Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motel, automat na kondomy, sex. To jsou ústřední témata tohoto zvrhlého filmu. V ''zaplivaném'' motelu se již několikrát odehrála příhoda, kdy pánové přišli během sexu o své přirození... zdánlivě nesouvisející případy, které na první pohled spojuje pouze místo činu, mají ale společného více! Objeví detektiv Macaronni skutečného pachatele? Detektive, dávejte si pozor! Vyšetřování by vás mohlo připravit o více, než jen o čest... (Kostiiik)

(více)

Recenze (18)

megan017

všechny recenze uživatele

Při tomto filmu člověk může vypnout své myšlení a zvracet smíchy. Film je ovšem v některých částech hrozně nudný, pokaždé jsem zbystřila, když jsem zahlédla kondom a v obchodě jsem se na regál s nimi dívala dost nevěřícně. Asi jsem se vypla moc. No, ale k filmu. Je to hovadina na entou, bez náboje, ale za to je to dost velká šílenost, zvráceně zábavné. Víc se k tomu dodávat opravdu nemusí, je to přesně to, co od Tromy čekáte. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Skrátil by som to o 20-30 minút, no ináč musím priznať príjemné prekvapenie z braku, ktorý je chytrý, zábavný, kreatívny a hrdo queer. A že v ňom mali prsty Buttgereit a Giger, je už len čerešnička na torte. Pred štyrmi dňami sa vo Viedni premietal Directors cut za účasti tvorcov, vrátane Buttgereita, škoda že som sa nezúčastnil. :) 3,5* Dobrý koment JFL. ()

Reklama

berg.12 

všechny recenze uživatele

Tím, že nebudeme dělat srandu, bude to sranda. Sázka na to úplně nevyšla. Stejně tak jako pokus zopakovat atmosféru Králíka Rodgera v queer prostředí se zubatým kondomem. Je nicméně neuvěřitelné, kolik hvězd do toho Němci narvali. V něčem film o 25 let předběhl dobu. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Guten...prc-prc...Tag. V hodinovom hoteli hosťom niečo odhryzáva penisy a rozlúsknuť to musí superdrsný gay detektív Macaroni so svojim 32 cetimetrovým klátom. Na vlastne koži sa presvedčí s čím tu má do činenia keď mu vtákožravá zubatá prcguma odkusne jedno vajce. Kto by to povedal že nemecká komédia plná gayov a postarších transvestitov bojujúcich proti rozbesneným prezervatívom môže byť naozaj zábavná. Ale je to tak, nechytal som sa síce za brucho v nekontrolovateľných záchvatoch pekelného rehotu, ale úsmev som mal na tvári prakticky neustále. Podarená nemčúrska Troma. Prc-prc... ()

topi 

všechny recenze uživatele

Nejdříve pár zajímavostí : Film je natočen podle komiksu Ralfa Koniga, speciální efekty vytvořil nekromantik Jorg Buttgereit, jako kreativní konzultant byl osloven sám vetřelčí mág H.R.Giger, šíleného profesora Smirnoffa si zahrál skalpovaný Sam Hawkins (Ralf Wolter) a hudbu složil Emil Viklický, kterou nahrála Pražská filharmonie ve studiu Smečky pod taktovkou Mário Klemense. Na Tromu je Killer condom po vizuální stránce snad nejlepší snímek. Příběh už je ve stylu Tromoviny : teploušský detektiv Macaroni pátrá po vražedných kondomech, psychoušská křesťanská fanatička čeká na příchod Pána....zvráceně zábavně, ale místy docela nudné a zdlouhavé. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Režisérom špeciálnych efektov tu nebol nikto iný, ako kultový režisér undergroundových exploitation hororov Jörg Buttgereit. (Hamaradža)
  • Natáčení probíhalo v New Yorku a v Berlíně. Natáčelo se od září do listopadu 1995. (noelcoward73)
  • Ve filmu mj. zazní úryvek písně „Killing Me Softly with His Song“, kterou složil Charles Fox a text napsal Norman Gimbel ve verzi, kterou nazpívala Roberta Flack na album „Killing Me Softly“ (1973). (noelcoward73)

Reklama

Reklama