Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Recenze (685)

Han22 

všechny recenze uživatele

Druhý Ant-Man navazuje na událost někde z Avengers/Kapitána Ameriky, kdy je Scott v domácím vězení a z Hanka a jeho dcery jsou uprchlíci za to že mu pomohli. Hank se ale nevzdal toho po 30 letech zachránit z kvantové říše svoji ztracenou ženu a Scott mu s dcerou, nyní Wasp pomáhá. A to je vlastně celé, žádná záchrana světa, žádný superpadouch, i té záporačce člověk vlastně fandí aby ji dokázali nějak pomoc. Takže spíše tak 3* záležitost, ale ono je to prostě všechno tak pohodově natočené, že musím dát víc. Scott čelí při jednoduchém úkolu zvědavým mafiánům, agilnímu agentovi FBI co ho chce přistihnout, vlastní rodině i jedné nešťastné ženě, která viní Hanka z toho že se rozpadá. K tomu mraky úžasných zvětšovacích/zmenšovacích scén (angličáky, laborka, PEZ :D), vynikající honička plná nápadů a krásný kvantový svět. A samozřejmě mravenci ve spoustě situací :) SPOILER. A dojemná scéna shledání úžasně zahraná Douglasem a Pfeifferovou. Navíc je to celé natočené s takovou lehkostí, že ač to není nejvelkolepější marvelovka, nemůžu dát míň jak 4*. Jen mě zamrzela ta mezititulková scéna. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Reed se co pár minut vytasí s nějakou cool scénou, Peňa zase hláškuje jako o život, takže nakonec vlastně spokojenost. Holt po osudové Infinity přišla taková rodinnější marvelovka, nic jiného než lehký upgrade jedničky se asi ani čekat nedalo. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Vtipný jak jednička a více akční. Celý film se točí okolo kvantového světa a taky toho co Ant-man provedl v občanské válce s kapitánem Amerikou. Dvě hodiny cool, akční sci-fi jízdy. Dobrý je, že film neztrácí a to co bylo na jedničce super je i tady a za to jsem rád. Protože některý sequely nejsou zrovna dobré jako například Iron man 2. Film nikterak nerozšiřuje MCU ale jako další díla Ant-mana je to super. Já si to užil více než Black Panthera. Příště se potkáme s Ant-manem až v Avengers 4, tak snad to rychle uteče. 80% ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Ant-Man dvojka je oproti jedničce na půli cesty mezi heist movie a komiksovkou. Musím říct, že tentokrát se vše podařilo rámcově lépe a i obecně opravdu velice, velice dobře. Ať už je to diskuse o stolu, Baba Jaga, sérum pravdy, zvětšený PEZ, kufřík, dětský Paul Rudd, obří Paul Rudd a mnoho dalších, vtipy jsou opravdu vtipné a pramení z nátury ant-manovského světa. Naopak film umí být i citlivý a vážný, např. když Paul Rudd mluví s dcerou. Co mi na filmu tak nějak vadilo, tak slabší superhrdinský záporák a to, že Laurence Fishburna a Waltona Gogginse je teď všude tak nějak plno a jsem jimi přesycen. Naopak celému filmu kraluje Michael Peña, na kterého bych šel do kina, i kdyby to byla jeho one-man show. Stejně jako v jedničce, i ve dvojce má absolutně nejlepší scénu - určitě ji poznáte, o které mluvím, až film uvidíte. Na závěr si opět odložím aktualizovaný Marvel žebříček: 1. Guardians of the Galaxy I, 2. Thor III: Ragnarok, 3. Guardians of the Galaxy II, 4. Iron Man I, 5. Spider-Man I: Homecoming, 6. Ant-Man II and the Wasp, 7. Avengers III: Infinity War, 8. Captain America I: First Avenger, 9. Iron Man II, 10. Avengers II: Age of Ultron, 11. Iron Man III, 12. Ant-Man I, 13. Black Panther I, 14. Doctor Strange, 15. Thor I, 16. Captain America III: Civil War, 17. Thor II: Dark World, 18. Avengers I, 19. Captain America II: The Winter Soldier. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Jsem rád že tenhle film nepokračuje v trendu sterilních marvelovek a jde o menší, osobnější příběh kde se neničí planety a nelítá se mimo galaxii. V prvním díle bylo nejlepších těch pár scén kde využili zmenšování nápaditě, což bylo hlavně na konci, no a tady se na tu notu hraje celej film a scény se trumfujou v tom jak nejvíc cool můžou zmenšení využít. Při scéně ve škole jsem sral smíchy, stejně tak automobilová honička je opravdu něco. Samozřejmě musí člověk filmu pár věcí odpustit, třeba toho mrakodrapu co se objevuje na různejch místech ve městě a zase mizí si musel někdo všimnout, ale jinak fajn. Ta linie s glitchovací holkou tam bejt nemusela, trochu to narušovalo tempo filmu, stejně tak Michael Pěna prostě neni vtipnej. Líbilo, víc takovejch marvelovek. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Jako jo, opakovany vtip muze byt i podruhy vtipny, kdyz se trosku nafoukne a upgraduje, ale salvy smichu proste nevydoluje. Takze prijemna marvelovska jednohubka, ktera byla mnohem lepsi napoprve a na ktere je nejlepsi potitulkova scena. ()

Ebon 

všechny recenze uživatele

Ant-Man slábne a scény s Michelle Pfeiffer mu neprospěly . Nebýt Michaela Peñi a Gogginse, tak se ani nezasměju. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Moje prozatím poslední marvelovka, kterou jsem viděl v kině a taky poslední marvelovka, kterou jsem si celou užil. Následující tři spíše nuda. Ve filmu se mi libily hrátky se zvětšováním a zmenšováním a souboje byly hodně zábavné. Jízda v autech taky. Humor i akce hodně povedené, příběh taky není špatný. Hodně podobné jako první díl. 70% ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

A máme to konečně tu! Druhý díl v plné parádě, jak já se na to po skvělém prvním díle těšil! Inu a bylo to tak dobré, jako byla jednička? Že bych byl stejně nadšený, jako když jsem poprvé viděl zmenšovací obleky a hmyzáky v lidské velikosti, to se říci nedá, ale že by šlo o ždímačku tématu a nasávač peněz ze jména Ant-man, to také ne. Docela jsem si to užil. Taková příjemná oddychovka, u které nemusíte přemýšlet i přes to, že se kecá o kvantové fyzice. To kecání je totiž tak nesrozumitelné, že se na něj ani nesoustředím a užívám si špičkových vizuálních efektů, ve kterých je Marvel prostě přeborník, to se upřít nedá. No a sice jsem se nesmál tolik, jako u prvního Ant-mana, ale párkrát jsem se, i přes fakt, že je většina vtipů mířená na děcka, od srdce zasmál. ()

Warle 

všechny recenze uživatele

Asi budu muset sebrat prvnímu dílu hvězdičku. Pokračování je totiž vtipnější, lépe vyprávěné (i když možná moc dlouhé) a údernější než první díl. Ten jsem totiž vypustil z hlavy docela velkou rychlostí a v podstatě si na něj už pořádně ani nevzpomínám. Možná se to dalo prostříhat ještě tak o 15 minut a bylo by to ještě lepší. Herecky super - Peña a jeho prořízlá držka mi docela připomínala Ruby Rhoda aka Chrise Tuckera, což je možná přes čáru, ale mně to nějak extra nedráždí. Hlavní představitelé ok a docela mě překvapil i Kim Čong Un, co tu hraje FBI agenta. Narážky na Johna Wicka vtipné a celkově určitě povedené. Titulky nic extra, určitě se z některých scén dalo vytlačit víc. Celkově ale panuje spokojenost z další fajnové Marvelovky, která jako všechno směřuje na Avengers 4, kde se zřejmě ukončí jedna obrovská kapitola. 75%. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Tak má návštěva Ant mana se zvrhla v tragikomický žážitek, páč nerozjeli 3D a po půl hodině pokusů (kdy sem je jako jedinej šel upozornit ,že to nefunguje-nejdřív mi tvrdili že mám špinavý brýle :-D-ostatní jak tupci spokojeně koukali)-nicméně pak začali vracet vstupenky místo peněz, což teda nevím,ale já sem řekl že du na 2D s titulkama, který akorát začal, tak mi dali 30 kč (rozdíl v ceně) a přeběhl sem do jiného kina (Bože ochraŇuj Multiplexy) ....takže nakonec všechno v poho.. Co se týče filmu Evangelina Lilly je super, ale čekal sem že jako elfka by neměla zestárnout ( a to fest od Hobitta), komedie je to super, trochu to postrádá lepší scénář (jednička má lepší), ale jen škoda toho 3D, protože některé scény v tom byly mnohem lepší (viděl jsem minule trailer)...taky se mi moc líbili mega mravenci, jinak má to potitulkovou scénu, která je nejlepší z celého filmu a navazuje na události Avengers: Infinity War. Když to shrnu , zesumarizuju a zhodnotím, tak bych tomu dal 4 hvězdy, ale protože se znám a tuším, že 3D by se mi líbilo mnohem víc- dám pět, aŤ film nehaním....viděno (nechtěně) ve 2D Eng. .....90% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Pěkně to navázalo na první díl a jedny Avengery mezi nimi. Mám tohoto hrdinu rád. Je v tom takový svůj humor, jednoduchý a pohodový. Krásná E. Lily. Hrají tam chytré děti, což je dnes moderní, ale zde to nijak nebourá fungující děj. Nebudu se snažit se v těch jejich kvantových kecech snažit vyznat, asi maj pravdu :D. Radost mi udělal nádherná a ve své roli výborná H. John-Kamen. Cekově sympatická záležitost. Škoda po-titulkové scény. Neměla být po-totulková. ()

Patrik256 

všechny recenze uživatele

Rozpočet_ 162–195 miliónov dolárov // Tržby_ 622.4 milióna dolárov // Tržby v ČR_ 26 845 516 KČ // Diváci v ČR_ 172 946 // Tržby v USA_ 216.6 milióna dolárov ()

cmenda 

všechny recenze uživatele

Příjemně udělané pokračování s hromadou hrášek a srandy navíc ani o akci nebyla nouze ,tak sem si krásně užil . ()

IvoB 

všechny recenze uživatele

Potitulková scéna je více šokující než celý film. I přesto – docela zábavná podívaná. Na ostatní Marvelovky ale zatím stále nemá. Ant-man hraje trošku druhé housle. 3* ()

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama