Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Recenze (685)

Tft 

všechny recenze uživatele

Marvel pokračuje ve svém 50x a stále poprvé. Druhý Ant-man, tentokrát doplněn o The Wasp šlape sice o kousek lépe než v Marvelosvké filmografii zapadlá jednička, ale pořád se drží zajeté šablony ostatních super-hrdinských filmů. Stěžování si na jednotvárnost, už pomalu začíná nudit jako filmy samotné, ale co naplat, když to tak prostě je. Tvůrci se sice snaží, aby zápletka byla poutává a na osudu postav divákům záleželo, ale po tom co proběhli události posledních Avengers je to nad míru složitý úkol, který se nejspíš ani nedá splnit. Když z celého filmu, je nejvíce napínavá scéna, která se odehraje až po samotném závěru, je něco prostě špatně. Přitom jako sólový film, který podobně jako jednička stojí tak trochu v ústraní celého vesmíru je Antman and the Wasp velmi slušný a zábavný počin. Trpí sice neduhy, jako místy nevkusný humor, který často až zbytečně narušuje vážnější scény. Celá parta okolo Michaela Peñi je spíše otravná než zábavná a pro film jako takový vlastně celkem zbytečná. Působí jen jako vložka, aby film zapadal do humorného spektra Marvelu. Za to ale ústřední dvojice Paul Rudd a Evangeline Lilly fungují skvěle, jak chemie mezi nimi, tak celkově jejich herecké výkonym které spolu dobře ladí. Jsou parádně doplněni hereckými matadory Michaelem Douglasem, Michelle Pfeiffer a Laurencem Fishburnem a je až k podivu jak dobře se tenhle film povedlo obsadit. Ant-Man and the Wasp je takovým vyobrazením klasické Marvelovky, ničím moc nevyčnívá, ale svůj úkol zabavit, odvyprávět sólový příběh a následně zasadit Ant-mana do celkové mozaiky probíhající Infinity War plní. Je to spíš o hlavách diváků, jestli se dokáží smířit se skromnějším příběhem po megalomanské Infinity War. 64% ()

svobik 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy tak tak. Zoufale překombinované, místy nešikovně sestříhané, vtipné jen místy. Záporačka je sice pěkně vykreslená, vlastné to ale příliš záporačka není. Jednička za mě určitě lepší, protože se nesnažila si na nic hrát a byla schematičtější (paradoxně). Tohle mě ale moc neba. 5/10 ()

Killda 

všechny recenze uživatele

Micheal Peňa by si zasloužil vlastní superhrdinský film. On je tím jediným pozitivem na tomto zcela zbytečném a nezajímavém sequelu. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Nie je to zlý film, ale nedokázal ma dostatočne strhnúť. A pri podľa môjho názoru prestrelenej dĺžke mal na to príležitostí viac ako dosť. Potenciál Ghosta vyšumel, zvraty boli predvídateľné a celkovo tomu niečo chýbalo. Ako rodinná blbina to ale funguje. 60% ()

Kurikmoon 

všechny recenze uživatele

Ant man sa mi ľúbil o kúsok viac. Ale som spokojný. Vtipné, milé, sympatické. Evangeline má pre mňa svoje čaro. No záporák bol taký komický prvok. Fakt som nečakal, že v jeho úlohe bude "Rišo Lintner". :P Teda, fakt sa mi na neho podobal. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Odkiaľ sa zobrala wasp? Vlastne neviem ani ako antman vznikol,zrejme treba pozrieť znovu jednotku ktorá má až tak nebavila čo si pamätám. Musím uznať že efekty ale ozaj vydarene ako je u marvelu zvykom. Spolupráca hlavných dvoch hrdinov bola tiež v poriadku. Len ten príbeh mi prišiel nevýrazný. Ak to porovnám s avangers alebo venomom. Antman sa kvalitovo neťahá ani na jeden spomínaný titul. 3* ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Ant-Man stále jede na stejné vlně jako v jedničce. Kouká se na to dobře, člověk se zasměje... Jenže. Já už ani vlastně nevim, co to v tý jedničce pořádně řešili a po pár dnech to pořádně nevim ani u dvojky. Navzdory tomu jak se na to dobře kouká a že se u toho člověk dobře baví, tak Ant-Man je z těch Avengerů prostě, dle mého, nejslabší postava, která velmi rychle upadá do zapomnění. Takže reálně tak 3,5* ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Kam zmizel humor z prvního dílu? Nevyhovoval snad Korejcům od Hyundaie? 60% (aktuálně 74% od 10989 uživatelů). ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Opět super zábava od Marvela, ale přišlo mi to o něco slabší než jednička. Akce sice výborná, hlášky nebyly špatné, ale nějak to nebylo ono. Ještě že to zachránila Ghost. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Drží si to zábavnost jedničky a to je devíza, která se ukázala jako klíčová, protože nápady film překvapivě tolik nehýří a ne že by na ně nebyl prostor, naopak. Naštěstí chemie mezi herci je fakt úžasná, Douglas jede jako za mlada a i ta Pfeifferová, která se po krátké pauze (v níž neuvěřitelně zestárla) vrací k solidní vytíženosti, do party pěkně zapadla - bylo nostalgicky skoro až dojemné vidět tyto matadory let minulých v "omladěné" formě. 70% ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

je mi jasné, že hvězdy spadly. Prostě zde nebylo vždy to, co diváci očekávali. Ale já jsem vždy měl nějak Ant-Mana rád. A zde to nebyla výjimka. Beru, že asi byl jiný než minulý a proto to lidem zůstalo v žaludku. Ale já se bavil. Nemohu říci opak. Sice je to asi chabá výmluva a nebo argument, ale on s tím není moc problém. Humor sice je trochu na štíru, protože si hraje se stupiditou postav, ale nějak to funguje. A i když jsou vtipy dobré tak někdy se až zbytečně moc tlačí na pilu až je to prostě zvláštní. Krom toho, taky asi nevím jestli bych podporoval chaos v záporácích, kterých vlastně bylo několik a člověk ne vždy věděl jak se z toho vymotat. Ale hej, já vám nevím. Všichni tenhle rok berou jako něco katastrofického. Krom Avengers nebylo na co koukat. Ale já tenhle rok s Marvelem beru jako každý jiný. S tím, že u potitulkové scény jednoduše a nekompromisně zamrazí. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Tento film je postavený pouze na změnšování a zvětšování všech možných objektů v okolí. Bohužel i přes fantastického Paula Rudda, který své roli dodává obrovské kouzlo, a dokonalého Michaela Peña, který je jednoznačně nejvtipnější postavou celého MCU, se film řadí mezi ty nejhorší filmy MCU. Neberte mě špatně. Na film se celkem dobře kouká a není na něm vyloženě nic co by se mi nelíbilo. Ale zároveň film nenabízí vůbec nic originálního. V podstatě veškeré vtipy a scénky, jsou recyklovány z toho co jsme už viděli. Takže tu máme neustálé šílené zvětšování, mravenčí pomocníky a nefunkční oblek, kterej přestane fungovat vždy v nejméně vhodnou dobu. Příběh samotný je pak natolik jednoduchý a nezajímavý, že si druhý den vůbec nebudete pamatovat o čem ten film byl. Slabé 3* 50% ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Ant- Mana sme si už predstavili v roku 2015 a teak teraz čakám niečo viac ako mi dal prvý diel, ktorý som si ja osobne nazval predvádzačka. Bohužiaľ som sa nedočkal ničoho prevratného. Ant-Man je vo svojej podstate doposiaľ zbytočný superhrdina, ktorý ma na druhej strane ale celkom dobré hlášky a dá sa na ňom dobre pobaviť. Jeho podstata sa prejaví až v tohotoročnom ENDGAME kde by mal zaujať celkom podstatnú úlohu pri záchrane sveta. MArvel nič nerobí zbytočne, o tom sme sa už mnoho krát presvedčili. Evangeline Lilly si an seba vie pekne upútať pozornosť a v extra tesnom latexe sa vo mne pohlo aj niečo viac ako svedomie. Príbeh je plytký a má nalajnovaný svoj smer od samotného začiatku. Záporáci sú tiež o ničom a to posiela inak celkom slušne našliapnutý film do vôd priemerných Marvelovských celovečerných filmov. 61% ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Jednička mě bavila, u dvojky jsem se nudil. Přišlo mi to zbytečné, u vtipů mohli vystřelovat světlice, protože bylo jasné, že to je vtip, akorát nebyly nijak zábavné. Jediné, co se mi líbilo, že konečně dostaly v rámci diverzity svůj zasloužený prostor želvušky, po Cher ten nejodolnější organismus na světě. No a pak happy end a pak před titulková scéna, která to zase celý zabila. Doslova. ()

Trapper33 

všechny recenze uživatele

První Ant-Man patří mezi mé nejoblíbenější marvelovky, nicméně dvojka byla slabší. Co se mi fakt líbilo je opětovná spousta nápadů a humoru, který se drží na stejné úrovni. Zápletka je bohužel slabší a záporák tomu taky nepomohl. Viděno v Boskovicích v letním kině a atmosféra byla skvělá. 7. filmový víkend ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Pro mne stále svěží vtipné a originální, navíc výtečně obsazené. Ruud, Lilly, Peňa a rozkošná je Abby Ryder Fortson coby Scottova dcera. Akce je svižně nasnímaná a nastříhaná, což u plno superhrdinských filmů není úplně pravidlem. Bavil jsem se. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Slušná marvelovka s komediálními prvky Paula Rudda, kterému role sedí. Mezi ním a Lilly to správně jiskří a Douglas s Pfeiffer jim výborně sekundují. ()

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama