu vyšší, než si tento film zaslouží, ale v sobotu ráno se mi vážně nechce uvažovat a chci se jen zasmát. U tohohle filmu mi to vyšlo. A Qi Shu má nejen roztomilé jméno.. :-) ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Instinkt lovce je jeden z horších filmů Jackiho Chana. Souboje jsou sice na dobrý úrovni, to se dalo celkem očekávat, i když Chan umí víc a choreografie některých soubojů neni úplně doladěná, možná se taky dala vypustit naprostá tupost jeho nepřátel, který maj iq jako zmrzlá makrela, ze začátku to bylo vtipný, ale postupem času už to začalo vadit. Ale to by se dalo přehlídnout, kdyby to bylo aspoň trošku vynahrazený příběhem, jenže příběh to jaksi taky postrádá, takže slabší 3* a nic víc. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Jeden ze slabších filmů Jackieho Chana, nicméně jeho ekvilibristika s použitím motocyklu a posléze s jednou až čtyřmi baseballovými pálkami vyráží dech. Závěrečný fight se sice nese v ukázkovém fair-play duchu, ale chybělo mi víc akrobatických parádiček a Jackieho umění všechnocojekolemsedápoužít-dó... Velká nuda. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Vynikající českej název Instinkt lovce, kterej je úplně mimo a vůbec nevím, proč se to tak jmenuje. Vsadím se, že aji americkej překlad na Gorgeous je trapnej. Já film viděl v americkým dabingu, což už jenom to byla katastrofa. Katastrof tam bylo víc, hlavně děj. Místama se tam používal i humor, ale né nic, z čeho bych metal kozelce. Bitka s amíkem byla celkem fajn, dokud to nezačali zlehčovat. No oddychovka. A kdo zná Tonyho Leunga, tak si ho užije v roli buzíka... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Jackie Chan měl být původně jen producentem filmu, protože však dlouho toužil zahrát si i v jiném než akčním filmu, byl přepsán scénář a Chan obsazen do hlavní role. (Raztubyl)
  • SUV kabriolet, který řídí C.N. Chan (Jackie Chan), je prototyp Mitsubishi Field Guard, postavený pro Tokyo Motor Show 1993. Červené mikroauto je pak prototyp Mitusbishi Maus z Tokyo Motor Show 1995. (Raztubyl)
  • Austrálčan Bradley James Alla (Alan) sa stal vôbec prvým neázijským členom kaskadérskeho tímu Jackieho Chana (C.N. Chan). V tíme dostal prezývku "Biely tiger". (rogger)

Reklama

Reklama