Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja Hong Kongský policajti, Muscles (Jackie Chan) a Ricky (Yuen Biao) , su vyslaný do Tokya, aby dolapili zlodeja (Ching-Ying Lam), ktorý ukradol veľkú sumu peňazí v diamantoch. Ricky je však unesený ninja gangom, ktorý so zlodejom spolupracuje. Muscles si preto na pomoc zavolá partu svojich kamarátov, na čele so zavalitým Kidstuffom (Sammo Hung). (kitano)

(více)

Recenze (37)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Mé šťastné hvězdy jsou druhým filmem ze série "Šťastné hvězdy". Policista Muscles (Jackie Chan) si od nařízeného vyžádá pomoc v podobě kamaráda Kidstuffa (Sammo Hung Kam-Bo), protože jeho partner Ricky (Yuen Biao) byl při akci unesen. Kidstuff dá dohromady starou bandu (Richard Ng, Charlie Chin, Stanley Fung a Johna Shuma nahradil Eric Tsang) a společně s inspektorkou Barbarou se vydávají do Japonska... Soubojové scény stojí za to, ale je jich v porovnání s jedničkou méně a většina z nich je koncentrována ve finále. V cameo roli potěšil Bolo Yeung, který hrál žárlivého milionáře Chana. Ve filmografii Jackieho Chana jde o vedlejší roli a o choreografii akčních scén se postarali Yuen Biao a Lam Ching-ying. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Serie Štastných hvězdy mi přijde jako taková neštastná. Je to jeden film okopírovaný příběh neustále natáčen dokola. Navíc ustřední herci kteří se neustále snaží sbalit nějakou kočku už mě nebaví. Nicméně furt se to dostává aspon do průměru. Navíc tohle nezachrání ani Sammo Hung ani Chan, který je tu zasse jen na skok. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

No, nečekal jsem, že Jackie tu bude spíš jen jako Boův host. Naštěstí i tak toho předvede po akční a kaskadérské stránce dost. Zbytek osazenstva obstarává humor (kromě ještě Sibelle Hu, které to tu má hlavně slušet, a sluší). Ten humor je... no je zvláštní. Ale tak příjemně zvláštní. Rozhodně neurazí. Sice je zábavný spíš svou troubovatostí, ale jsem rád, že jsem film viděl. Možná někdy dojde i na jeden z dílu před a po. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Ďalší diel hongkongskej hviezdnej série, ktorej hrdinami sú dementný zlodejíčkovia tropiaci hlúposti. Keď má polícia problém s ktorým si nedokáže poradiť, je treba nasadiť superťažký kaliber - partiu kreténov čo si nedokážu ani zaviazať topánky, ale z nejakého dôvodu sú tý jediný čo dokážu situáciu vyriešiť aj keď nič neurobia a miesto nich to odmakajú Chan s Hungom s malou výpomocou Yuena. Väčšinu filmu zaberá trapasenie partičky, nechýba povinné balenie inštruktorky, tentokrát ešte celkom znesiteľné. Akcia je na začiatku ( pekný skok autom ), menšia bitka uprostred a potom na konci kde zaujme súboj s japonskou fitnesskou. Najvtipnejšie je, keď Jackie odstrelí hlavu pandrlákovi v dome hrôzy, ale ani objednávanie jedla formou pantomímy nebolo zlé. Najlepší diel bol Víťazi a hriešnici, najhorší zasa šťastné hviezdy v akcii, toto je niečo medzi tým. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Tak první hodina velké zklamání a směřovalo to k nevyhnutelnému fiasku. Jackie zde figuruje minimálně a více se děj točí kolem pěti postav, které se snaží hláškovat, leč marně. Možná nechápu asijský humor, ale opravdu jsem první hodinu nesmírně trpěl. Vtipy, parodické scénky mě míjely účinkem a neměly daleko do trapnosti. Když už mi oči odbíhaly od obrazovky, tak se začalo poslední půl hodinu něco dít a to jediné stálo za to. Jackie a banda předvádí perfektní choreo a rvačky mají říz. Pomáhá tomu i dobrá pestrost protivníků, kteří nezaostávají a docela přibližují bojové scény k čínským drsnotkám. Díky bohu za to, jinak by filmu hrozila jedna hvězdička z milosti......5/10 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Michiko Nishiwaki se během natáčení závěrečného souboje při proskakování sklem zranila. Na levém rameni měla následně trvalou jizvu. (Vavča)

Reklama

Reklama