Reklama

Reklama

Komisař Moulin

(seriál)
  • Francie Commissaire Moulin (více)
Francie, (1976–2006)

Hrají:

Yves Rénier, Clément Michu, Claude Jade, Aïssa Maïga, Anthony Delon, Valeria Cavalli, Natacha Amal, Eric Defosse, Catherine Marchal, Jo Prestia (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(70)

Je jedním z nejslavnějších televizních komisařů, natočil 75 epizod, vedle hlavní role komisaře Moulina sám režíroval, psal scénáře a produkoval. U nás našel jedinečnou oporu v českém hlase, který mu propůjčil Miroslav Moravec, jenž namluvil všechny epizody. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Davej k tomuto seriálu (1)

Komisař Moulin (1976) 

Seriál, ve kterém Rénier zestárl již o 26 let a přesto hraje stále to samé:( První série jsem sledoval a jsou na *** hvězdičky, na nové už ale nemám sílu...) nově: Tak jsem se na pár dílů z 21.století opravdu pořádně podíval a musel jsem zareagovat. Ano, komisař stále jezdí na motorce, ale tvůrci díkybohu přeci jen zareagovali na věk hlavního představitele a upravili adekvátně tomu jeho postavu. Série se v současnosti opravdu asi pokouší o jakési mapování sociálních problémů francouzské společnosti. No nevím jestli si Moulinovci neukosli trochu velké sousto, ale přesto je to mírně nadstandartní seriálová podívaná. ()

Reklama

Reklama