Reklama

Reklama

Recenze (3)

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Už som si chystala recenziu o tom, na aké vydarené a neprávom opomínané BL som narazila, ale potom prišli posledné dve časti a tie to pochovali na plnej čiare. Neviem čím to je, že tie konce týchto sérií ma takmer vždy sklamú. Námet bol zaujímavý, kombinácia Love Simon a malého princa pomerne slušne pretavená do príbehu, čo nebýva tiež úplne bežné pre tento  žáner....ale, ako nie prvý krát nedokázali to dotiahnuť a z pekného príbehu urobili úplný prepadák...no fakt škoda. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

𝐒𝐏𝐎𝐈𝐋𝐄𝐑𝐒❗️příběh byl nejdřív hodně zajímavý, nevěděla jsem, proč na seriál všichni hatují. ve 3. epizodě theo začal být trošku otravný, ale přece není manipulátor, který všem lže. že jo? že jo?! co si namlouvám, on je. psala jsem si při sledování poznámky a v jedné doslova píšu: "Everyone is blaming themselves, except for Theo. If this isn't a manipulation, I don't know what is." souhlasím s tebou, yumi z minulosti. || 𝐓𝐇𝐄 𝐏𝐋𝐎𝐓: začnu od začátku, kdy se nacházíme v krásné CGI paříži. díky bohu, že najali francouzsky mluvící herce. theo nastupuje na novou vysokou školu, studovat obor literatura. školu vede jeho otec, takže ho všichni znají. následuje ho akk, jeho nejlepší kamarád z dětství. miluju akka, všichni milují akka. to samé nemůžu říct o theovi (ne, nepřestanu ho urážet). theo se jednoho dne nudí v knihovně a tak něco francouzsky napíše do knihy s názvem "enchanté". pak mu někdo odpoví v thajštině. kdo to asi může být? akk nelení a vytiskne papíry, kde požádá toho, kdo do knihy psal, aby prozradil svou identitu a přišel do knihovny přesně ve 12:00. theo a akk tam už čekají a nedávají jejich plánu moc velkou šanci. najednou se před nimi objeví čtyři ambasadoři školy. všichni tvrdí, že oni jsou ten tajemný enchanté... bylo to fakt zajímavý. nicméně odhalení reálného enchanté bylo divný. dobře, musím přiznat, že jsem si přečetla spoilery a celou dobu věděla, že enchanté je theo. ale byla jsem zvědavá, jak se s odhalením vypořádají. nakonec nebyl zpracovaný moc dobře. nicméně pro ty, co si nepřečetli spoilery, to byl docela plot twist. || 𝐂𝐇𝐀𝐑𝐀𝐂𝐓𝐄𝐑𝐒: nesnášela jsem thea. chudák akk, proč ho na konci požádal o ruku?!; theových rodičů mi bylo líto, scéna, kdy se je snažil dát zpátky dohromady byla tak cringe, že jsem si musela sundat sluchátka; wayo vypadal jak kdyby byl zhulenej 24/7, taky byl asi zamilovaný do svojí učitelky??!!; phuphy mi bylo strašně líto, theo byl jako "jako jo, mám peníze, ale že byl pomohl tomuhle týpkovi, jehož matka je nemocná a on nemá žádný peníze? NAHHH 🤣🤣"; fluke gawin neztvárnil saifu nejlíp, ale aspoň uměl zpívat... nejlepší věc na tomhle seriálu byla hudba. když jsem poslouchala hlavní znělku, měla jsem pocit, že se dívám na dobrý seriál. bohužel tomu tak nebylo. ~~ EDIT: po nějakým čase musím přidat, že to bylo strašně krásně natočený. režisér byl mladý, nezkušený, nicméně režisérsky to bylo zvládnutý bravurně. lokace byly nádherný. forcebook spolu zazářili. ale ten příběh.. velká škoda. jsem ráda, že na seriál herci a fanoušci páru forcebook hezky vzpomínají. dnes (28.1.2024) enchanté slaví druhé výročí. sice se mi to nelíbilo, ale musím přiznat, že všichni, co na seriálu pracovali, jsou skvělá banda lidí, která z hroznýho příběhu udělali hezkou vzpomínku na začátky páru forcebook... ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Luxusní auta, Francie, krásní vysocí herci, zajívaný, ale ne bombastický námět, hezky odříkané. Vše pěkně načančané, ale mého nitra se to moc nedotklo ... 6676 ()

Reklama

Reklama