Reklama

Reklama

Rachot v Bronxu

  • Hongkong Hong fan qu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý asiat má v New Yorku problémy nejen s přízvukem, žlutým pigmentem a šikmýma očima, ale také s partou nepřátel. Ty asi mimo jiné hodně štve, že není úplně lhostejný několika atraktivním dívkám a navíc docela slušně ovládá bojová umění. I když jeho ruce a nohy dokážou kolem sebe bít s ocelovou pevností, železnou pravidelností a žulovou tvrdostí, občas se vyplatí i trocha napoleonské strategie. Naštěstí má hlavní hrdina mozek v pořádku, a tak odolá i nejhrubší síle. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Jackie ide na svadbu do New Yorku a nebol by to on, keby sa to nezvrhlo na mlátenie s punkermi a mafiou. Ľudia na kašu v plastových vreciach, demolácia budov, šrotovanie drahých áut, jazda vznášadlom ulicou a preskok cez nákupný vozík. Jackie túruje, predvádza svoje kúsky a konečne sa mu podarilo preraziť do ameriky - ALELUJA, chváľme Pána (Chana)! Dej nie je dôležitý, ide len o to nakopať hnusných gangstrov a rozbiť pri tom čo sa dá. No, funguje to. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od názoru, že je tohle nejlepší Chanův film, bych já řekl, že je nejhorší. Dvě postavy mi tu lezly na nervy a souboje byly velmi chabé. Zdálo se mi, že Chan zde nevyužívá všechno možné jako je tomu v jiných filmech. Ale zase musím přiznat, že jsem jich zase tak moc neviděl. Nu a protože jsem popojížděl, měl bych dát odpad. Jenže to si film nezaslouží, protože pár scén ušlo. Takže dám tu dvacítku. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

První skutečný kasovní úspěch na západním trhu. Když pomineme řídký scénář, tak zasloužený. Neuvěřitelné kousky, které hlavní hrdina předvádí, zaslouží smeknout. A jen dokazují, že než začal Jackie Chan blbnout s úplnými braky, byl ve skvělé formě. Situační komiku zvládá levou zadní, akce je bláznivá a nepřetržitá, takže spokojenost. V případě nepovedených záběrů obzvlášť. ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Bez plnohodnotného deja, bez štipky humoru, všetky pokusy oň skôr spôsobujú úškrn alebo pocit trápnosti, herci v ťažkých kŕčoch, mínusová hudba. Bitky sú typicky chanovské, sú pichnuté všade, dobre sa na to díva, no človek sa toho pomerne rýchlo preje. Je tu toľko načatých a pritom nedokončených línii, až by jeden neveril. Z filmu značne dýcha východný štýl točenia, ktorý človek príjme alebo zavrhne. Výsledok - 2* a nikdy viac! ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Rozpočtově tochu náročnější superakční Chanovka se spoustou mlácení, ale kupodivu i s kvalitně zfilmovaným příběhem, která začíná nevině a končí velkým a nečekaným finále. Filmu chybí akorát duše, ale každého fandu jistě nezklame, naopak! V rámci tvorby s Jackie Chanem jde o jedno z nejlepších k vidění. A konec s gumovou teniskou na sádře mi zase trochu rozšířil obzory. 80% = 4/5 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (20)

  • Ocenenia a nominácie:

    1996 Hong Kong Film Awards
    Víťaz v kategórii Najlepšia bojová scéna vo filme - Jackie Chan, Stanley Tong,
    Nominácia v kategórii Najlepší herec - Jackie Chan,
    Nominácia v kategórii Najlepšia herečka - Anita Mui,
    Nominácia v kategórii Strih - Peter Cheung,
    Nominácia v kategórii Najlepší nový herec - Françoise Yip,
    Nominácia v kategórii Najlepšia kamera - Barbie Tang,
    Nominácia v kategórii Najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe - Françoise Yip.

    1996 MTV Movie Awards
    Nominácia v kategórii Najlepšia bojová scéna - Jackie Chan.

    1997 Key Art Awards
    Víťaz Best of Show - Audiovisual. (Peter-1307)
  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „A Good Conscience“ nazpíval Jackie Chan. V americkém sestřihu filmu chybí. (Rominator)
  • Když přišla na řadu scéna, kde má Jackie skočit z parkoviště přes ulici na druhou stranu a přistát na domě naproti, zkusil tento kousek režisér Stanley Tong sám, aniž by se zeptal, jestli to někdo z kaskadérů udělá. Zkoušel to za pomoci lan a postroje, ale nakonec od toho upustil, jelikož zjistil, že bezpečnější to je bez nich. Jackie předvedl perfektní skok hned na první pokus. Skok byl snímán čtyřmi kamerami. (SG-1)

Reklama

Reklama