Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Recenze (685)

Reanimated 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době marvelovka, která mi nesedla. Hravost jedničky je pryč (bitku s vláčkem tady nic netrumfne), hlášky a fórky jsou unylé tak, že i Michael Pena je tu otravný. Možná až na sérum pravdy, ale to je sakra málo. Asi nejzásadnější scéna filmu je ta první potitulková. Film lze s klidem vynechat. Až se Ant-Man zapojí do vysoké hry, tak snad bude Paul Rudd ve větším zápalu. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Myslím ,že už bolo dávno načase ,aby som túto recenziu napísal... Oproti jednotke sa toľko veľa nezmenilo. Za to ,ale novinky boli nečakané, gagy tu ako vždy fungujú. Zmenšovanie a zväčšovanie sa posunulo na ďalší level. Film sa odohráva v období po Captain America Civil War a súčasne s Avengers Infinity War ,z čoho som bol neskutočne vytočený ,pretože ani jeden z týchto filmov nemám moc v láske. Ako v každom marvel filme sú tu aj postcredics scenes a boli neskutočné. Odporúčam. Záverom môžem povedať ,že Antman a Wasp je viac než len dobré pokračovanie... ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Vidím to stejně jako jedničku. Taky sem se parádně pobavil a skouknul zase nějaký ty nový efekty. Přecijen to zmenšování a zvětšování je parádně originální. Tohle žádnej jinej Avenger neumí a to už je co říct. Asi bych si dokázal představit nějakýho brutálnějšího záporáka, páč tahle holka sice jako dobrý, ale ukázalo se, že zase tak zlá není... Hodně mě baví vejlety do těch nano molekul, kde je to uplně jinej Svět. Tohle si rejže celkem užívá. Taky bych si tam dokázal představit aspoň na chvilku dalšího Avengera, něco jako byl Iron Man ve Spidermanovi, tam to pěkně nakopnul. No, závěrečná po titulková epizodka perfektní. Je skvělý, že to má celej Marvel do puntíku promyšlený a že nás další díl Avengers totálně roštípne :o) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Buď jsem si na styl filmu o "mravenčím muži" zvykl, nebo je opravdu lepší než předchozí film. Poutal moji pozornost o dost více a to nejen díky několika zápletkám běžícím dohromady. Příjemná je (možná již tradičně) navázanost na ostatní Marvel filmy a snaha aby vše solidně do sebe zapadlo. Za sebe tedy spokojenost. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Na druhém Ant manovi je bohužel nejlepší potitulková scéna a záběry, které byly k vidění v traileru. Je sice milé, že se Ant man drží se svými problémy při zemi a nejde o další záchranu galaxie. Bohužel mi ale připadá, že se nebere vůbec vážně. Ruddovi vtipy nebaví, ba navíc přímo otravují. Peňovo tlachání baví jen částečně. Po akční stránce to také není žádná hitparáda. Celkově tedy velké zklamání. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

"Mimochodem ten oblek žeru...Taky bych chtěl jeden...stačil by mi nějakej, co má jenom minimum super schopností..nebo by stačil i oblek. Bez schopností.."...... Michael Peňa to zase vytáhnul jako v prvním dílu...............moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po rozpačitém prvním Ant-Manovi je dvojka jako balzám na filmovou duši. Výrazně zábavnější, dynamičtější, akčnější, vtipnější, efektnější, takže prakticky ve všech ohledech o hodně lepší a i v rámci jednotlivých marvelovských sólovek se jedná o jednu z těch opravdu hodně dobrých. Trochu atypicky se zde sice nevyskytuje ten klasický komiksový záporák, což ovšem určitě nevnímám jako chybu, spíš si to až na pár odkazů jede svou zcela vlastní cestou, a to téměř až jen v rovině řešení vlastních, rodině/partnerských vztahů, každopádně to má celé vážně šmrnc, pořád se něco děje, velmi uvážlivě a rovnoměrně se tu pravidelně střídají skvělé akční momenty, s těmi působivě dramatickými a velmi často i velice vtipnými, je tu pár fajn zvratů, prostě působí od první do poslední minuty jako velmi zábavná, příliš vážně se nebrající, jízda. Efekty tu pak sice nejsou tak megalomanské, jak býváme z ostatních komiksovek zvyklí, nicméně i tak mají pořádný koule a velmi vysokou úroveň, soubojů je spíš pomálu, což mi ale tentokrát ani moc nevadilo, spád dokonalý, ale ten skutečný prim tu hraje vtipnost, kde to chvílemi i vypadalo, že jde až o čistokrevnou komedii, skvělý. Mezititulková scéna mi jinak vyrazila dech, no budou se dít v budoucnu věci, každopádně nyní Ant-Man a Wasp za plný počet, pro mě královská zábava! ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Peckové pokračovanie skvelej jednotky. Skvelý odklon od klasickej štruktúry záchrany multivesmíru. Jasne vidieť zámer Marvelu, znížiť dopady jeho filmov po Infinity War, len aby sa pred pokračovaním zasa zdvihla epickosť a megalomanskosť na medziplanetárnu úroveň :) Späť k Ant-Manovi. Rudd ako vždy skvelý, Douglas dostal trošku viac priestoru a nebolo to márne. Potešil aj Morpheus. Lilly síce viac menej len na okrasu, ale jej akčná zložka stála za to. Peňa znovu aj vo svojom menšom priestore famózny. Záporáci-nezáporáci potešili. Niekto nepochopil, že nešlo o klasický súboj dobra so zlom kvôli nejakému vyššiemu účelu, ako to bolo doteraz, takže sa im nepáčili záporáci. Pravda je taká, že toto neboli záporáci, len záporné úlohy, z ktorých každa mala svoje vlastné pohnútky, ktoré mali slúžiť len a len im samým, žiaden pokus o ovládnutie zeme, či niečo viac. V podstate jeden čierny zlodejíček, jeden "naivný" agentík a jedna postava, ktorú SHIELD zneužil a pritom jej šlo len o kľud a prežitie. Technicky dokonalé, scenáristicky ako tak, je to komix, takže nečakajme oscarový zázrak. Akcia extrémne originálna a tá scéna v škole, tá scéna. Plakal som smiechom, adept na najhumornejšiu scénku minimálne vo všetkých komixoch doteraz, ak nie s presahom aj mimo žáner. Fakt že neskutočné, dokonca aj Peňov "výstup" bol až na druhej koľaji. Skvelých 75-80%. ()

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

O triedu lepšie a vyváženejšie (najmä scenáristicky), ako jednotka. Všetci zúčastnení si to užívajú naplno (skvelý Goggins) a osvieži aj fakt, že konečne v Marvelovke nejde o smrtiaci lekvár z vesmíru, ale treba zachrániť stratenú mamku. Vtipným scénam samozrejme vládne vykrádanie dcérinho ruksaku. Spokojnosť ()

purekritik 

všechny recenze uživatele

Heleď žádná mistrovská filmařina to neni, ale zábavný to je. Ještě trochu oškrábat toho kýčovitýho filcu a zbavit se našroubovaný vážnosti a byl by to bejval parádní oddychovej výtvor. ()

joora1 

všechny recenze uživatele

Skvělé jako jednička. Spousta nápadů, netradičních akčních scén a perfektní využití zmenšovacích/zvětšovacích procesů. Příběh má nějaké trhliny, ale to snadno odpustíte. Jsou tam vlastně dvě dějové linky a jeden zajímavý "bad guy". Zásadní je i jedna potitulková scéna. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

MCU PHASE 3-08: Pokracovani Ant-Mana je o neco slabsi hlavne proto, ze tu neni zadny klasicky zaporak jako v prvnim dile. Spis jen takovi "potizisti", co hazou hl. hrdinum klacky pod nohy v ceste za zachranou Pymovy manzelky a matky Hope z rise kvant. Scott ma po sve "obri" exhibici v Civil War (2016) domaci vezeni, coz situaci trochu komplikuje. To hlavni z jednicky je ale zachovano. Vraci se prdle "kriminalnicke" trio (Scottovi kamosi) a spousta vtipnych hlasek i humoru prameniciho ze zmensovani/zvetsovani veci. Opet je tu par napadu novych, takze jsem nektere sceny fakt hltal ocima. Navic uz ma Hope svuj vlastni oblek, takze je ji na mnoha mistech vice nez samotneho Ant-Mana a celkem hezky se doplnuji. [v titulcich dve dotacky, jedna navazuje na Infinity War (2018)] ()

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama