Reklama

Reklama

Komisař Moulin - Série 5 (1993) (série)


Komisař Moulin: Nepřiměřená obrana (S05E05)

(epizoda)
  • Francie Illégitime défense

Obsahy(1)

5.5 Tři mladíci se projíždějí nocí na svých mopedech, když zahlédnou krásný skútr a zastaví. Jeden z nich si veterána prohlíží a zkoumá, jak je připevněn klakson. Netuší, že majitel má bezpečnostní zařízení, které ho okamžitě upozorní. Vlastník motorky je nervózní a hlavně ozbrojený muž. Před střelou z jeho zbraně nestačí jeden z hochů uprchnout. Vyšetřování případu se ujímá komisař Moulin, ale záhy jej předává generální inspekci, neboť tím, kdo střílel po mladících, byl policista v aktivní službě. Moulin musí dokázat, že střílel uvážlivě s cílem zabít. (Snorlax)

(více)

Recenze (2)

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A opět kombinace závažného tématu, tedy jak se bránit darebákům, zda je možno je beztrestně zabíjet, nebo netrestat je a nechat se soustavně okrádat, s lehkou notečkou, Laxův pan ředitel během přelíčení krásně trpí. ()

Foltin 

všechny recenze uživatele

Hodně dobré téma, které baví, bohužel věřit hercům se opravdu nedalo a tak stupidní představení vyústilo v absolutně nevídaný *facepalm*, který podpořil Rénier, který je snad padlý na hlavu po tom výstupu co tam dělala kamera. Pokud hulíte a na toto narazíte v televizi, tak to klidně zkuste, zasmějete se. Já už nehulím a tak jsem plakal.. ()

Reklama

Reklama