Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná akční komedie o velkém a přitom tajném závodu napříč USA a to s kuriozními pravidly. Kdo bude první, získá fantastickou sumu peněz. Každý chce vyhrát a každý na to jde jinak, což přináší řadu komických, ale i napínavých situací, plných gagů a hlavně dobré zábavy. Tato atraktivní komedie je doslova plná známých hereckých tváří. Burt Reynolds, Roger Moore, Farrah Fawcettová, Dom DeLuise, Dean Martin a další tomuto filmu dali skutečně neotřelý humor, který již pobavil milióny diváků v kinech v řadě zemích. (Golden Crown)

(více)

Recenze (67)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Pokus distributora parazitovat na "Gumball Rally" je trestuhodná! ty dva filmy nemají vůbec nic společného... Ano jede se tam něco jako závod a je to autama... nicméně tohle je pokus o rádoby "bláznivou komedii" která sem tam hraničí i s parodií (protože si dělá legraci s čeho může - viz part Rogera Moora). Možná jsem na film moc přísný a klidně by třetí hvězdu snesl... udělejme to asi takhle. Pokud ho budete srovnávat s "pokračováním" tak bez diskuze tři hvězdy snese, pokud samostatně... záleží na tom kolik budete mít při sledování v krvi alkoholu... jinak ponechme ty dvě. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Plejádá známých herců, Burt Reynolds tu závodí se sanitkou, Klinger z Mashe coby arabský šejk řídí v driftu Rolls Royce, pokus o sebeparodii v podání Rogera Moora, Peter Fonda jako Easy Rider, Jackie Chan jako supermoderní Japonec v počítačovém Subaru, ale všechno dohromady to moc nefunguje - příběh je plytký. V podstatě je to postavené na základech animovaných Wacky Races. Mám sice rád bláznivé komedie, ale u téhle jsem se maximálně tak usmál, což je fakt málo. ()

Reklama

papyrosaurus 

všechny recenze uživatele

No tak tyhle remake filmy na tématiku závodu napříč USA z 80. let jsou pěkně ztřeštěné bláznivé komedie či spíše až parodie původního námětu........Gumball Rally z roku 1976 bylo prostě první a bez debat nejlepší zpracování u kterého jsem se skvěle bavil .......tyhle pozdější ptákoviny mu nesahají ani po kotníky........no nejvíce to zachraňuje Roger Moore....a pak ti Japonci v Hi-tech autě a přenádherné Lamborghini Countach........ne vážně podívejte se radši na Gumball Rally ... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tenhle film redefinuje pojem nenáročná zábava. Vlastně by na obalu měl mít napsáno Pro děti od tří do šesti let. Humor je veletrapný, akce jen pomálu, poněkud to zachraňují jen okouzlující chlapák Burt Reynolds, celkem zdařile se karikující Roger Moore a půvabný Charlieho andílek Farrah Fawcett. Jedna z prvních amerických produkcí v níž se objevil Jackie Chan. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

„Se zapnutými světly prosím“...“To bych na sebe upozornil “. V mojich merítkach fantastická komédia so všetkým čo k tomu patrí. Množstvo originálnych gagov a k tomu fantasticky hláškujúci Roger Moore. Neustále chvastajúci sa človek, ktorý sa hrá na Rogera Moora, ktorý to hrá na Jamesa Bonda. Vidieť sedieť v Aston Martine Bonda osobne, ktorý sa sám paroduje s takým nadhľadom (a kultivovanou eleganciou) je naozaj úžasné. V tomto filme nájdem toľko hlášok, ako sa na poriadnu komédiu patrí. Naozaj hľadám len veľmi ťažko negatíva tohto pohodového filmu. Ako jediné ma napadá azda pomalší rozbeh filmu ako už je v komentoch spomínané. Chvíľku mi predsa len trvalo kým som sa do toho dostal a začal som si film užívať každou sekundou. Čo dodať na záver? Pre mňa jasných 5* a miesto medzi mojimi obľúbenými komédiami. Napadá ma predsa len ešte jedna vec na záver...“Varuji vás já sem Roger Moore“...“Kto??“...“Roger Moore.“...BENG! :D:D ()

Galerie (42)

Zajímavosti (25)

  • Než se Marcie (Adrienne Barbeau) legitimuje policistovi, zip v jejím výstřihu mění pozici. (Fenk)
  • Jde o jednu z prvních rolí Jackieho Chana v americkém filmu. Herci se zalíbil nápad Hala Needhama zařadit některé nepovedené scény do závěrečných titulků a časem z toho sám udělal svůj vlastní trademark. (Terva)
  • Roger Moore má vo filme pri sebe neustále iné priateľky, ktoré však hovoria rovnakým hlasom, hlasom June Forayovej. (Peter-1307)

Související novinky

Cannonball Run se vrací

Cannonball Run se vrací

13.06.2017

Rychle a zběsile se letos dočkalo osmého dílu a na cestě jsou další dva, takže není divu, že se v Hollywoodu snaží rozjet další autařské série. S Need for Speed to bohužel moc nevyšlo a další velké… (více)

Reklama

Reklama