Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja Hong Kongský policajti, Muscles (Jackie Chan) a Ricky (Yuen Biao) , su vyslaný do Tokya, aby dolapili zlodeja (Ching-Ying Lam), ktorý ukradol veľkú sumu peňazí v diamantoch. Ricky je však unesený ninja gangom, ktorý so zlodejom spolupracuje. Muscles si preto na pomoc zavolá partu svojich kamarátov, na čele so zavalitým Kidstuffom (Sammo Hung). (kitano)

(více)

Recenze (37)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Akčně díky mnoha zrychlovačkám proloženými naopak zpomalovačkami vcelku solidní záležitost. Jako komedie kromě jedné "lechtivé" scény v koupelně nic moc. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrá akčná komédia s množstvom Hong Kongských filmových hviezd. Má celkom zaujímavý príbeh o väzńovi Sammovi Hungovi, ktorý je prepustený, aby sa zúčastnil policajnej akcie proti zločineckej organizácii, ktorá drží policajta Biao Yuena, pričom sa ho snaží oslobodiť aj jeho partner Jackie Chan. A tak si Sammo Hung zoženie svoju skupinu kamarátov, aby mu v tejto akcii pomohli. Akcie tu až tak moc nie je, čo je ale pre túto sériu typické, takže to zápor ani nie je. Ale som s ńou dosť spokojný, je nápaditá a s výbornou choreografiou, ale je tu len veľmi málo kaskadérskych kúskov, aj ked´ Jackie Chan občas niečo zaujímavé predvedie. Najviac ma po akčnej stránke zaujal záver, kde najprv Jackie Chan zneškodní niekoľkých protivníkov v dome hrôzy a potom nasleduje už veľká akcia so všetkými dôležitými postavami, ktorá je výborná, len škoda, že Biao Yuen dostal tak málo priestoru. Humoru je tu mnoho a páči sa mi, táto skupina Lucky stars ma vždy dobre pobaví a zaujala ma hlavne scéna s neustálym prepadnutím a zväzovaním. Celá táto séria, ak počítam len diely, v ktorých je aj Jackie Chan je veľmi vyrovnaná, po všetkých stránkach sú na tom všetky diely veľmi podobne, ale tento diel mi z nich pripadá najslabší, čo ale nič nemení na tom, že splnil to, čo aj mal. Objektívna kvalita filmu- 70%, film sa páči mne na 75%. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Prilis vela pokusov o humor (par vydarenych vtipov sa najde) na ukor akcie, ktora tvori azda len 10% filmu. Ked uz na akciu dojde, stoji to za to, avsak bol som uz v takom stadiu nespokojnosti, ze na vyslednom hodnoteni sa to prilis neodrazilo. Zamrzi, ze Jackie A Yuen Biao (hlavne Biao) maju vo filme velmi malo priestou, a trestuhodne nevyuzity bol hlavne suboj Yuen Biao vs Ching-Ying Lam. Naopak, pochvalit treba skvelu scenu, kde Jackie bojuje s ninjami v cirkusovom "dome hrozy". Mierne sklamanie, no pre fanusikov HK akcie stale slusne. (6.5/10) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slabší než Vítězové a hříšníci. Kdo má tuto sérii o 5 přátelích rád, tak klidně může přidat hvězdičku. Zde se prakticky kromě začátku a konce Jackie Chan nevyskytuje. Správný je názor že akce je pomálu, ale když už dojde na souboj, tak to stojí za to. Nechápu proč český distributor změnil jména postav. Takže například Jackie je zde Svalouš a místo Konvičky máme Hračičku. Příběh je zcela určitě horší než v prvním díle a vtípků také ubylo. Rozhodně chybí Kudrnáč, který byl nahrazen. 40% PS: Menší roličku si zde střihnul samotný Bolo "Krvavý" Yeung, kterého vidět v brýlích je zážitek k nezaplacení. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Mé šťastné hvězdy jsou druhým filmem ze série "Šťastné hvězdy". Policista Muscles (Jackie Chan) si od nařízeného vyžádá pomoc v podobě kamaráda Kidstuffa (Sammo Hung Kam-Bo), protože jeho partner Ricky (Yuen Biao) byl při akci unesen. Kidstuff dá dohromady starou bandu (Richard Ng, Charlie Chin, Stanley Fung a Johna Shuma nahradil Eric Tsang) a společně s inspektorkou Barbarou se vydávají do Japonska... Soubojové scény stojí za to, ale je jich v porovnání s jedničkou méně a většina z nich je koncentrována ve finále. V cameo roli potěšil Bolo Yeung, který hrál žárlivého milionáře Chana. Ve filmografii Jackieho Chana jde o vedlejší roli a o choreografii akčních scén se postarali Yuen Biao a Lam Ching-ying. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Serie Štastných hvězdy mi přijde jako taková neštastná. Je to jeden film okopírovaný příběh neustále natáčen dokola. Navíc ustřední herci kteří se neustále snaží sbalit nějakou kočku už mě nebaví. Nicméně furt se to dostává aspon do průměru. Navíc tohle nezachrání ani Sammo Hung ani Chan, který je tu zasse jen na skok. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Číňani měli v té době hodně zvláštní smysl pro humor. Tady je jasné, že né všem se budou bláznivé kousky pětice kamarádů líbit. Ještě v tom případě, že vyplňují v podstatě třičtvrtinu filmu. Těch pár kopanců na začátku a na konci tento slaboučký filmík nezachrání. 20% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Chan asi neměl moc času a taky to dopadlo, tak, jak to dopadlo. Pár scén celkem vtipných, ale spíš nuda. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha spoluprací Jackieho Chana a Samma Hunga, tentokrát i s Bolo Yeungem ve vedlejší roli, než se z něj stal známý záporák z nejpopulárnějších Van Dammovek. Bohužel Mé šťastné hvězdy jsou slabým filmem a spíše nudnou komedii než bitkařským akčňákem. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Podobne ako vo Winners and Sinners či Twinkle, Twinkle, Lucky Stars sa tu vydarené okamihy neustále striedajú s tými slabšími a detinskosť humoru, servírovaného partiou beznádejných looserov je najmä v podaní teatrálneho Richarg Ng miestami až iritujúca... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná hongkongská komedie, z níž bych byl před třiceti lety nadšený. Dneska mě zaujme akorát tak závěrečný ženský fight a roztomilé umění Sammo Hunga. 2.5* ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Tak první hodina velké zklamání a směřovalo to k nevyhnutelnému fiasku. Jackie zde figuruje minimálně a více se děj točí kolem pěti postav, které se snaží hláškovat, leč marně. Možná nechápu asijský humor, ale opravdu jsem první hodinu nesmírně trpěl. Vtipy, parodické scénky mě míjely účinkem a neměly daleko do trapnosti. Když už mi oči odbíhaly od obrazovky, tak se začalo poslední půl hodinu něco dít a to jediné stálo za to. Jackie a banda předvádí perfektní choreo a rvačky mají říz. Pomáhá tomu i dobrá pestrost protivníků, kteří nezaostávají a docela přibližují bojové scény k čínským drsnotkám. Díky bohu za to, jinak by filmu hrozila jedna hvězdička z milosti......5/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

V druhom diely serie Lucky Stars nasu päticu zlodejickov policia donuti, aby spolupracovali na pripade odhalenia jednej zlocineckej organizacie v Japonsku, ktora unesie aj jedneho policajta (Yuen Biao). O nejake napinave patranie tu aj tak nejde. Nasu partu zaujimaju iba zeny a najmä nadherna policajtka Sibelle Hu, ktora iim v pripade pomaha. Co sa tyka hlavnej party, tak doslo k zmene jak v obsadeni tak v charakteroch niektorych postav. Sammo Hung je tentoraz vodcom, co dava zmysel, kedze ako jediny sa nestrati ani v bitkach. Charlie Chin je stale za toho najelegantnejsieho zvodcu, Richard Ng je este blaznivejsi a tentoraz skusa telekinezu, Stanley Fung ma sice niekolko vtipnych scen, ale inak je nesympaticky, kedze hlavne terorizuje Erica Tsanga, ktory nahradil ukricaneho ale vtipneho Johna Shama. Eric je tentokrat za totalneho idiota a otlounkanka az to nie je pekne jak mu furt robia zle. Humor v jednotke bol sice na pubertalnej urovni, ale vychadzal s celkom normalnych uveritelnych situacii. Tentokrat uz je detinsky absurdny az mi casto pripadal trapny. Zachranou by mohli byt akcne sceny, ale tentoraz ich je este menej. Po uvodnej nahanacke, kratka bitka v strede a potom uz len finale. Kedze sa tentokrat bije hlavne Jackie a Sammo a zvysok party sa drzi v pozadi, tak su bitky uz na spickovej urovni na aku sme od tychto borcov zvyknuti. Sice su bitky kratsie, ale dostatocne tvrde, dynamicke a obsahuju aj pôsobivy kaskaderske kusky. Je tu niekolko peknych duelov. Sammo vs. Lau Kar Wing, kratucky Yuen Biao vs. Lam Ching Ying a najlepsi a najdlhsi je Jackie vs Dick Wei. Jackie sa vo filme objavi prakticky len ked sa treba bit a Yuen Biao len v uvode a v zavere, cize asi tak na 2 minuty. Takze az na kvalitnejsie prevedene bitky mi tento diel pripada v kazdom ohlade slabsi ako jednotka. 6/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Najvydarenejšia zo známej série Lucky stars ( a pravdepodobne najlepší hongkongský film, v ktorom Jackie Chan nehral hlavnú úlohu ). Všetko je tu po starom, akcia strieda humor, avšak, všetko je to na inteligentnejšej úrovni ako ostatné diely. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Keby niet Jackieho tak o akciu sa dokopy nemá kto postarať...a tá akcia je na vynikajúcej úrovni..len to ostatné je slabučké ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Dost zklamání. Žádná pamětihodná scéna. A už vůbec ne bojová. Ale ten humor mě oproti předchozím Twinkle, Twinkle, Lucky Stars míň vadil. Tady se to dá přežít celkem bez úhony. Ale i tak, je to prostě slabý. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Otvorene napisem, ze nemam rad cinske kung fu srajdy, viem vsak, kto je Dzeki Cen, Ohybny a mrstny tlustoch Sammo Hung Kam Bo. Na hongkongske pomery len priemerna akcna komedia, dobre sa da zasmiat hlavne pri Cenovych eskapadach, humor verbalny aj neverbalny, to je moc dobre . 66 % ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Začátek slušný, závěrečná čtvrthodina lahůdka. Jenže mezi nimi kupa zastydlých puberťáckých vtípků (policistka versus nadržení chlapi) s jednou čestnou výjimkou (objednávání si jídla). ()

Reklama

Reklama