Reklama

Reklama

Noc v muzeu: Kahmunrah znovu povstává

  • USA Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu Noc v muzeu: Kahmunrah znovu povstává jde Nick Daley v otcových stopách coby noční hlídač v americkém přírodopisném muzeu a je proto obeznámen se starobylou deskou, díky které po západu slunce vše v muzeu ožívá. Když ale unikne šílený panovník Kahmunrah, je to právě Nick, kdo musí muzeum zachránit jednou provždy. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (12)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Slušná, líbivá animace dostačovala pro povedené komediální rejdy a pošťuchování oživlých postaviček v muzeu (občas opravdu rozesmávajících), její nízkorozpočtové limity se ovšem v akční druhé polovině, čili jednolitých bitkách v egyptském chrámu, projevily a zábavnost přímočaře zbrklé historky uvadala. Ale pořád jde o odpovídající přídavek do (veskrze průměrné) série. 5/10 ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Kde sa toto hrabe na hrané filmy, kde aj ten najslabší z nich bol doslova mega bomba oproti detskej verzii. Dcérke sa to síce páčilo, ale ja som to nedokázal ani len celé pozrieť, takže za mňa dve hviezdy kvôli dcérke a radšej si s ňou pozriem tie hrané filmy, v podstate tak som to aj plánoval, najprv to najhoršie a ide sa na filmy. ()

Reklama

vimluk_CZ 

všechny recenze uživatele

Líbivá (leč párkrát nudná a chudá) animace doplácí na odfláklý příběh i dialogy. Celý film je ale určen pro dětské publikum, kterému se vtipné momenty dost možná budou líbit. Já si ale raději pustím kterýkoliv jiný hraný film - rozhodně v nich panuje mnohem lepší atmosféra. Ze ságy Noc v Muzeu tak u mě tohle volné pokračování rozhodně nezabodovalo a spíše nudilo. ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Noc v muzeu jsem jako menší sledoval pořád, teda kromě trojky, která mě moc nebavila. Je to taková jednoduchá hodinová zábava u které jsem se i párkrát upřímně zasmál. Jenom mi připadá, že animace trochu pokulhává, ale jinak to bylo fajn :) Rád uvítám další takové jednoduché pokusy od Disney+ :) 6/10 ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Noc v muzeu: Kahmunrah znovu povstává nejspíš měla v ideálním případě nastartovat novou kapitolu kdysi úspěšné značky, výsledek ovšem ukazuje, že tohle není cesta. I když je ve světě plném 3D animace svěží vidět 2D animaci, kdovíjaké vizuální kouzlo této Noci v muzeu chybí. Vlastně kouzlo chybí celému filmu…. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v New Yorku (New York, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama