Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Divoký, nelegální a samozřejmě velice populární závod napříč celou zemí. Co není zakázáno je povoleno a zákázáno není vůbec nic, včetně různých nečestných praktik a triků hodných spíše salóního kapsáře. Hlavním hrdinou je J.J. McClure (Burt Reynolds), závodník a dobrodruh, který nebude mít vítězství nijak snadné, pokud vůbec. V cestě mu stojí bláznivý Šejk (Jamie Farr), párek mladých koček z Lamborghini (Susan Anton, Catherine Bach) a mnohé další roztodivné existence.

Volné pokračování staršího stejnojmenného snímku téměř do detailu kopíruje původní linii příběhu, přestože eskapády jsou jiné. Tento film je poslední Frankieho filmovou rolí (objevil se již jen v několika TV projektech) a poslední rolí Deana Martina vůbec. (monolog)

(více)

Recenze (43)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Další z řady filmů, které jsem měl vcelku rád když jsem býval malý. Po dalším shlédnutí mi to příjde jako pěkná kravina...i když ty auta jsou pěkný pořád to se musí uznat. Jinak ve filmu hraje opravdu hodně známých herců a mimo to se tam objeví jako arabský šejk starý známý Klinger z M.A.S.H.e...jeho postava mě velmi potěšila. Autoři spadají humorově do trapnosti a vyjímka je když se objeví opravdu slušný vtip. ale zase se o to víc cenní. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Všeho moc škodí. Poprvé film mohl překvapit a částečně to dokázal na podruhé mohl opět jen překvapit a to se mu vůbec nepovedlo. Škoda, ale lepší bude budoucnost bez velkých závodů. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jedničku nevim jestli sem viděl, ale tohle bylo o ničem, sice spousta slavnejch herců, ale akorát se ztrapňujou, což by samo o sobě nevadilo, kdyby to bylo vitpný, ale je to prostě přehnaný a tak se člověk ani moc nebaví, snad jedině "Klinger z Mashe" je dobrej, ale to je spíš tim, že k němu se tenhle styl hodí a jako arabák fakt nemá chybu,ale to je tak všechno ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Již si přesně nevzpomínám na první díl, ale odhaduju že se moc neliší od této závodní taškařice. Opět Američané složili druholigový komediální tým a hodili jej do jámy lvové. Na jedno podívání je úroveň dostačující. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// +Telly Savalas, Jackie Chan a jeho auto, několik zábavných vtípků a situací -přehnaně praštěné postavy, na to jak je to krátké to občas nudí/// Ze začátku jsem si hodně těžko zvykal. Přišlo mě to docela nezáživné a občas trapné, ale musím přiznat, že zhruba od poloviny jsem se občas i bavil a párkrát se i zasmál. Některé vychytávky závodníků byly povedené. Snaha mafiánů byla směšně zábavná. No celé to bylo takové hodně střeštěné a na hranici 2,3 kvězdiček. Nakonec dám tu třetí, protože zábava převládla nad nudou./// Celkem 52%/// ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan se vrací, protože je vázán smlouvou z prvního dílu, ale nemá o mnoho větší prostor než v Cannonball Run (Tajný závod). Jackieho auto Mitsubishi Starion má vychytávky a la James Bond a partnera obřích rozměrů, kterého hraje Richard Kiel (2.17 m) známý jako Jaws z filmů Špion, který mě miloval (1977) a Moonraker (1979). Mitsubishi Starion v jedné scéně funguje jako ponorka stejně jako auto v Špion, který mě miloval (1977). ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Snad nejlepší je hudba, či spíše její citace z nejrůznějších jiných filmů. A ani ta kočka to nerozdýchala... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za tu vopici, která jediná nebyla tak trapná jako celá tahle otřesná zhovadilost. Víc se mi k tomuhle velice vtipnýmu veledílu psát ani nechce. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Docela solidní oddechovka, u které potěší zejména herecké obsazení - mj. cameo Hala Needhama (muž v kovbojském klobouku, který řekne řidiči Monster Trucku něco jako "Co tady s tím překážíš, jeď s tím pryč". a on mu nato přejede jeho Porsche 928...). ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Povolávám tě zpět do Ameriky, vyhrát závod kanonýrů........... Kapitán Chaos a jeho pobočník opět v akci. Někdy si však říkám, že opakovaný vtip ož není vtipem. Film nesahá svému předchůdci ani po kolena. Někdy jsem se zasmál, někdy jsou skeče spíš trapné a chvilkama i nudné. Není důležité to vidět a mnohdy ani slyšet. CITÁT - Bůh je můj druhý pilot........ Ve filmu zazní song Cannonball od R. Stevense nebo Stop in The Name of Love od The Supremes. http://www.youtube.com/watch?v=GJzcGO0qUfw Na filmu jsou nejlepší nepovedené záběry v závěrečných titulcích. CITÁT - Neřekl někdo stop ?.......... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Napriek veľkému komerčnému prepadu oproti skvelej prvej časti, tento diel považujem za ešte zdarilejší a okázalejší. Masa zábavnosti sa roztrhla a vy pred ňou neutečiete. ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Velice nudný a ne zrovna vtipný příběh ve spojení s hodně přehrávájícími herci. Vůbec mě to nebavilo. 10% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další závod milion dolarů několik týmů co je honí. A různě si škodí či jinak se dostávají z průblémů. Až do doby než jsou peníze ukradeny mafiány co jim jeden dluží peníze. A tak se všichni spojí a jdou si pro peníze. Obyčejná komedie pro dopoledne ,která neurazí ,ale ani nák nenadchne. ()

tojowoeZNK 

všechny recenze uživatele

Jedničku sem viděl několikrát a mám ji hodně rád, toto už je trochu trapnější ale se správnou náladou se u toho dá pořád dobře zasmát. ()

Reklama

Reklama