Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Recenze (685)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Podruhé do stejné řeky nevkročíš, ale i tak je druhý Ant-Man důstojným pokračováním toho prvního, pořád má nápady, je roztomilej, vtipnej i napínavej. Chtěl jsem napsat něco podobného jako Cervenak - prostě zajímavý příběh se dá udělat i ze záchrany maminky. Ovšem konec mě navnadil na díl třetí, mohl by nést dost osudový nádech. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Sice to málem vypadalo, že se do kina ani nedostanu, protože uzavírky v Praze jsou vymyšleny tak, aby přesně splnily význam slova "uzavírka". Jasně, ještě se dá nařídit budík na ráno a jít pěšky a doufat, že se mnou nespadne most a věřit, že jednou na Pražskou radnici budou kandidovat postavy z Marvelovskýho světa, protože to jsou v současné době jediný bytosti, který by mohli situaci v Praze změnit. Obávám se však, že jim je dobře ve světě stříbrného plátna, jako třeba tady Ant-Man a Wasp, kteří, ale ve filmu hned nabízí řešení dopravní situace v Praze nebo na D1. Trošku zamrzí, že všechny ty vychytávky a triky jsou až ve druhé půli a tu první jsem si protrpěl. Fajn, nejsem Marvel ultras a nějaký spojitosi mě jistě unikají, ale když se můžu bavit u jiných příběhů z tohoto světa, proč tady musím hoďku čekat ? A to si stejně myslím, že ze schopností těch postav šlo vytřískat jak víc nápadů, tak humoru. Z postav mě nejvíc dostala Ava/Ghost. Hannah je velmi výrazný herecký typ a věřím, že své blockbusterové vedlejší učinkování brzy promění v hlavní role. Moc rád jsem viděl i svou osmdesátkovou velelásku Michelle Pfeiffer i když to digitální omlazení ji tedy moc nesedlo. Film určitě na kino, první půlka nespokojenost, druhá spokojenost za drive, nápady i akci a potitulková scéna zaujala na max. Těším se co a jak bude dál. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Milé a väčšinou aj dosť zábavné, ideálne letné pukance. Poteší, keď marvelovka nie je o vybuchujúcich planétach, ale o záchrane mamky. Evanjelička Lilly si to dosť kradne pre seba, Paul Rudd je v podstate komický sidekick... ktorý má ešte ďalších komických sidekickov. "Bežiaci vtip" o sére pravdy vládne, takisto digitálne omladená Pfeifferka. Občas nejaký vtip nevyznie a prospel by tomu ostrejší zloduch, ale inak to má šmrnc, spokojnosť. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

První Ant-Man byl koukatelný a to je tak asi všechno. Druhý Ant-Man je koukatelný a to určitě NENÍ všechno - je i o dost zábavnější, akčnější a celkově o dost povedenější. Hurá. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už původní Ant-Man měl se mnou problém. Říkal jsem si totiž, že v rámci celého Marvelu je právě on hodně průměrnou postavičkou, která to ale zatraceně zachraňuje prostředím, ve kterém se odehrává. No a druhej díl? Ten už i o to zábavné prostředí přišel. Respektive, jak se to vezme. Prvních 80 minut se toho ve filmu neděje skoro nic a sem tam to zachraňuje alespoň trošku zábavný Michael Peña. posledních necelých 40 minut se ale rozjede konečně akce, která celý film zaplaťpánbůh oživí. Jinak bych šel pod tři hvězdy. Celkově vzato mě ale Ant-man ani na podruhé nepřesvědčil a řadí se u mě mezi nejslabší hrdiny celého Marvel univerza. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

More of the same, dalo by se říct. Už první Ant-Man mě extra nezaujal. Nemám zrovna v lásce Paula Rudda, vizuálně mi film připomínal výpravnější epizodu nějakého televizního seriálu a mezi marvelovkami ho řadím na jedno z posledních míst. Na druhou stranu ho dovedu bez problémů respektovat jako popcorn, který má být pro celou rodinu. A tím je i Ant-Man 2. Dalo by se říct, že pokud vám jednička sedla, dvojka vás nezklame, protože sází na to samé co první díl. Logicky jsem z ní tak moc odvařený nebyl.Peyton Reed pořád neumí udělat nic, co by bylo vizuálně zajímavé a sází na Rudda, legrací a divné vedlejší postavy. Je to škoda, protože tu má k dispozici hodně zajímavou záporačku, kterou by dokázal někdo zručnější a s vážnějším přístupem vytěžit mnohem lépe. Tady se ale dopředu cpe legrace, které bylo na můj vkus zbytečně hodně a navíc se s ní často balancovalo na hraně trapnosti. Nechci však k tomu filmu být nefér. U Marvelu oceňuji, že se pokouší filmy nějak žánrově odlišovat. A mně tenhle žánr jednoduše moc nesedí. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $130miliónovTržby USA $216,648,740Tržby Celosvetovo $622,674,139Tržby za predaj Blu-ray v USA $30,080,565Tržby za predaj DVD v USA $14,289,398║ Pôvodné zoskupenie opäť funguje na výbornú. K tomu Michael Pena to tu riadne solí hláškami, ten tu vládne. Máme tu výdatne zábavný komiksový film, kde sa stále niečo deje, príbeh v pohode, akcia rovnako tak šľape a sedí, trikovo slušné, taký príjemný osviežujúci rodinný film. /videl v kine: 80%/ ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Jako člověk, kterého první Ant-Man těžce nebavil, hlásím strmý kvalitativní vzestup. Dvojka jde okoukanou cestou více postav, více akčních scén a více dějových linií, naštěstí to ale funguje a zabaví to na dvě hodiny všechny věkové kategorie. Nářezová sci-fi, která vám každou scénou vyrazí dech, se samozřejmě nekoná. Pokud se ale smíříte s tím, že Ant-Man takové ambice nikdy neměl, mohli byste si tuhle feel-good jednohubku v pohodě užít. (7/10) ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Sázka na mravenčí jistotu a po těžkých Avengers humorný úkrok stranou. Komu vadil u jedničky humor, ještě častější než u jiných marvelovek, bude nespokojený i zde; navíc vtípky jsou poměrně repetitivní a spočívají v dohrávání trapnosti do konce a omílání měnících se velikostí. Pěkné, ale nepřekvapí. Totéž platí i pro akci, postavy a hlavně příběh, který spočívá ve zcela rutinním posílání postaviček na různá místa a plnění zbytečných úkolů. Neosudovost a uvolněnost může někomu vyhovovat, mě však spíš nudila. A tak navzdory tomu, že mám Rudda i Lilly docela rád, nemůžu druhého Ant-Mana s čistým svědomím doporučit, protože opravdu nevím, proč by ho měl někdo vidět. Dokonce i z hlediska kontinuity MCU se jedná o zcela vedlejší linii. Inu, svoje to vydělá a neurazí, ale mně tohle zase jednou prostě nestačí. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TVÁ MATKA TOHO DNE ZACHRÁNILA TISÍCE ŽIVOTŮ, ALE SAMA BYLA ZTRACENÁ V ŘÍŠI KVANT…“ /// Ftipnej Ant a tuny kvantový fyziky… Zajímavý postavy, má to tempo (a ftip), takže je to (možná) zábavnější než jednička. Hodně hlavních postav, ale stejně je nejvíc zajímavý, jak ty vedlejší postavy parádně doplněj příběh. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V garáži mám sbírku angličáků. 2.) Chtěl bych být… třeba mravencem. 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za mě slabší než jednička a také slabší kino návštěva letos. Tohle je vyloženě Marvelovka určená pro děti. Málo Akce, dětinský humor( Občas pobavil alespoň Peňa, ale Paul Rudd mi vtipný vůbec nepříjde). Slabý záporák, který vlastně nic moc nepředvedl, občas se to bohužel táhlo a místy bych dal přednost i spaní.Oproti Avengers a Deadpoolovi je to velký propad dolů, ale ten standartní průměr si to pořád jakžtakž drží. 55% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Větší týmovou dynamikou a rozšířenými schopnostmi hlavního hrdiny o chlup lepší než první díl a sebevědomým přístupem také překvapivě silná součást celého univerza. Díky tomu, že neuhýbá ze své lupičské podvratnosti, rodinného patosu ani čistě fyzické komiky, je sám Scott Lang (a nyní snad i Hope van Dyne) snadno zařaditelným kouskem skládačky, který umí zazářit i sám o sobě. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Budem ťa volať Ant.Onio Banderas.“ Žiadne veľké (ani malé) nadväzovanie na predchádzajúce marvelácke udalosti sa nekoná: Scottova neprítomnosť v Avengers 3 je vysvetlená v 30-sekundovej potitulkovej scéne (SPOILER a v podstate ani to nie, pretože sa odohráva PO lusknutí prstov SPOILER). Nuž... čakal som viac. Scott alias Paul Rudd je však sympaťák, takže mu to (možno) prepáčite. Evangeline Lilly je o čosi akceptovateľnejšia, než minule, pretože má lepší účes (áno, niekedy tak málo stačí). Douglas sa však z pozície rošťáckeho mentora prehral v tak troška zmrda, ktorý síce od začiatku do konca zostáva kladnou postavou, ale medzi riadkami sa správa ako nie práve najmorálnejšia postava a občas je na facku. Jeho kombinácia s Michelle Pfeiffer nie je až taká veľká vec, ako sa (zrejme) čakalo. To Michael Peña (ako šéf mimoriadne stoickej bezpečnostnej agentúry) je tradične svoj, kradne si všetky scény a možno by nebolo od veci dať mu spin-off. Film slabšie odsýpa a citové výlevy sú poriadne sladká limonáda, tak ale zas na druhej strane musím uznať, že ma dojali. Občas vidno podozrivý strih (trojica hrdinov ukradne budovu, zrazu STRIH a sú v bezpečí doma). Akcia - v prvej polovici je to dialógová situačná komédia, ale v druhej sa to po akčnej stránke rozbehne a začne to byť plné nápadov (PEZ, hry so zmenšovaním a následným zväčšovaním vozidiel, sérum pravdy, čajky). Scenár je šitý horúcou ihlou – Scott X rokov v pohodičke zvláda domáce väzenie, no doslova niekoľko hodín pred úspešným koncom sa ocitne v problémoch, rovnako tak predstavy tvorcov o fungovaní domáceho väzenia sú troška dosť skreslené. A vedľajšia dejová linka s Ghost a Laurenceom Fishburneom dosť slabá. Cinemax TN 2018 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pro me po prvnim fajn dilu trochu zklamani. Vicemene dostavame to samy, co minule, ale tak nejak uz to neni tak zabavny. Akce tu moc neni, vetsina ji navic byla provarena v ukazkach a ta co tu je, by urcite mohla bejt i napaditejsi a vic vyuzivat zvetsovacich/zmensovacich schopnosti. Aby to tak nebyla jen spousta kecu, tvurci pridali na humoru, fory jsou fajn, ale vetsinu jich obstara misto sympatickyho Rudda naprosto perfektni Pena. No a jinak samotnej pribeh je v podstate o nicem, neustale nekdo nekoho pronasleduje, furt se honi zmensena laborator a kdyz uz po stopadesaty zase nekdo nekomu neco ukradne, zacne to bejt krapet otravny. Zaporacka Ghost je pak docela tragicka. Celkove by to proste chtelo zapracovat na lepsim pribehu, protoze akci nebo rozpoctem se to s hlavnima MCU filmama fakt rovnat nemuze. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Neviděli jste někdo náhodou chlapa, jak nese barák?" Já ho viděl. A taky jsem viděl mravence, sérum pravdy použité na idiota, dodávku v roli skateboardu, notebook představující autokino či proměnu angličáků v trhače asfaltu. To všechno mě bavilo, ale v kvantové fyzice mám drobné mezery, takže nemohu zcela docenit předpokládanou genialitu projektu a děj je vlastně pouze o tom, že se hledá máma. Sice poměrně zábavně, ale já jsem byl minulý týden docela hodný, takže jsem si zasloužil o trochu víc. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

První Ant-Man je možná moje třetí nejoblíbenější Marvel (po Thorovi 3 a Iron Manovi 3), ale tady jsem se nudil. Rudd působí podivně ne-fresh, nevýrazný konflikt, kde o nic moc nejde, nemá moc čím získat mou pozornost a vlastně přemýšlím o nějaké třetí věci, co se o tom filmu dá vůbec napsat. Má to všechny vady, které jsem popíral u jedničky. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu dost velké zlepšení oproti prvnímu filmu, scenáristé byli koukám kompletně vyměněni (až na Rudda), tak snad je to tím. Za mě zábava. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem lehce nadhodnotil, protože mi padla do noty, dvojku možná lehce podhodnotím, protože jsem se docela nudil. Tentokrát jsem měl pocit, že se na rodinnou podívanou tlačí až moc, fóry jsou až moc repetitivní a slabé a ty dvě slušné akční scény jsou na dvouhodinový film dost málo. Zároveň stále platí, že scénář nepřekvapí - vlastně mi celé to honění se za komponenty/laboratoří přišlo celkem nudné - a záporáci jsou nevýrazní. A Michelle Pffeifer se spíš ukáže, než že by něco zahrála, i Douglas je mdlý a tak opět boduje hlavně Peňa. ()

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama