Reklama

Reklama

Městský lovec

  • Česko Soukromé očko (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh poslání městského lovce začíná na pevnině, ale než se nadějeme, octneme se s hrdinou (Jackie Chan) na zámořské lodi. Mistra kung-fu si najme milionář, který hledá svoji ztracenou dceru. Stopy vedou k luxusní jachtě, kde se kromě hledané dívky nachází skupina teroristů, chystající se zmocnit lodě. Náš hrdina se několikrát octne ve svízelné situaci, ale díky přátelské pomoci (v této roli je na plátně jeho předchůdce Bruce Lee) samozřejmě zvítězí a Jackie Chan opět dokáže, že humor a bojové scény pospolu dělají z jeho filmů živé legendy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

choze 

všechny recenze uživatele

Šílenost, kterou jsem nerozdýchal, protože na mě byla přece jen moc infantilní a dementní. Jackie se také k hotovému filmu neznal a v tisku napadl jeho režiséra Jing Wonga, který kontroval tím, že Jackieho zkarikoval ve svém následujícím filmu VELKÉ RIZIKO s Jetem Li. Extrémně trapný groteskový humor (strašlivé přehrávání, neustálé pády ze stoje na záda) jen stěží vyvažují souboje nahuštěné do druhé a třetí třetiny filmu, ze kterých zaujme především ten s Bruce Leem a ten "videoherní". Jednu hvězdu dávám hlavně za hezká děvčata. ()

Gimli odpad!

všechny recenze uživatele

Na tuhle uchylarnu neexistuje stupnice, podle niz by se dala hodnotit. Bavil jsem se velmi dobre. A pokud se chcete dobre bavit i vy, zapomente na vsechno, co ocekavate od filmu, protoze tohle jakakoli vase ocekavani bezpochyby nesplni. Je to neco jako videoklipovy comics plny prehravajicich hercu a zjevne cele postavene na improvizaci na zaklade dvoustrankoveho scenare. Navic obsahuje City Hunter scenu, ktera dela ze vsech filmu podle pocitacovych her jenom hloupy vtip. Moje hodnoceni "odpad!" chapejte tak, ze proste nevim, jak mam tento Jackieho ulet hodnotit, to vazne nejde, fakt ne. Timto vyzyvam POMA, aby zavedl dalsi stupen na hodnotici stupnici a sice ":-O" ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Ani se nedivím, že mnoho hodnocení tohoto filmu je tak rozdílných, protože film je to hodně ujetý. A v tomto případě, hodně ujetý, znamená brutálně ujetý:-) Tady se asi Jackie totálně vyřádil a na výsledku je to znát....a pro mě v tom dobrém slova smyslu. Podle mě je to asi jeho nejlepší komediální role a zároveň soubouje jsou docela nápadité a zábavné. "To je moje přítelkyně!!" "Jak si mi to řekl?" "...ty zrůdo..." :-) 80% ()

Idaho odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha, proč? Pominu-li fakt, že v anime Ryo Saeba o Kaori nikdy ani okem šmíráka nezavadil (to že se s ní seznámil až když byla dospělá - to je další věc), že nikdy nedostal od nikoho nakládačku, že (téměř) nikoho nikdy nezastřelil, že se všem zločincům při vyslovení jména City Hunter ježily hrůzou chlupy. Zůstanou mi pouze, docela dobře udělané souboje. Co má však tohle společného s vynikající animovanou předlohou? Nic, vůbec nic! Jackie Chan udělal ze Ryo Saeby naprostého chudáka. ()

anais 

všechny recenze uživatele

City hunter je natočen podle komixu, který jsem nečetl. Nemůžu totiž posoudit, zdá je tištěná verze stejně praštěná jako ta celuloidová. Jackie Chan tu hraje „svého“ typického hrdinu – vtipný, trochu zmatený, ale přesný v úderech a akrobatických kouscích. Tato postavička tentokrát není zasazena do víceméně skutečného světa, ale do světa naprosto absurdního, chvílemi možná abstraktního – kde realita není ohraničena žádnými fyzikálními ani jinými zákony. Asi nejlepším příkladem je závěrečná bitva ve stylu Street fightera, kdy Jackie spadne, rozbije automat s touto hrou, a dostane elektrickou ránu, díky čemuž se začne měnit v jednotlivé bojovníky z videohry. Je to legrační, dynamické, a co hlavně – nápadité. Jak tomu však u některých Jackieho filmů bývá, závěrečná bitva je to nejlepší co film nabízí. Scénář je naprosto infantilní (ano, mnohem víc než ostatní Jackieho filmy:) a výkony nepřesvědčivé, trčí z nich umělost Jak jsem ale podotkl na začátku, komix jsem nečetl, a je dost dobře možné, že se autorům tohoto filmu povedlo převést jeho atmosféru na plátno víc než dobře. Pro Jackieho fanoušky je tento film nutnost, jelikož nic ulítlejšího s ním už nikdy neuvidí. Ti ostatní tu najdou jednu skvostnou bitvu, ale taky pět minut utrpení při sledování jakési písničkyprostě mnoho nepopsatelných zážitků, které si musíte zažít sami. Potom bude následovat zvažování, zda to bylo nepovedené, nepovedené až to bylo geniální nebo geniální ()

Galerie (37)

Zajímavosti (9)

  • Existují minimálně tři sestřihy filmu. Nejdelší obsahuje navíc scénu hudebního vystoupení oproti prostřednímu a v českých kinech nikdy neběžel a nebyl ani nadabován. Prostřední sestřih byl uveden v našich kinech a je nejběžněji k zhlédnutí. A nejkratší se tu a tam objevuje na kabelové televizi a je na něj pořízen český dabing. Od prostřední se liší např. vystřižením prakticky celého závěrečného souboje, ze kterého je ponechán pouze jeho začátek a vyvrcholení. (Dzin01)
  • Jackie Chan si poranil při pádu ze skateboardu koleno a vykloubil si pravé rameno. (CrypzzXD)
  • Ryu Saeba (Jackie Chan) ve filmu řídí prototyp Mitsubishi HSX, ze kterého se později vyvinul sériový model 3000GT. Na konci filmu je navíc na chvíli vidět prototyp Mitsubishi mR. 1000, jež automobilka postavila pro Tokyo Motor Show v roce 1991. (Raztubyl)

Reklama

Reklama